Positif

Réservation claire et facile d'utilisation Call center: rapidité et amabilité

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg

Inloggen moeilijk. Dossiernummer wordt reserveringsnummer of po! Eerste maal ingewikkeld. Wilde chatten. Lukte niet. Dus dure telefoon!

Pluspunten

heel overzichtelijk

Pluspunten

offres nombreuses et intéressantes navettes domicile-aéroport site facile à consulter et inscription bien détaillée

envoi du questionnaire dans la langue du client

Pluspunten

Zelfde service die we vroeger ontvingen bij VIP

Hostessen aan de balie op de luchthaven in Zaventem waren bij ons vertrek in september 2017 niet echt professioneel. als je wordt aangesproken met 'OUI, vind ik da niet echt klantvriendelijk voor de Nederlandstalige klanten.

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Oui

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reservering hotel ok

Voorschot Niet kunnen betalen met KBC bankkaart misschien omdat het 2/11 was? Hoe nu verder , we zien wel zeker?

Pluspunten

Overzichtelijk

We hebben problemen gehad met het boeken van 2 reizen tijdens éénzelfde internetsessie. De 2de reis was niet geboekt, niettegenstaande dat het voorschot wel werd afgeboekt van de Mastercard. Dit voorschot bleek ook te hoog (zelfde bedrag als het voorschot van de 1ste reis, die iets duurder was). Na telefonisch contact werd de 2de reis per telefoon geboekt. De boekhoudafdeling zou het 2de geïnde voorschot dan aan deze reis koppelen. Helaas werd het 2de voorschot aan de 1ste reis gekoppeld. Daardoor hebben we nu 1) een veel te hoog bedrag gestort als voorschot voor een reis, die pas door zal gaan in augustus 2018 en 2) nog steeds geen definitieve bevestiging van de 2de reis aangezien hier - volgens jullie systeem - nog geen voorschot voor werd betaald. Ik zal maandag dus opnieuw contact moeten opnemen met de klantendienst.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht

Mail niet beantwoord 2 x gevraagd voor upgrade , zelfs geen antwoord. Telefoon niet bereikbaar verkeerd nummer blijkbaar Vorige reis geen eten meer beschikbaar enkel melk en kelloks Bus niet aanwezig Pallaccio del Isora Werd niet vervoerd ! 50 euro betaald voor niets . Dus ?????

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Meer afbeeldingen en grotere dan in een papieren boek

Ik heb niet kunnen boeken. Het was een ramp. Alles was groen aangevinkt en ingevuld maar na meer dan 15 pogingen zowel in chrome als edge ben ik ermee gestopt en telefonisch moeten boeken aan 30 cent per min.

Positif

facile d'utilisation et bien construit

Pluspunten

Makkelijk en snel, ik reis al jaren met TUI en nooit problemen gehad, tot nu toe.

Nadat ik gereserveerd had, kreeg ik een bevestigings email, met daarin verkeerde data en een verkeerd vliegveld. Maar, een zeer vriendelijke dame van de helpdesk heeft dat heel snel voor me in orde gemaakt!

Pluspunten

goede service

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Boeken gaat gemakkelijk.

Keuze Maaltijden : niet evident voor iemand die een gewone maaltijd wilt, ook de prijs voor VIP Selection is aan de hoge kant.

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

duidelijkheid

aangifte dat je een handicap hebt en je verplaatst met een elektrische rolstoel. Ik weet tot op heden nog niet of mijn elektrische rolstoel mee op het vliegtuig mag !!!! en dat alles hier ontremd in orde is.

Positif

Très bon accueil téléphonique Rapide et efficace

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruim aanbod

We hebben 3x opnieuw moeten beginnen met de booking omdat bij het afrekenen telkens weer fouten in de gegevens geslopen waren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel maar een beetje zoekwerk voor de eerste keer!

volledig adres hotel? rekeningnummer om te storten vermelden op bestelbon

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende