3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en correct opgesteld. Keurige beschrijving en fijne telefonische hulp na het niet dadelijk aanvaarden van de kredietkaart.

Geen opmerkingen.

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

assez facile

Suggestions

un peu plus claire avec les promo

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

online bestellen gaat heel vlot en is heel gemakkelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs is direct berekend op het aantal personen en de supplementen zijn duidelijk

Promotie gratis luchthavenvervoer zou ineens moeten meegeboekt worden en niet aan de klant overlaten. Is niet duidelijk waar hij de boeking moet doen.

Pluspunten

Vlot en duidelijk

Rapidite de recherche

Tout est ok

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Neem een 0800 nummer zodat de klanten geen zware betaling extra moeten betalen om naar 078 nr te bellen loopt soms tot 10€ op als ze niet vlug ipnemen Mijn boeking bleef gewoon halfweg hangen en dus kon ik niet anders dan bellen Iok op 10 dagen tijd de prijs omhoog gegaan van 850 naar 1000€ dat jullie dag per dag de prijzen aanpassen kan niet vind ik En vroeger kon je zelf zien wat de prijs p dag was en de vermindering en kon je zelf zien hoeveel dagen je gratis kon genieten in een bep periode nu moet je maar denken dat het huist is want je krijgt alleen je totaal bedrag te zien en heb voor een 2 de geboekte reis wel drie emails ontvangen met drie versch prijzen te betalen Raar maar waar dit kan toch niet voor de klant????

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Rapide et moins cher.

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

le tchat

Suggestions

plus de pouvoirs gestes commercials aux operateurs , boissons incluses,chambres surclassées) le robot ne recalcule pas la réduction sénor faut le savoir,il faut un numéro d' urgence (quand l'hôtel il y a un gros problème comme le diner qui n est pas bon quand c' est hors période et qu il reçoit les retraités espagnols , instaurer un label surtout pour les repas avec jet tui , et des lignes regulieres d' easy jet de nice a malaga , nice heraklion nice, chypres , car il y a de l argent qui se perd ,marre d aller sur d autres aeroports faire un partenariat avec easy jet , nous sommes des millions dans le sud d est a vouloir partir et a renoncer a plein de sejours

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Boeken via website is OK, vandaar dat ik hiermee regelmatig boek. Echter, ... zie rubriek "Verbeterpunten of tips"

Het boeken van citytrips met vervoer lukt niet. Afgelopen 2 reservaties op korte termijn, heb ik telefonisch moeten plaatsen. Tijdens het boeken loopt alles perfect tot ik bij het laatste scherm wil doorklikken om af te ronden en over te gaan tot betaling, dit lukt niet. Er gebeurt niets ... Ik blijf steeds op hetzelfde laatste scherm. Via de "help" chat-sessie kreeg ik de melding om mijn reis te gaan boeken bij een TUI reiskantoor. Bij het call-center krijg ik de melding dat dit normaal is ... Citytrips boeken met transport loopt fout, "men kent hier het probleem" wordt mij aangegeven. Vreemd ?! Ondertussen betaal ik extra telefoonkosten om mijn reis te boeken. Niet leuk. TIP: - Kan jullie IT-afdeling dit probleem niet oplossen? - Vermits ik alle gegevens heb ingevoerd, kan er geen documentnummer voorzien worden, zodat ik dat bij telefonisch contact kan opgeven. Hiermee win ik tijd en geld. - Button voorzien opdat TUI mij telefonisch contacteert en de kosten draagt. PS - Ik boek momenteel nog via TUI. Hoeveel hebben het al niet opgegeven en zitten bij bv. Thomas Cook, Travelbird of andere ... ? Alvast bedankt voor een oplossing en tegemoetkoming voor de onnodig gemaakte telefoonkosten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De dame aan de telefoon was zeer vriendelijk, de website gebruiksvriendelijk maar spijtig niet efficiënt.

Het was onmogelijk online onze reis te boeken, na betalend telefonisch contract was het nog niet mogelijk online te boeken, noch de oorzaak ervan te vernemen. De boeking werd dan maar telefonisch geregeld wat ons € 0.30 per minuut heeft gekost. Dit kan toch niet de bedoeling van online boeken zijn.

Pluspunten

zeer vlotte boeking

Pluspunten

geen enkel probleem

op de bestelbon het reserveringsnummer vermelden

Rapidité et efficacité.

Suggestions

Il y avait un problème dans l'affichage des prix. On me proposait un tarif, et quand je cliquais dessus pour le choisir, le prix se transformait et augmentait de 50 euros. J'ai appelé un collaborateur de tui et il a constaté le problème. Il m'a donc fait le premier prix indiqué.

Positif

Tout est très bien expliqué ainsi que l équipe de TUI que j’ai eu au téléphone !!! Un grand merci pour votre aide v

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- mooi productaanbod - goede prijzen

- ingewikkeld om een arrangement te vinden - als je verandert van hotel in de Eifel terug naar de homepage (Lesbos???) vliegen = irritant - raar dat je niet direct kan betalen met bankkaart / Paypal

Pluspunten

Heel goed.Toen betaling niet lukte goed geholpen per telefoon!

Pluspunten

Zeer duidelijke en overzichtelijke website waardoor het boeken vlot verliep

Niets aan toe te voegen

Gistelsesteenweg 1