Pluspunten

Mogelijk tot het reserveren van een vakantie ( bepaald type kamer ) voor 24h zou fijn zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie site. Duidelijke stappen

Informatie mbt toegestane baggage is inconsistent. Bereikbaarheid klantendienst: lange wachttijd.

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Alles ging vlot en de prijzen zijn goed vergelijkbaar

Het zou beter zijn moest een bepaald kg bagage id prijzen zit, bv: pp 15kg alhoewel het duidelijk is hoor

Bij het inloggen wordt het boekingsnummer gevraagd maar staat niet in de mail als boekingsnummer. Eerst 3 maal geprobeerd met dossiernummer om dant constateren dat ik PO/PNR nummer nodig heb. Dat zaait verwarring.

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

La Recherche

Suggestions

Avant d arriver à l onglet réservation on demande d accepter les conditions et comme il reste un onglet après j ai cru que j allais avoir un récapitulatif de la commande et du prix global options comprises hôtes en acceptant ma réservation était validée et...pas pour le bon hotel le récapitulatif et demande de confirmation de la réservation m auraient évité bien des soucis de régularisation

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Probeer uw beloftes te houden

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Site très clair. Renseignements précis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- gebruiksvriendelijk ook voor iemand die niet veel online werkt

- op de bestelbon staat geen rekeningnr. vermeld waarop het voorschot en later het saldo kan gestort worden. - enkel vermelding betaling via bankapplicatie of kredietkaart. - ik diende aldus mijn dochter aan te spreken om via haat onlinebanking het voorschot te storten. - voor mij gemakkelijker via de oude methode met overschrijving.

de app kan stabieler

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

berekent je totaalprijs ipv per persoon, je kan je vluchten wijzigen

Ik had de reis gevonden die ik wilde boeken en bij het selecteren verhoogde de prijs met 200 € !!! De hotels die volzet zijn in de gekozen periode worden ook getoond.

Pluspunten

SNEL EN GEMAKKELIJK

BETALING VIA OVERSCHRIJVING !!!!

Facile et clair

Suggestions

Meilleur choix des modes de payement

2 étoiles: pire que prévu

j'ai déjà répondu à ce questionnaire le 15 janvier

Suggestions

plus de clarté dans le questionnaire

Pluspunten

duidelijke info overzichtelijk snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website. Ik had een verkeerde terugvlucht geboekt, ik heb direct een mail verstuurd en voor de zekerheid gebeld, ik had een vriendelijke mevr. aan de lijn en het was direct geregeld. De volgende dag ook nog een nieuwe mail gekregen.

Ik vind het niet logisch om telkens te moeten in en uitloggen om te boeken voor meerdere personen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ondanks alle tegenslag toch hoopvol ...

Site blijft soms hangen ,ondanks een snelle verbinding, en dat brengt problemen waaronder een dubbele boeking ... Werk wel met tablet. iPad

simple et intuitif - possibilité de se rétracter dans les 7 jours

rien de particulier

Pluspunten

duidelijke website & begeleiding bij boeking en betaling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via web eenvoudig en makkelijk want men moet niet weg, dus vanuit de luie zetel. Overzichtelijk.

Wijzigen kamervoorkeur dan veranderde ook de formule van HP, soms kon men daar niet aan om te wijzigen. Heel frustrerend. Op pc eenvoudiger dan op Ipad. Toch een werkpunt!! Betaalwijze: NEGATIEF ! Liever gewoon rekeningnummer en mededeling bezorgen dan met speciale bankapplicatie.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende