Presque tout

Suggestions

Les repas à bord des avions

Pluspunten

Zeer toegankelijk.

Mijn emailadres lukte niet, dat van mijn vrouw wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer gemakkelijk , vlot geen problemen met boekken

Positif

Pour tous renseignement a la demande du client je trouve cela parfait

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

La réservation et le bon de commande arrivent rapidement par mail.

Suggestions

Par contre....Comme nous avons changé le choix de l'hôtel sur la même journée, j'espérais recevoir directement un mail de confirmation le jour même. Or, j'aI dû recontacter par mail et par téléphone le lendemain Tui afin d'être sûre de ne pas devoir payer les 2 hôtels.

gentillesse

prix communication :-((((((

2 étoiles: pire que prévu

Positif

Finalement tout a été réglé par une opératrice gentille et capable

Suggestions

Le payement ne fonctionnait pas (banque luxembourgeoise) et il faudrait une possibilité pour ne pas annuler une réservation dans les deux heures dans un tel cas. J'ai perdu plusieures heures pour téléphoner, reréserver, repayer avec un faux nr de réservation,...

Pluspunten

Snel overzicht van prijs, welke kamer er nog vrij is, vertrekdatums, enz.

Suggestions

A partir du site, pas évident pour une seule réservation de réserver deux chambres single en même temps et pour le même hôtel. Obligé d'avoir recours au téléphone (pas bien grave ;-) )

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ben 3 keer geholpen door medewerkers via chat-sessies

Ik heb mijn boeking niet kunnen afwerken omwille van een stom deail: telefoonnummer onmogelijk in te vullen en het systeem vereist deze banale informatie alhoewel er andere communicatiekanalen aanwezig waren en er nog vel tijd rest om het telefoonnr te collecteren

Pluspunten

Simpel,

Het aanklikken van bv vol pensioen komt niet altijd op het scherm en ook op de facturatie staat niet dat je betaald hebt voor ruimbagage wel op de app.

Positif

Site clair , Mais pour finalisé j'ai dû appeler l'assistance téléphonique, il y avait un blocage au point 4 ( pour avoir la page pour le paiement) Opératrice très gentille et disponible. Elle a repris la main et elle a refait la réservation.

Suggestions

Pour le reste rien à signalé.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk te boeken

Meer uitleg geven over bagage en of er al een zkere vorm van annulatieverzekering in prijs inbegrepen is

Pluspunten

Gemakkelijk en duidelijke site en indien probleem perfect telefonisch geholpen .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot en duidelijk.

Ondanks onze aanduiding van geen maaltijd op de heenvlucht werd die toch aangerekend bij het gedetailleerd overzicht van betaling. Aangezien het toch aangerekend werd (zelfs na 3 pogingen) hebben we dan maar wel een maaltijd voor de heenvlucht aangeduid.

Pluspunten

Gemakkelijk en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het is ons niet gelukt om zelf rechtstreeks te boeken. Daarom extra naar Tui moeten bellen.Dit is wel een betaalnummer!!

Pluspunten

Pluspunten

Vlot, vriendelijk,... zoals altijd !

Ik vind het vervelend dat alle reizigers dezelfde (annulatie)verzekering moeten nemen. Ik heb al een jaarlijkse verzekering annulatie en repatriëring en toch moest ik me opnieuw verzekeren omdat reisgenoot die jaarlijkse verzekering niet heeft en toch een annulatieverzekering bij Tui wou. Waarom moet het volledige reisgezelschap zich verzekeren ?

Suggestions

Très bien ! Réservation en ligne et confirmation avec acompte à l'agence bvd Jacquemain à 1000 bruxelles...

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende