OK

Wat moeite om voorschot nadien te betalen maar Ok

Satisfaite

Très satisfaite

Simple et efficace

Tout est prévu pour faciliter la réservation. Sans quitter la maison je peux choisir les endroits à mon aise, détailler les hôtels et prendre mon temps avant de m'engager.

overzichtelijk en snel

Het boeken ging snel en de keuzemogelijkheden waren duidelijk zichtbaar

goed aanbiedingen

veel keuze en interressante aanbiedingen en makkelijk te boeken

Makkelijk en snel

Ik vind Tui de max om een vakantie te boeken. Met één klik ben je weg :) (bij manier van spreken). Ik boek zo bijna al mijn vakanties.

Vlotte boeking

Vlot geboekt, eerste reis met Tui

De stappen en de keuzes tijdens de boeking zijn duidelijk

De betaling verliep niet vlot. Tijdens de betaling sloot alles plots af. Bij een tweede poging kos ik voor overschrijving maar dan moet je zorgen dat je de pagina van reservatie eerst screenshot, anders weet je je reserveringsnummer en bedrag niet. De bevestigingsmail kwam pas na betaling dus heb je na het verlaten vd pagina met je gegevens voor betaling niets meer om je op te baseren. Het was trouwens zoeken naar een rekeningnummer om over te schrijven. Als je niet eerst een account aanmaakt, ben je zeker alle informatie kwijt.

Très rapide et site très pratique

Rapide et efficace

Finalisation de la réservation facile mais quelques difficultés avec les filtres pdt la recherch

À partir du moment où j ai choisi mon séjour j’ai trouvé la réservation facile (ainsi que le choix des options) Pendant le screening, ce fut parfois un peu plus compliqué avec des filtres qui ne fonctionnent pas toujours comme par exemple le all in … dommage aussi de ne pas réunir la catégorie adult only sous un seul nom

bon conseils de liege gretry

personnel competent

vlot kunnen reserveren

----

Très qualitatif !

Toujours des voyages au top !

heel duidelijk

Niet altijd makkelijk om alles online te doen met alle wachtwoorden, registraties en wat nog allemaal. Maar deze booking online ging voortreffelijk.

prima reisbureau en app

heel goede reisorganisator , prima services telfn en in reisbureau , prima app , veel info

SITE TRES INTUITIF ET SIMPLE A UTILISER.

- RESERVATION SIMPLE A FAIRE, POUR LES COORDONNEES ET LE PAYEMENT. - LA PRESENTATION DES HOTELS EST TOUJOURS TRES BIEN ET POUR ETRE DEJA CLIENTE TRES REALISTE. - CEPENDANT TRES LENT POUR PASSER D'UN PLAN A L'AUTRE. ON ATTEND BEAUCOUP POUR AVOIR LES CONFIRMATIONS A L'ECRAN. - CE QUI EST DESAGREABLE SUR VOTRE SITE C'EST LA RECHERCHE DES DATES : TRES SOUVENT DATES INDISPONIBLES MAIS RIEN DE CLAIR POUR PILOTER VERS LES POSSIBILITES.

Vlotte boeking

Wij wilden vertrekken vanuit Oostende én naar de zon. Dus, er was makkelijk een bestemming te vinden. De boeking verliep vlot!

Alles ok

Boeking vlot verlopen

Très cher par rapport a l'année passée

J'ai comparé mes destinations de l'année passée et a la même période et bien le prix a doublé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles perfect verlopen met TUI

Duidelijkheid en goede informatie.

Application non valide

L’application ne trouve pas ma réservation. J’ai enlevé l’application. Remis l’application rien ne fonctionne. J’ai téléphoné également pour signaler le problème et rien ne change. Sinon niveau vacances, manque un peu d’attractivité.

Vlot

De boeking verliep vlotjes. Het blijft wel spannend om alles zelf te moeten doen. Minpuntje is dat er nadien toch steeds kosten voor allerlei bij komen.

Snel en correct geboekt

Corect en snel verwerkt.

geen negatieve commentaar

ik wordt wel wat belaagd door véél e-mails

reeds verschillende malen geboekt

Wat mij wel stoort is dat ik tot het laatste moment moet wachten om in te checken. Ben hierover wat ongerust. Vroegen drukten wij de bestelling en hotel vlugger af. De reservatie van stoelen is ook laat.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende