Pluspunten

Heel overzichtelijk en gemakkelijk.zeer vlotte website en alles duidelijk

2 étoiles: pire que prévu

Suggestions

pour les français le transport gratuit vers l'aéroport n'est pas possible mais il est quand meme compris dans le prix

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

IK HEB POSITIEVE ERVARING MET JULLIE HOTELS, EN AL ENKELE KEREN PROMO S GEBOEKT WAAR IK HEEL TEVREDEN OVER BEN

WEBSITE IS HEEL ONHANDIG EN NIET GEBRUIKSVRIENDELIJK; PRIJS OP EERSTE BLAD , EN AANGEBODEN KORTING% VERANDERT ALS JE VERDER KLIKT; PLOTS HEB IK GEBOEKT IPV NOG ES ALLES TE KUNNEN NALEZEN QUA NAAM EN ADRES EN ZO; ENKEL OMWILLE VAN MIJN VROEGERE POSITIEVE ERVARINGEN MET SUNJETS DOE IK MIJ DE MOEITE OM TE PUZZELEN OP UW WEBSITE; 1 MEVROUW VAN TUI DE PINTELAAN GENT WAS HEEL ONVRIENDELIJK ( ik was dermate geschokt dat ik haar naam vergeten vragen was) . dus daar wil ik sowieso nooit meer naar toe. De reisleiding in Spanje vorige lente was ook alles behalve vriendelijk. Jammer, want uw aanbod bevat heel mooie hotels; maar dit laatste is dan ook jullie enige troef

Pluspunten

Mooi website Duidelijk en overzichtelijk Goede prijs/kwaliteit verhouding

Foto's of interactief beeld van de skigebieden op de website plaatsen. Meer info over de hoe je de skigebieden kunt bereiken en waar je de liften kan nemen

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

My Tui est bien pour rechercher les infos et vérifier les paiements

Suggestions

Pouvoir garder les ages / date de naissance des enfants !!! C'est tellement pénible de toujours tout réencoder. Parfois les filtres ne fonctionnent pas, il propose des hotels non disponibles... etc...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Suggestions

Possibilité de rajouter des remarques

Pluspunten

ik vindt dit een goede site ik wilde graag naar mallorca en heb dit vlug gevonden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel vriendelijke dame aan de telefoon (Linda)

Site optimaal zetten. Kon niet zelf online boeken door foutmeldingen die ik kreeg. (Ik kon terugvlucht Oostende niet vastleggen, jullie systeem wel)er wordt ook nog uitleg gegeven van de gold verzekering maar blijkbaar bestaat die niet meer,...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Klaar, duidelijk en onmiddellijk. Vorige keer: Gran Canaria bij de terugvlucht : zeer slechte bediening + ondanks premium zaten wij niet samen. Zie mijn opmerkingen die ik gestuurd heb.

Plaatsaanduidingen in het vliegtuig. Voorlopig geen advies aan mensen, wachten af hoe het nu zal zijn. Indien niet goed dan in het vervolg Thomas Cook

Pluspunten

Je kan snel en eenvoudig de boeking doen.

Pluspunten

Vlot

Duidelijker specifiëren dat sommige data niet kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Betalingswijze nogal stroef vb het resterende bedrag na voorschot zou al moeten betaald zijn voor de datum dan het voorschot is betaald

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

?????

Zeer haperende website, springt soms ongevraagd naar een andere pagina. Bij het boeken was het onmogelijk deze af te ronden en dit ondanks verschillende pogingen. Ik heb het dan maar telefonisch geprobeerd wat wel lukte maar de prijs lag hoger dan mijn poging om online te boeken. Daar ik steeds online boek ben ik dan ook niet erg gelukkig om op deze manier uiteindelijk mijn reis vast te leggen. Met Vriendelijke groeten. Frans Van der Pulst

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk. Boeken gaat heel snel. Duidelijke prijsinformatie.

Pluspunten

gemakelijk

Positif

Site très "convivial", réservation facile et rapide.

Suggestions

Pour l'instant je ne vois rien à ameliorer

Pluspunten

duidelijke site, vlotte boeking, snelle reactie

Punten sparen voor extra korting volgende reis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijk

Pluspunten

Het reserveren verliep vrij vlot en eenvoudig.

Bij het betalen was het niet duidelijk of de betaling gelukt was. Ik kreeg een venster met rode tekst, “ beter Chrome browser gebruiken dan safari “ ? Chatten was verscheidene keren niet mogelijk !

Moeilijk om betalingen te doen.ga voorschot betalen in winkel tui.

Pluspunten

Bekwaam personeel alom

Positif

Très bon déroulement par étapes, avec des suggestions intéressantes d'améliorations du séjour

Suggestions

Evolution du prix total un peu difficile à suivre / comprendre : le montant a évolué fortement, en plus cher puis en un peu moins cher, durant tout le processus. Il faut demander le détail pour comprendre in fine le coût global.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende