Renvoyé vers nouveau site pas top. Bien vite qu'il soit plus opérationnel

Bon en général mais il vous manque un critère de choix très important : hôtel qui acceptent où pas de bloquer les transats dès 6 où 7h du matin et ne les libèrent pas si jamais occupés ! Faut vérifier les avis hôtel par hôtel et cette information de clients mécontents se trouve plus via le nombre plus important d'avis via TRIPADVISOR. Après avoir vécu et vu beaucoup de disputes et même des agressions de clients, nous ne comprenons pas car tous les clients paient le même prix et mettre son réveil en vacance ce n'est pas du repos. Comme nous n'avons jamais voulu faire cela aux autres, nous sommes souvent pénalisés.

zeer goed

Het boeken is vlot gegaan

trouwe klant

als vaste inwoner van een kustgemeente, enerzijds, en een zoon verblijvend op mallorca, anderzijds, is de luchthaven van oostende voor mij een grote troef.

Beaux choix d'hôtels. Réservation facile .

Descriptions complètes de l'offre. Tout est détaillé. Aide toujours proposée si nécessaire.

mijn reis was vlug en correct geboekt

Ging heel vlug en snel met boeken.

Facilité de réservation

Simplicité et facilité de réservation

perfect

de vroegboekingen zijn zeer aantrekkelijk

Bruikbaar maar kan beter

Kan uitgebreider, contacten met reisleiding zijn niet altijd mogelijk of onvolledig.

Bon

Facile

Ingewikkeld

Ik vind het raar dat bij het vragen naar een bepaald hotel er eerst een helemaal andere bestemming op komt. Nadien OK. Verlaat men de site en dan opnieuw. Weer hetzelfde probleem.

Réservation assez facile à réaliser même pour quelqu'un d'allergique à internet comme moi!

Il y a deux ans, je vous avais fait, déjà, confiance pour mes vacances en Sicile. Je ne l'ai pas regretté. L'hôtel était parfait, l'endroit magnifique et l'hôtesse sur place très sympa.

zeer traag en logge site

Op meerdere pc en met nog een koppel gereserveerd via de site, traag en zeker niet gebruiksvriendelijk.We hebben nochtans ervaring met online reserveren .

Arnaque

Reçu une confirmation de réservation pour un séjours en corse alors que je n aïs rien réservé la preuve bon sur une adresse que je n aïs plus depuis 8 ans encore une chance que je suis tombé sur Tom à l agence belle île pour annuler

• Nous recommanderiez-vous? Non

parfait

tres bien super pratique

vlotte boeking via de site

Onze reis boeken ging bijzonder vlot

Vlotte boeking

Duidelijke website TUI.BE, vlotte en oprobleemloze boeking

Très bien je recommanderais à vous tous

Très sérieux j’ai voyagé beaucoup avec eux je recommencerai très prochainement

Boeken gaat soms te snel

Website blijft soms vasthangen, laadt erg moeilijk. Ik heb ook het gevoel dat ik niet alle resultaten te zien kreeg. Ook ging het boeken soms te snel: als ik verder wilde klikken om te weten wat het was, had ik per ongeluk al geboekt. Het annuleren liep telefonisch wel goed, maar ik kan me indenken dat dit soms te moeilijk is. Misschien een tweestapsverificatie als extra hulpmiddel?

Trés bien

Rien à dire, j'ai pu faire l'enregistrement et l'achat de notre voyage. Maintenant, il aurait été aussi judicieux d'avoir une suite pour l'enregistrement des documents nécessaire à l'entrée au Cap-Vert comme le EASE pour la taxe portuaire. Je suppose que cela est pris en charge par les agences de voyage. J'ai utilisé le lien suivant et j'espère que ne pas être sur un non-officiel : https://www.ease.gov.cv/

Super et facile

Ik heb er zin in!!!

Net geboekt via TUI.be online. Alles zo klaar als een klontje. Meteen bevestiging met een mail om de App te downloaden. Dat ook meteen gedaan. En dan zie je de teller die de seconden aftelt, wanneer we op vakantie vertrekken... ZALIG... Ik heb er zin in!!!

Niet werkende kortingscode

Het boeken zelf verliep redelijk vlot. Enkel de kortingscode wou niet aanvaarden. Summer Launch ESS24 Heel vreemd ik loop hier dus 150 euro mis. Dit is niet eigenlijk niet ok en daardoor ga ik de volgende keer terug naar het kantoor...

Mooi aanbod

Betrouwbare reisorganisator met mooi aanbod. Jammer van de soms trage website

Heel goed!

Ik werd ontzettend goed geholpen door de klantendienst nadat ik nog een wijziging moest aanbrengen aan mijn reeds geboekte reis. Bedankt!

Je préfère passer par une agence.

Suite à une erreur de ma part, je suis passé par une agence pour la corriger.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende