Pluspunten

redelijk duidelijk

betreft de bagage, is niet duidelijk of er extra geregeld moet worden, ik vrees dat ik nog een aanpassing zal moeten realiseren. te verbeteren

bon programme pour réserver

Suggestions

ce qui m'a un peu étonné c'est que l'acompte versé n'apparait pas tout de suite et que l'on vous donne une date pour le régler.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

het betalen met bankkaart vind ik een beetje omslachtig

Bon suivi du dossier !

Pluspunten

Vlot leesbaar

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Facile prix intéressant

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

eens telefonisch contact = ok wel geen antwoord of reden, waarom het online niet ging, noch excuses. telefoniste was voor de rest wel vriendelijk en behulpzaam !

boeking online niet mogelijk , noch vrijdag, zaterdag of zondag ==> betalingsite werd niet geopend !!!

Pluspunten

Gebruiksgemak en snelheid

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Heel eenvoudig.

Ik heb twee boekingen gedaan en de tweede lukte niet, ,omdat de website blijkbaar de eerste boeking onthoud en ik dus drie keer het voorschot betaald heb. Na contact moest ik eerst uitloggen, toch ging het weer fout. Uiteindelijk heeft een vriendelijke medewerkster geboekt. Blijkbaar loopt bij een tweede boeking altijd fout, terwijl men geen waarschuwing krijgt, dus toch een zwaar verbeter punt. Jullie lossen het wel op, wel moet ik checken of het ook uiteindelijk klopt met mijn Visa.

Suggestions

Je trouve qu'il serait plus facile de payer sur votre cpt bancaire avec une communication structurée comme avant

Pluspunten

duidelijke website rechtstreekse vlucht naar Luxor duidelijke administratie

maaltijden op terugvlucht vanuit Hurghada waren van bedenkelijke kwaliteit.....

Pluspunten

heel gebruiksvriendelijk

Pluspunten

Prima.

Suggestions

Lors de la réservation on n'a pas le choix, le système demande de payé un acompte. Moi je dois payer la totatilté directement pour obtenir une assurance annulation avec ma carte visa. J'ai du fermer toute les fenetres, attendre de recevoir un e-mail avec la confirmation de ma réservation et le numéro de réservation. Ensuite, retourner sur votre site dans mon TUI pour effectuer le versement de la totalité. Chez sunjets il n'y a pas cette problématique, il y a une case qui permet de directement payer la totalité ou l'acompte, c'est beaucoup mieux.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Rapide et efficace

Pluspunten

Na het opzoeken van de fout ingevulde velden (is niet duidelijk) is het bestellen vrij vlot verlopen. Na onze bestelling kregen wij 3 mails (dit is de vierde), maar we kregen geen bevestiging dat ons voorschot is aangekomen. We hebben hiervoor gebeld, het bleek dat onze betaling en de mails zich gekruist hadden. Vandaag 2 a 3 dagen later nog geen visuele bevestiging van ons voorschot

Nog simpeler maken voor pc nerds ( zoals wij)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie lay-out

site sloeg steeds vast. Dan kwam er de kamerkeuze niet op. Op een gegeven moment kwam er op dat er geen kamers meer waren terwijl er 1 minuut later wel waren.Ik heb dan maar via de telefoon geboekt.

Pluspunten

veel mogelijkheden om te filteren waardoor je vlot en vlug kunt zoeken. Beoordelingen andere reizigers

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

boeken was gemakkelijk

de betaalwijze minder ;overschrijving zal wel gemakkelijker zijn als je geen visa of kredietkaart heb .

Pluspunten

Gemakkelijk in gebruik Mooie foto’s

2 étoiles: pire que prévu

Suggestions

Mieux par rapport aux années précédentes, mais je ne peux toujours pas accéder d'entrée aux réservations sur Rosas en fait votre site m'a toujours paru indigent par rapport aux autres acteurs du secteur (cela fait 9 ans que je l'utilise)

Pluspunten

alles verloopt vlot om te boeken.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende