2 étoiles: pire que prévu

Positif

assez de filtres pour sélectionner ce que l'on recherche

Suggestions

Il m'a été difficile de retrouver ma promotion. Heureusement j'ai de la patience mais ce fût long pour les recherches.

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Positif

Vraiment déçu. Un site pas très clair et aucune aide ensuite pour régler notre problème. 1ere et dernière réservation tui!

Suggestions

Plus clair sur le site et plus de soutien en cas de soucis

• Nous recommanderiez-vous? Non

2 étoiles: pire que prévu

Assez facile

Suggestions

L’heure des vols ont changé après validation de la réservation. Ce qui aurait pu faire changer notre choix de destination

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Mogelijk om revieuws te lezen. Goede prijs. Duidelijke info over de kamer en faciliteiten. Mooi duidelijke foto’s

Niet mogelijk om parking vooraf te reserveren. Exacte adres niet terug te vinden op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles rap gevonden. Moest een beetje zoeken hoe het werkt want is 1ste keer

Misschien kun je vervoer van thuis naar luchthaven ook aanbieden. Is gemakkelijk voor de mensen en jullie kunnen meer jobs geven + je kunt er nog aan verdienen ook.

Pluspunten

snel en eenvoudig

doe zo verder

Pluspunten

Overzichtelijk en makkelijk met filters

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

tis ok maar misleidend

voor 't definitief bestellen een overzicht geven heb geannuleerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mogelijkheid om bij het zoeken naar vakantie gemakkelijk bv. datum of luchthaven van vertrek te wijzigen.

verschillende keren vastgelopen. Gaf foutmelding dat de beheerder (weet niet meer juist welke term gebruikt werd) moest gecontacteerd worden. Ik kon vanaf de 2e poging tot boeken voor bagage maar kiezen vanaf 25 kg. Omdat er nog maar een paar kamers waren wilde ik het risico niet lopen en heb ik dus voor 25 kg bagage gekozen. Uiteindelijk kost dit maar 10 euro meer. Maar eigenlijk kan het niet

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Snel kunnen afhandelen! Eenvoudige website!

Als vaste klant mag men een geste doen, vb gratis luchthavenvervoer... Reeds een aantal jaren klant, nooit een cadeautje... Het kan voor vroegboekingen dus waarom voor ons niet?

Pluspunten

Goed, vlot, duidelijk

Réservation facile.

Super facile

Rien

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Très déçue! Plus jamais tui

Suggestions

Plus de précision et surtout un meilleur service après vente!!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Positif

Facilités de réserver le voyage souhaité.

Suggestions

La réservation des bagages en soute n'est pas très bien expliquée. Il suffit d' informer que les bagages en soute sont payants.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles verloopt correct, nooit problemen gehad met TUI.

Bij reserveren van onze 5 daagse hebben we onze geboorte datum niet juist kunnen invullen. Reserveringsnr. 070063147. Heb het nochtans laten weten, maar daarop nog reactie gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk snel iets leuks gevonden tegen een betaalbare prijs. Gemakkelijk, omdat je er een vlucht bij kan boeken. De reviews zijn aanwezig en goed.

De interface is een beetje buggy. Ik was op zoek naar een vakantie voor drie personen naar Madrid. Vervolgens koos ik een passend hotel, welke nog één 1-persoonskamer beschikbaar had en één 2-persoonskamer. Zodra ik als eerste de 2-persoons koos, kon ik de 1-persoons niet meer kiezen. Als ik al gekozen had en op "Prijs berekenen" drukte, kreeg ik een leeg scherm te zien en er gebeurde niets. Vervolgens, als ik het scherm weg klikte, waren er ineens geen kamers meer beschikbaar. Deze kwamen later dan wel weer vrij. Waarschijnlijk bleef dit ergens hangen. Nog een tip. Ik weet niet in hoeverre dit mogelijk is, maar na mijn boeking kreeg ik veel remarketing advertenties via Facebook (via AdWords ben ik onzeker over). Ná mijn boeking, dus dit is een slechte investering voor jullie, aangezien ik al geboekt had.

Pluspunten

Overzichtelijke site

Chatten lukte niet maar kan ook aan mij liggen. Opgebeld maar werd in het Engels geantwoord. Geboekt vlucht,luchthavenvervoer van en naar hotel,hotel maar op de afprint staat busvervoer niet vermeld waardoor ik nu niet meer zeker ben of het er wel is. Het was de 1ste keer dat ik dat zelf heb gedaan vandaar mijn bekommernissen. groeten Nadine

Pluspunten

1/ heel duidelijk 2/ men kan er vlot en snel met bestellen

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende