Alles liep zoals verwacht , gewoon Perfect

Réservation vacances Égypte

Réservation claire, raide et facile

Nog nooit klachten gehad

Gebruiksvriendelijk

Ging vlot om te boeken

Duidelijk

Fijne duidelijk website Met zalige vakanties

Online boeken verliep uitstekend

Online boeken verliep uitstekend, alles was duidelijk aangegeven.

niet goed

Ik heb voor het eerst een boeking via de side gedaan en zal dat waarschijnlijk in de toekomst niet meer doen.ik heb een vakantie geboekt in Agadir omdat ik er 2 jaar terug ook geweest ben (in november)en ik daar zeer tevreden over was.Accomodatie,eten,personeel allemaal top.Nu doe ik de boeking en betaal nog extra voor een kamer met zicht op het zwembad.Wat merk ik als ik naar mijn boeking ga.Dat de kamer met zicht op het zwembad niet kan gegarandeerd worden.Waarom moet ik dan wel bijna 2 maand op voorhand hiervoor betalen???als er geen zekerheid is .Dus volgende x terug naar het reisbureau in Deinze.Die jonge man had mij ten minste correct geïnformeerd.Vriendelijke groeten, Patrick Jacobs

prima hotel, maar ...

Als Tui halfpension verkoopt moeten ze er ook voor zorgen dat wij onze maaltijden krijgen in het hotel. Bleek dat wij op 31 december geen avondmaal kregen, tenzij we 92,50 euro pp betaalden. Het hotel valt niets te verwijten, want zij hadden verschillende keren contact opgenomen met Tui, maar Tui heeft ons vooraf niets laten weten. Spijtig!

Al wat ik moet weten!

Heel duidelijk, overzichtelijk

Heel goede support gehad bij de booking

Ongelofelijk goede support van het Tui helpdesk team in Oostende met het aanpassen van de booking. Niets anders dan lof en het is niet de eerste maal dat we op hun deskundigheid hebben mogen rekenen. Het aangeboden pakket incl Tui Flex, de fly deluxe mogelijkheid etc. geeft nog een extra comfortgevoel en creeert een extra dimensie bij het boeken! Dank voor het professionele werk.

Pas toujours facile

Le serveur est lent et se plante souvent. La recherche n’est pas facile à effectuer et la réservation est lente

Heel goed meegevallen

Was mijn eerste keer dat ik online geboekt heb en dat is heel goed meegevallen.

Je comprend pas j ai rien réservé

Je n ai rien réservé du tous je voulais juste voir le prix et vous forcer la vente !!! Je. N ai rien payer !!! Donc pas de réservation

• Nous recommanderiez-vous? Non

Online boeken is heel gemakkelijk

Het boeken online was zeer eenvoudig. Alles staat duidelijk vermeld en uitgelegd

Gemakkelijk

Kan het niet anders uitdrukken dan: gemakkelijk. Gemakkelijk mijn hotel gevonden dat ik wilde boeken, gemakkelijk de kamer vastgelegd, gemakkelijk om te zien hoeveel alles kostte inclusief bijslagen en kortingen

Facile, agréable, complet

bij het betalen liep het volledig mis.

Het boeken ging tamelijk volt, maar toen ik moest betalen liep het volledig mis. De eerste maal zei de site dat mijn kaart niet compatibel was niet gekend of nummer klopte niet. Tweede maal opnieuw. Heb dan maar contact opgenomen met tui , die niet konden begrijpen waarom ik de reis 2 geboekt had. Door het feit dat mijn kaart niet erkend werd, dacht ik maar alles opnieuw te doen, misschien lag het aan mij met de gevolgen .

Wat via reisbureau niet lukte, lukte wel online

We wilden 2 aparte kamers boeken . Volgens het reisbureau was dit niet mogelijk : enkel in een standaard kamer samen of in de veel duurdere bungalow met aparte slaapkamer waren mogelijk Ben dan zelf beginnen zoeken en is me perfect gelukt om voor dezelfde periode in hetzelfde hotel elk apart een kamer te boeken . Was zelfs goedkoper dan samen in de standaard kamer zoals de prijsofferte van het reisbureau.

was iets nieuw voor mij

goede info

Makkelijke boekings site

Jammer dat er geen comfort stoelen geboekt kunnen worden, dit kan wel bij TUI Nederland.

Gemakkelijk, eenvoudig, gewoonweg top app

Steeds handig via de app

Wijst zijn eigen uit

Zeer goede ervaring.

Meestal aanwezig, altijd aanspreekbaar,en altijd zeer mooie hotels. Zou tui zeker aanbevelen bij family en vrienden.

Excéllent

Tout est très clairement indiqué.

De bonnes propositions bon rapport qualité prix

Intéressant avec un enfant de 12 ans qui plairait le prix adulte en France Grand choix de séjours Filtres qui fonctionnent bien J'ai trouvé mon bonheur comme d'habitude merci

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende