Veel problemen met on line boeking

Mijnklantnummer is 1050640 Bij onze boeking met reserveringsnr. 070677647 en 070677648 is er veel mis gelopen. Van res.nr. 070677647 heb ik geen mogelijkheid gekregen om mijn eindsaldo te betalen. Na 2 telefoontjes is het dan wel gelukt via ^ my YUI ¨ Met de nodige stress ! Eind goed al goed . Mvg Mr. Guinee Etienne

de site is soms traag

SIMPLE ET FACILE

RESERVATION SIMPLE ET RAPIDE COMME D HABITUDE

Geen problemen

goed maar niet gemakkelijk als je 2 vakanties wilt boeken

alles verloopt goed tot je direct ook je tweede vakantie probeert mee te boeken! het systeem denkt dan telkens dat je voor de eerste boeking bezig bent en verwijst je ok telkens zo daar via de app!! terwijl je via de app geen betalingen kunt uitvoeren dat moet dan weer online mvg Robby

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Vlot, overzichtelijk

Vlot, overzichtelijk

Ik krijg meldingen binnen en zie niet waar oor.

Ik zie dat er een cijfer staat naast mijn app maar zie niet waarom.

Bonne

Votre logiciel est assez simple pour utiliser

Réservation facile, claire

Pas de suppléments

Facilité du site.

Site clair et facile .

Online boeken niet meer zo vanzelfsprekend

Komen altijd maar extra's bij,klant is koning.... Op alles wordt bezuinigd en dit komt de reiziger niet ten goede. Jammer! Is zo onpersoonlijk geworden,zal de tijdsgeest zijn Zeker! Aanbevelen:nog ja noch nee!

dans l'attente

Je n'ai pas d'avis ! Je suis toujours dans l'attente de tous les documents relatifs à mon voyage, documents qui doivent me parvenir par la voie postale. Merci et bonne journée.

Top et rapide

Déjà parti à Punta cana et le service était génial

Eenvoudig vergelijken en boeken

Via TUI.be hebben we snel onze vakantiebestemming gevonden doordat je gemakkelijk kunt vergelijken en aan de hand daarvan je keuze kunt maken. Speciale acties springen direct in het oog en zorgen ervoor dat je geen enkele buitenkans mist.

bien mais trop de pub

ok sauf que a chaque fois 2 jours apres ma commande je recois un mail avec un code promo souvent de 100 eur donc je ne peut jamais en profiter c est vraiment drole mais cela arrive toujours apres une commande ferme de vacances d ete.

vlotte boeking

boeking liep vlot.Enkel zou een toevoeging voor een vrij bericht (niet via keuzemenu)wenselijk zijn,in ons geval bvb.heb ik nog tel.voor te melden dat 1 van ons beide minder mobiel is (vraag voor lift in gebouw)

Simpele eenvoudige bediening van de website

Ik heb reeds enkele ervaringen met Tui om op reis te gaan. Tot op heden is dat altijd steeds vlot verlopen om te boeken. De reis zelf is ook steeds vlot verlopen en met de nodige bijstand. Enkel bij het inchecken bij de terugreis een paar keer kleine ongemakken ervaren.

Overzichtelijk

Overzichtelijk

Ik weet het niet??

Ik bestelde en betaalde het voorschot tegelijkertijd. Sindien krijg ik aanmaningsbrieven om het voorschot te betalen De laatste op vandaag terwijl men eerder al een mail stuurde dat ze mijn betaling gevonde hadden. Dat pas nadat ik een bewijs van de bankvmoest opsturen. Men ging alles in orde brengen Geeft wel geen vetrouwen. Is deze reservering wel geplaatst?

Eenvoudig maar compleet reserveringssysteem

En als je vragen hebt kan je nog altijd bij het contactcenter terecht.

Kom terug naar dit tophotel.

Food , infrastructuur en vriendelijk personeel. Alles top.

Makkelijk te bedienen

Makkelijk te bedienen ,

Une première fois très satisfaisante

Jusqu'à présent pour le choix et les réservations tout est ok. A voir après le voyage.

Code de réduction sur réservation Référence de réservation: 101843352

Bonjour, J'ai téléphoné pour faire appliquer le code SALE24SUN sur ma réservation faite la semaine passée. On me répond aujourd'hui que ce n'est pas possible car uniquement pour une nouvelle réservation. Je ne trouve pas ça très commercial !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gistelsesteenweg 1