Suggestions

Quand on clique pour faire un choix, par exemple dans mon cas, grand lit, le choix est modifié (par un mouvement de la souri ?) en lits simples. Une récapitulation générale avant la commande est nécessaire

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Je hoeft niet buiten te komen. Voldoende info over de hotels.

Het is n ramp om de datums aan te duiden. Als het dan gelukt is loopt de website vast bij het laden van de prijzen. Ook als je de kamer wil wijzigen loopt de website meestal vast. Ik had het bijna opgegeven!

2 étoiles: pire que prévu

Positif

facilité pour configurer le voyage

Suggestions

lors de la validation du payement le prix a changé ainsi que l'aéroport de retour j'avais demandé aller Bruxelles -Djerba retour Djerba Charleroi mais on m'a remis le retour sur Bruxelles et le type de chambre j'avais réservé une chambre de type 21 avec vue sur mer et cela c'est validé avec type 20 vue sur jardins après avoir contacté votre service client on m'a promis que cela serait régularisé dans les 48h. donc j'attends...

2 étoiles: pire que prévu

Suggestions

Le façon d'entrer l'âge d'un enfant est très énervant surtout en mobile. J'aimerais comparer les biens de plusieurs pays au même temps.

Pluspunten

duidelijke website; gemakkelijk on-line reserveren

Positif

Très facile de naviguer sur le site, en fonction de vos envies

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Vlot, duidelijk en snel

Pluspunten

Goede uitleg gevonden met juiste prijsvoorbeeld !

Ik had probleem met betalen met mijn Mastercard waardoor ik achteraf nog een telefoontje (betalend !! ) moeten doen heb ! Referentienr van de geboekte reis steeds vermelden bij mails !

Pluspunten

Zeer snel en gemakkelijk

Prijsoverzicht per vertrekdatum in kalender om goedkoopste tarief te selecteren

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

très facile et simple d'utilisation

Suggestions

vu qu'il s'agit de mon voyage de noce, un petit geste de tui lors de ce genre de voyage serait fort apprécié ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijk vlot

info in verband met bagage en maaltijden die nu moeten betaald worden ontbreekt. Was nieuw. Prijs op side verhoogde snel!!! Doch snel verbeterd in een reisbureau.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod en overzichtelijk

Wanneer men 2 boekingen onmiddellijk na mekaar doet wordt de 2e boeking niet geregistreerd. De betaling echter wel....

Rapidité et clarté

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- overzichtelijk

- Ik had het liever zoals vroeger, alle onkosten direct gerekend bij de prijs die voorgesteld werd van bij het begin. Daardoor denk ik volgende keer niet meer via het internet te boeken. Ik boekte op zondagavond en er was niemand die mij kon bijstaan.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk en alle gezochte informatie vlot beschikbaar.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende