tevreden

tevreden

Été 2024

Top prix

Handig, duidelijk, professioneel en zo aangenaam om met TUI op vakantie te gaan, no worries

Elk jaar reizen we minstens 1 maal per jaar met TUI. En dit is onbezorgd op vakantie gaan. Vliegen met TUI is een aangename manier om op je bestemming te geraken, je bent een passagier en wordt alsdusdanig behandeld, met respect. Dit is een opluchting tov het reizen met low deal maatschappijen. Ook de bestemmingen zijn top en de TUI rating van je hotel is betrouwbaar. Wij zijn fan van jullie resorts, nog nooit tegengevallen. De TUI mensen op de bestemming staan altijd voor je klaar en pushen géén extra activiteiten, de klant mag rustig kiezen. Beste TUI, blijf absoluut zo voortdoen, we love you!

Onduidelijk

Ik ben verschillende keren moeten herbeginnen, was ook verplicht om de datums in te geven wat vergelijken van weekend niet eenvoudig maakte. Nadien bleef ik error krijgen in mijn reis. Na alles zelf te hebben geprobeerd heb ik contact opgenomen met tui en deze dame zei das normaal want city trips gaan niet in de app. Verder heeft zij niks voor mij nagekeken om mij gerust te stellen dat mijn boeking goed was doorgekomen

Boeking gaat vlot

Boeking gaat vlot maar het vinden van de goedkoopste dag met vlucht nr hotel X in febr of maar is veel zoekwerk.. KAN BETER

Harcelant

Beaucoup trop de mails reçus de votre part ☹️

• Nous recommanderiez-vous? Non

Slechte site om te betalen

Zelfs na 2 telefoontjes kon de helpdesk me niet verderhelpen...uiteindelijk naar een tuiwinkel moeten gaan om te betalen

Vrij duidelijk en vlot

Mijn vorige boeking was een tijdje geleden, en deze ging vlot

Mise à jour du dossier non effectuée

Le 11/12/2023, j'avais demandé l'ajout de bagages pour l'aller et le retour. Une facture pour le supplément a bien été établie et le paiement effectué immédiatement. En consultant l'état de "Mon voyage" dans votre appli, je constate qu'il est toujours indiqué "Bagage en soute : 0 kg". Un mail a été envoyé pour demander la rectification et celle-ci n'a toujours pas été effectuées

Boeken bij Tui is lezen en scoren.

Ik gebruikte MyTui. Alles verschijnt op het scherm, je moet wel het juiste aanklikken en dan heb je geen problemen.

Duidelijk en gemakkelijk

Onduidelijke en verwarrende omschrijving van geleverde prestaties pakket

Courtyard by Marriot Amsterdam (vliegen, slapen, parkeren). Onduidelijke en verwarrende omschrijving van dit pakket en nadien bij bevestiging via mail staat de boeking genoteerd als citytrip. Best een betere omschrijving van het pakket fly, sleep, park op de website gevolgd door duidelijke boekingsbevestiging met herhaling van het pakket in plaats van "citytrip". Vriendelijke groeten.

Positief, goede en gemakkelijke regeling om online te boeken

Het totaal pakket is in orde. Vliegtickets via de app heb je steeds bij de hand. Opvolgen van de reis, van en naar het hotel, mogelijkheid om excursies te boeken........

Boeking liep heel vlot

Très bonne communication

Du choix dans la réservation et tout est très bien détaillé

Makkelijk

Het boeken van de vakantie op zich is vrij simpel. In enkele muisklikken is dit in orde. Echter wanneer je een voucher wil gebruiken kan dit niet online. Hiervoor dien je een tui kantoor te contacteren. Welke dit dan precies met enige tegenzin in orde brengen. Waarom met tegenzin? Wel omdat je dit online geboekt hebt en niet bij hen in hun kantoor. Dit is wel een tegenvaller daar wij jaarlijks verschillende vouchers aankopen en uitdelen aan onze personeelsleden. Iets om over na te denken in de toekomst wanneer dit zich nog herhaalt.

Bof

Hotel pas pret, voyage annuler pas d’alternative prévue et remboursement qui tarde

Er is iets misgegaan bij het intikken

Tot mijn grote verrassing waren de ingevulde geboortedata niet correct weergegeven, evenmin als de bagagewensen

Décevante

On part à 4 dans 2 chambres. J'ai dû créer 2 dossiers, risquer de ne pas pouvoir partir ensemble, payer 2 fois les frais et aucune certitude que nous serons dans des chambres proches. C'est mieux et moins cher avec Sunweb.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel gemakkelijk

Super snel en makkelijk. Alles netjes verlopen.

Makkelijk

Vlot en makkelijk te boeken

Positief

Tot nu toe zeer positief

Met de nodige aandacht was het gemakkelijk om de boeking te voltooien.

Ik had wel problemen met het behouden van de juiste kamer tijdens de ganse boeking want deze kamer werd enkele malen veranderd. Ik moest goed tot het einde van de boeking in het oog houden dat de juiste kamer geboekt werd zodat we niet voor verrassingen komen staan. In het overzicht stond het juiste type vermeld, maar de omschrijving was weer de andere kamer, Nadien heb ik met TUI gebeld en er werd me bevestigd dat de juiste kamer toegewezen werd. Dat was wel vervelend.

C’est assez simple

Ça été assez simple, quelques détails qui m’échappaient… j’ai téléphoné et j’ai eu des réponses claires et rapides. La personne était fort sympathique.

Service au top

Jamais déçu