Pluspunten

makkelijk in gebruik

website hangt veel vast

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Cela semble facile de réserver car il s'agit de la première fois pour moi. Les prix sont très résonnables

Pluspunten

Gemakkelijk om te boeken, duidelijk en overzichtelijk.

Als je een lijst met hotels hebt, en je verandert de preview list dan wordt die ge-reset naar de standaard als je teruggaat nadat je een hotel hebt bekeken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte ervaring !!! We boeken met 4 personen voor een vakantie naar Thailand , er staat vermeld nog 3 kamers en 8 plaatsen op de vlucht !!! Wij boeken eerst alles oké maar het ander koppel boekt direkt na ons met geen 1 min verschil en het lukt niet meer !!!! Ik bel de zondag en krijg te horen dat de vlucht volzet is en dat wij niet meer kunnen annuleren omdat het een lijnvlucht is , positief is anders !! Wat nu wij planden samen een reis voor een huwelijksverjaardag ????

Maken dat site up-to-date blijft

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Très facile de faire la réservation sur le site et de payer l'acompte directement ( ce que j'ai fait) SAUF que .....

Suggestions

on me réclame un deuxième acompte de 2,99€ sans explication ....????? et je n'obtiens pas de réponse lorsque je pose la question à [email protected].

Pluspunten

Snel voor dat je het weet is het geheel in orde

Gaf verwarrend gevoel aan dat betaling in orde was via betaalkaart..

Pluspunten

eens je je weg hebt gevonden, gaat het vlot

Waarom niet onmiddellijk de volledige som betalen? Nu betaalde ik eerst een voorschot en tien minuten later de afrekening. Ik verstond ook niet goed hoe en op welk nummer ik die afrekening moest betalen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

grote keuze

te weinig selectiecriteria om op te filteren, onvoldoende vrijheid om vertrekdatum ruim in te geven (bijv. vertrek tussen 15 en 30 juli). Bij niet beschikbaarheid geen duidelijke alternatieve data zichtbaar... zeer frustrerende ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte manier van surfen, duidelijk en overzichtelijk. Een snelle manier van opvolging vertaald naar email, bevestigingsdocument, opmaak mytui.

het lukt niet om twee boekingen (zelfde dag) aansluitend te maken: de cookies maken dat de 2de boeking hetzelfde nummer krijgen van de 1ste waardoor de boeking niet geregistreerd staat. Idealiter: mogelijk maken om meerdere bestemmingen aan te maken onder 1 boeking.

Pluspunten

goed overzicht, gemakkelijk prijs te vinden. Het boeken gaat zeer vlot

nihil

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

SITE FLUIDE ET FACILE POUR UNE RÉSERVATION EN FAMILLE.

Suggestions

SUPPLÉMENTS AU PRIX INITIAL ( REPAS ET BAGAGES POUR LE VOL)

Pluspunten

vlot en duidelijk overzicht

Pluspunten

Overzichtelijk, en vlot.

Duidelijkheid kan nog beter

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit

Meer keuze van maaltijden aan boord

2 étoiles: pire que prévu

facilite de reservation

Suggestions

pas de retractaction une fois la reservation faite meme moins de 24h apres la reservation,j aurais aimer que cela soit possible parce que apres coup j ai eu le regret d avoir trouver un autre hotel que je n avais pas vue.

2 étoiles: pire que prévu

non

plus de compréhension

• Nous recommanderiez-vous? Non

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

goede site en zeer gebruiksvriendelijk ruime keuze uit hotels

Pluspunten

Voldoende info.

Betalen voorschot en daarna toch alles. Omdat het kort voor datum was moest ik eerst voorschot betalen. Als dat gedaan was melding rest ven het bedrag te betalen. Beter in één keer betalen dan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

vlucht: niet duidelijk dat bagage al dan niet inbegrepen is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi overzicht, boeken gaat snel

Bij opzoeken autovakantie is het jammer dat de indeling van de streek altijd anders is, iedereen kent de streek onder andere namen, een betere situering van de plaats zou welkom zijn.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende