1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Suggestions

Après multiples tentatives, je n'ai jamais pu réserver mon voyage en ligne. J'étais bloquée à l'étape 3, je n'ai jamais pu finaliser ma résevation. J'avais beau appuyer sur le bouton "accepter les conditions de réservation", impossible de finaliser la commande car rien ne se passait. J'ai essayé avec 3 pc différents. J'ai finalement appelé le centre de contact pour réserver. Vraiment déçue du processus ed réservation en ligne!

• Nous recommanderiez-vous? Non

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

le prix et les promotions

Suggestions

voir si possible de réserver l'hôtel sans prendre l'avion mais faire pour tout les hôtels, mettre le transport en option exemple l'avion en option , afin d'avoir un plus grand choix d'hôtels sans transport merci pour votre compréhension. peut on réserver pour faire un groupe sur une destination sans le transport

Pluspunten

Het ging zeer vlot om deze reis online te boeken.

Ik had deze reis eerder geboekt met reserveringsnummer 018835850 en daarna voor mijn dochter met reserveringsnummer 019037995. Spijtig dat zij niet kunnen gebruik maken van het gratis luchthavenvervoer.

2 sterren: slechter dan verwacht

Telefoonnr voor info : zou niet betalend moeten zijn Verzekeringen : niet duidelijk uitgelegd Verzekeringen voorzien die 2 personen dekken die samen reizen, zonder dat ze onder hetzelfde dak wonen Ik had voorschot betaald bij boeken, op bestelbon stond 0€ betaald. (Dus weer betalend bellen) Op bestelbon stond betalen vóór 21/2, maar ik heb pas geboekt op 21/2 Hieronder moet ik bedrijf invullen, maar ik ben particulier

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

illustration des hôtels

Suggestions

des photos recentes seraient les bienvenues il est deja arrive que les illustration datte de plusieur annees,amelioration du site,blocage,reservation en ligne rapide,annulation trois jours!!!

Positif

La reaction tres rapide de la société pour corriger notre réservation

Suggestions

Le site ne fonctionne pas correctement car il ne tient pas compte de certaines selections

Had wat problemn met de betaling via Mastercard

Positif

Les informations ne sont pas très clair concernant les bagages en soute et la prise en charge ou non d un bus à la sortie

Suggestions

Écrire de manière clair ou alors proposer un accompagnement téléphonique pour la réservation

Pluspunten

Duidelijk en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben enorm goed geholpen door jolien van tui tienen! Meteen na het bezoek en overleg met mijn vriend, geboekt! Tot volgend jaar!

Suggestions

Le site bugge énormément et j’ai dû recommencer la réservation depuis la 1ère Pagé plusieurs fois avant d’enfin pouvoir confirmer notre voyage

Pluspunten

Ging vlot

Pluspunten

Goed, vlotte en duidelijke website. Proficiat.

Als je op een hotel bezig bent en je wil iets veranderen(bv de kamer) dan begint de website opnieuw aan het eerste hotel bovenaan de lijst. Dit is een beetje storend, anders een prima website.

Pluspunten

Duidelijke site om te reserveren

Had moeite om in fase 3 te geraken tot ik ontdekte dat mijn echtgenote, die geen bagage meeneemt, moet worden aangevinkt met 0 kg bagage. De fout werd niet gesignaleerd, alleen kon ik niet verder

Pluspunten

gemakkelijk,overzichtelijk,goede prijs

Pluspunten

vlot boekbaar. gebruiksvriendelijk

Voorwaarden van taste more stonden niet op de site. Heb moeten naar een Tui kantoor bellen omdat het boeken van taste more niet lukte

Pluspunten

Zeer duidelijke info!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

-Soms onduidelijkheid over kamertypes en hoeveelheid slaapkamers. -Moeilijkheden om boeking af te ronden, herhaaldelijk op knop boeking afhandelen moeten drukken en alle velden waren echter correct ingevuld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik kon mijn reis niet eindigen, heb moeten bellen

Pluspunten

Zeer duidelijk!

Pluspunten

Heel duidelijk om je vakantie te boeken. Is ook heel beleefd als je contact op neemt en helpen je heel goed voor uit. Grt Monique

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende