Positif

L'ensemble du processus par sa simplicité.

Suggestions

Un petit détail. J'ai été invité à payer l'acompte, ce que j'ai fait. Quelques instants après on m'invitait à payer le solde pour le jour même, ce que j'ai fait également. Il eut été plus simple de me demander le paiement total

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot gevonden wat ik zocht. helpdesk ter beschikking in het weekend.

hotel en vlucht boeken in 1 beweging niet mogelijk om ??? redenen. Helpdesk op zondag kon niet helpen en beloofde terug te bellen, wat niet gebeurde. Helpdesk op dinsdag kon niet om met mijn frustratie en opmerking en was verre van vriendelijk ....

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Facilité de réservation sur le site Internet. Prix hotel + choix du vol.

Suggestions

Parfois bog du site : on arrive pas à lire tous les commentaires des clients. Une traduction français/néerlandais de ceux ci seraient intéressants.

Pluspunten

alles is goed / duidelijk ....

2 étoiles: pire que prévu

Positif

Le fait de pouvoir réserver via le site est une bonne chose pour autant que l'on puisse aller jusqu'au bout du processus de réservation.

Suggestions

Merci de trouver le problème qui bloque le processus de réservation à la phase 3 "compléter les données personnelles". Tout était au vert, mais rien ne se passait. Je restais bloquer sur cette page. J'ai essayé le "Chat" où une personne polie m'a finalement invité à téléphoner sur une ligne payante 070 pour faire ma réservation. Ce qui a pu se faire mais qui finalement supprime l'avantage de réserver en ligne.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Facile et rapide

Facilité de reserver

Suggestions

Sur le bon de commande il n'est pas indiqué le poids des bagages ainsi que les transfert aéroport hotel

Rapide

Suggestions

J aurai bien aimé avoir un récapitulatif juste avant de faire le paiement. Et d ailleurs ce n est pas clair à ce moment là car je croyais que mon paiement n avait pas été validé.en effet,il y a un délai bancaire et comme ça doit être fait ds les 2 h!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi verzorgde website, info makkelijk te vinden.

In vergelijking met andere webshops was de online betalingsprocedure (ik koos overschrijving Sofort) zeer omslachtig. Ik ben het simpelweg niet meer gewend om op meerdere schermen meerdere stappen te ondernemen (lees: veel klikken en manuele input)

Pluspunten

Beste koop, duidelijk en gestructureerd, top,

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk

Aanduiding betaling, is moeilijk te vinden, pas nadat ik alle documenten had doorgelezen had ik dit gevonden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie gebruiksvriendelijke website. Goede en aantrekkelijke prijzen. Mooie keuze Goed bezig :)

Geen foto's of een duidelijke uitleg bij de verschillende kamertypes. Wat meer foto's (zoals op Booking bijvoorbeeld) van de kamers zou een duidelijker beeld geven om meer uit te geven aan een kamer of niet. Zeer verwarrende betaling van het voorschot ervaren...!! Als de bankcontrole gebeurd is en toegekend, verspringt het scherm plots met een rode tekst (!) op zoiets als "betaal beter en veiliger door met Google Chrome te werken...? Ik heb dus naar jullie moeten bellen om te kijken wat er nu van was... voorschot betaald of niet.? Tijdverlies dus.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Site simple et efficace

Suggestions

Être un peu plus libre sur la modification de notre réservation nom des occupants, ...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Boeking lukt niet als je al een recente andere reis hebt gemaakt of geboekt bij Tui. Laatste scherm bij de nieuwe boeking (waar de boeking bevestigd wordt) krijg je dan het oude ordernummer en er staan ook twee verschillende voorschotbedragen op nl. Dat van de nieuwe boeking en dat van je vorige geboekte reis. Je krijgt ook geen bevestigingsmail! Dus boeking niet gelukt! Overzicht op de laatste pagina van wat je net geboekt hebt met berekening totale prijs zou zeer handig zijn! Bij problemen zou je onmiddelijk moeten kunnen chatten met iemand! Een telefoonnr waar je 0,30€ per minuut betaalt, kan echt niet!

Positif

réservation rapide, claire et détaillée

Pluspunten

Alles ging vrij vlot, zelfs de omwisseling ook. VRAAG: hoe gaat het nu verder? Moeten wij zelf onze tickets afdrukken ??? Groetjes, Guido.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gebruiksvriendelijk

Waarom kan men niet met overschrijving betalen? Ik boek elk jaar een reisje online voor mijn ouders maar die zijn niet gewoon om te internetbankieren... normaal gaan zij gewoon de dag nadien betalen via overschrijving bij de bank! Nu heel omslachtig... ik betaal ze betalen terug, ...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles verliep vlot

We hadden een upgrade gevraagd, maar was jammer genoeg niet meer beschikbaar

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende