3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk, je krijgt de volledige kostprijs te zien.

Ik had geen keuze tussen enkel ontbijt, half of vol pension.

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Snel en vlotte afhandeling prima

alles ok

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Site convivial, guidance efficace Très bien

2 étoiles: pire que prévu

Suggestions

habitué des réservations TUI, votre nlle application m a obligé par 2 fois à faire appel pour une aide (appels payants) les réponses furent "attendre, le système n'a pas encore enregistré votre paiement" ??????

• Nous recommanderiez-vous? Non

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bevestiging van de boeking en beschikbaarheid

vermelding op de website bij het boeken van extra kortingen reisbureau kan niet helpen om eventuele aanpassingen te doen bij een online boeking

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

facilités d'accès au site et choix énorme

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ongevraagde sms'en apprecieer ik echt niet (en ik denk weinig mensen met mij), het maakt zelfs dat ik mijn reis wou annuleren. Hetzelfde met spam-mails, als ik een reis boek, wil ik geen mails in de inbox terugvinden die louter commercieel van aard zijn. Wil je weten wat mensen van je website vinden, stuur dan maximum 1 mail, na afloop van de reis, zodat ze meteen het totaal kunnen beoordelen.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Onthoud de opgegeven datums zodat je ze niet telkens opnieuw moet ingeven. Alle info omtrent kamer, volpension, .... staatelijk in de samenvatting aan de rechterkant.

Geen opgemerkt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen,

De juist informatie melden. Als er bij vragen : "betalingen" staat dat de betaling per overschrijving kan. je stuurt een email om het rekeningnummer door te sturen naar mijn advocaat, en plots gaat het niet meer om over te schrijven. Wel 13 minuten aan de telefoon geweest, waar u ook aan verdient.

2 étoiles: pire que prévu

Suggestions

- faire que le N° de téléphone à 0.30€ la minute soit gratuit - créer de la cohérence entre les agences et ce N° payant - créer de la cohérence pour les conseils pour les assurances et les hôtels - avoir la possibilité, comme chez Thomas cook, de changer d'hôtel et assurance facilement

• Nous recommanderiez-vous? Non

Positif

Système de réservation intuitif, clair et simple.

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Offre intéressante

Suggestions

Votre site ne fonctionne vraiment pas bien du tout ! Au moment de payer, la page revenais,j’ai dû téléphoner pour valider ma réservation et payer.

Pluspunten

Veel keuze.

Het was moeilijk om een boeking te doen.

Pluspunten

Boeken ging heel vlot!

Pluspunten

De boeking verliep vlot en telkens overzichtelijke aanpassing van prijs

Bijna voor 4 personen 1 kamer geboekt ipv 2 afzonderlijke, dus dit was misschien niet zo duidelijk. We hadden slechts annulatieverzekering voor 2 personen nodig ipv voor 4 vermits dit in mastercard inbegrepen zat. Dit kon echter niet afzonderlijk berekend worden.

Clair, bien organisé.

Rapidité.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed aanbod veel keuzen

Prijzen niet zichtbaar in overzicht als je gewoon opzoekt ( in last minutes zie je dat wel) De dagen dat je kan boeken bv maandag wel, dinsdag niet kan je niet zien. dat is zeer vervelend ook niet de prijzen een paar dagen voor en na kan je niet zien, bij neckerman, thomas coock zie je dat wel evenenns een zicht op de prijzen voor 6/7/8 en 9 dagen kan je bij neckerman in 1 oogopslag zien. Mss es bij hun kijken waarom het daar makkelijker is.

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

le site est classique, bonne vue des prix.

Suggestions

j'ai eu beaucoup de problèmes lors de la réservation pour les dates. Mon aller était en mai mais je n'avais la possibilité que de choisir un retour...en janvier. j'ai du quitter plusieurs fois avant que ce soit normal. Au niveau du paiement j'ai du cliquer plusieurs fois sur confirmer et meme avec de la patience cela n'a pas marcher et donc il a fallut attendre bien 5-6 fois.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende