4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Erg intuïtieve interface, vlot berekenen van totaal prijs

Ontvingen een e-mail omtrent VIP DRIVE (Huur een Stuur) Gans onderaan staat: Client doesn't want tu use the vip drive.. Had deze optie bij de reservatie niet teruggevonden!

Pluspunten

duidelijke website

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Jullie hebben werkelijk de beste site van alle reisorganisaties

Wat de site betreft geen ! wat de reizen zelf betreft: te dikwijls is het geen rechtstreekse vlucht en doe je twee bestemmingen met dezelfde vlucht. Dit is voor ons de voornaamste reden om soms met een andere organisatie te reizen die wel via een rechtstreekse vlucht de bestemming opzoekt.

Pluspunten

Overzicht bewaarde vakanties

Pluspunten

Gemakkelijk boekbaar.

Ik had reeds geboekt voor mij en heb nu bijgeboekt voor vrienden. Spijtig dat ik niet dezelfde prijs kon krijgen en moet zeggen dat hun week-end duurder is dan het onze.

Rapide Clair

Suggestions

Plus de détails sur les réservations avec bébés Manque de clarté pour le choix des chambres

2 étoiles: pire que prévu

Suggestions

pouvoir modifier des données. En effet, sur ma réservation mon nom de famille apparait en majuscule comme sur la carte d'identité, sauf qu'il y apparait un accent aigu sur le E. je ne sais que faire... je ne sais pas joindre par téléphone ce jour je vous ai envoyé un mail. J'espère avoir réponse

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Suggestions

Pourquoi ne pas signaler les suppléments pour bagages en avion dès le début du processus?

Geen tips

Pluspunten

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site

geen

Pluspunten

zeer overzichtelijke website met een duidelijke berekening van de uiteindelijke kostprijs voor het hele gezelschap

Jammer dat de promocode 75SKIMORE niet werkte maar hopelijk kan dit nog rechtgezet worden (heb hiervoor een aparte mail gestuurd)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Rapide , simple , et claire

Suivi jusqu’au départ

Pluspunten

Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod

Familiekamers, staat niet bij dat de kinderen max 10jaar moeten zijn bij de meeste hotels als je 2 kids hebt. Geen keuze gehad om extra opmerking bij te zetten. Betaling verloopt helemaal niet positief!

Pluspunten

duidelijke beschrijvingen

sommige reizen zijn niet online te boeken

Positif

J’etais très satisfait de l’hotel donc je n’en ai pas cherché d’autres. Le fait d’entériner la réservation sans paiement est un peu déstabilisant.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Très clair

Positif

claire avec de bonnes explications sur les hotels

Suggestions

les +++ des prix pour les valises, le repas... Le payement est mal expliqué si on paie dans les 7 jours. Si site ne fonctionne pas pour réserver une place dans l'avion

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende