3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb 4 keer de booking procedure moeten doorlopen vooraleer ik de booking met suc6 kon afronden. Dat moet beter kunnen.

Positif

offres détaillées et tres facile de réserver via le site.la cotation a tjs été correcte jusque maintenant,On verra pour cette fois.

Suggestions

peut être ajouter les vraies photos des chambres proposées car souvent nous avons eu une chambre moins (belle)que celle sur les photos.

Rapide

Suggestions

Nous sommes déçus de voir que le centre juno beach est fermé en Janvier cela était bien de proposer une place achetée une place offerte.

Clarté et concision.

Suggestions

La partie concernant les suppléments est désagréable, car pas très explicite....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het online boeken ging goed

Tot nu toe oké .

Pluspunten

Zeer duidelijke site .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Reis zou goed prijs/kwaliteit geweest zijn.

Helaas zijn wij de reis mislopen door de onduidelijkheid over de betaling. Indien er binnen de 2 uur dient betaald te worden moet dit heel duidelijk benadrukt worden via de site of moet de klant direct een mail krijgen met betalingsuitnodiging zoals bij andere internetsites. Hierdoor hebben we deze reis gemist, helaas. Blijkbaar kan er ook nog betaald worden nadat de reis geannuleerd werd. Zou niet mogen ! Jammer !

Suggestions

top promo 2ème personne gratuite ne donne pas droit à la réduction lors du calcul du prix

Pluspunten

Super website om te boeken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Betalingsmogelijkheden via computer ( men denkt toch te kunnen betalen via de computer maar dit is onmogelijk via Chrome, onze bank aanvaardt dit niet, als men belt naar het nummer 02/ ..... veronderstelt men toch een rekeningnummer te krijgen waar je je betaling kan doen dit is niet het geval , integendeel men zegt om naar het dichtstbijzijnde bureau te gaan om te betalen!!! Als men online boekt moet men toch ook ook online kunnen betalen)?

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Clair Sans pbm

Suggestions

Prefillage des membres de la famille serait un plus pour des clients fidèles lors de la réservation Outil de recherche: manque des champs comme le type de chambre ou piscine....merci

Geachte Heer, Mevrouw, Met bestelbon van 12/1/18 dossier 288318883 klant 598162 heb ik een fietsreis besteld in Calpé hotel Sol y Mar. De bestelbon vermeldt "op aanvraag". Per telefoon is mij vorige week meegedeeld dat de reden hiervoor is dat ik alleen reis en in een twee persoonskamer verblijf en dat de hotelier hiervoor toestemming moet geven. Tot heden kreeg ik hierover geen antwoord, terwijl het voorschot moet betaald worden voor 19/1/18. Graag ontvang ik een reactie hieromtrent. En twee: is er dan geen kamer vrij voor één persoon tegen een aangepaste prijs? Met vriendelijke groeten

2 sterren: slechter dan verwacht

Heb geannulleerd maar nog geen bevestiging Info op folder niet in overeenstemming met realiteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk

beter overzicht van andere datums en prijzen

Pluspunten

overzichtelijk geen verrassingen prijsgerelateerd bij het afwerken van de boeking goede vergelijking met andere vakanties in die periode

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot en mooie foto’s. Gemakkelijk en duidelijk om eindsom te bereiken.

Wou voorschot betalen maar gaf foutmelding. Zou nu graag via app van tui betalen maar vind niet hoe. Heb app wel al sedert vorig jaar. Ria

Pluspunten

Snel en gemakkelijk. Uitgebreid maar toch overzichtelijk.

Betalen met Paypal mogelijk maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vlotte reservatie en betaling voorschot

Info voor openstaand saldo te betalen is een beetje onduidelijk. ik ga zelfde betalingsgegevens gebruiken als die van het voorschot.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijk veel informatie

site gaat soms heel traag niet beschikbare vakanties staan ook beschikbaar???

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Duidelijk, goed omschreven en overzichtelijke prijszetting. Aantrekkelijke, kleurrijke, mooi vormgegeven website. Vlotte en veilige betalingsafhandeling en keurige, geruststellende boekingsbevestiging.

Geen.

Gistelsesteenweg 1