Service au top

Jamais déçu

perfect

zeer eenvoudige website waar iedereen alles kan vinden

Bestemming zoeken datums ingeven en kiezen

Het is zeer gemakkelijk om online te boeken. Je selecteert je bestemming of alle bestemmingen, selecteert je datum en aantal nachten en dan is het kiezen. Zeer gemakkelijk. Effectief boeken is gewoon bevestigen opties aanvinken en voorschot betalen. Sinds corona boeken wij nu verschillende reisjes op deze manier elk jaar. Nog geen spijt hiervan!

TOUJOURS SATISFAIT

Enregistrement rapide et jamais de problème jusqu'à présent.

Matig

We hadden enkele fouten gemaakt tijdens de boeking en konden het formulier zelf niet aanpassen. We gingen naar het kantoor in Herentals. Deze dame liet ons goed verstaan dat zei onze shot moest opruimen terwijl ze er niks aan verdiend. Gevolg wij hebben al een slecht gevoel en we zijn nog niet vertrokken. Voor mij hoeft het niet meer

na lang zoeken gevonden wat we graag hebben

Eerst wat zoeken en filters gebruiken. Zou interessant zijn de temperaturen van het seizoen te koppelen aan de landen. Zo kan men kiezen naar keuze welke temperatuur er heerst op het moment de vakantie geboekt wordt. Koud - fris - aangenaam - warm ....

Zeer gemakkelijk om te boeken; ruime keuze uit hotels.

Zeer gemakkelijk om te boeken; ruime keuze uit hotels.

Het boeken zelf verliep vlot maar blijkbaar werd een historisch boekingsnummer hergebruikt.

Het boekingsproces op de website was duidelijk en verliep vlot. Maar om één of andere reden werd er bij de bevestiging van de reservatie identiek hetzelfde reservatienummer als onze reservatienummer van vorig jaar teruggegeven. Dit zorgde ervoor dat we geen bevestigingsmail ontvingen, en dat onze boeking niet geregistreerd noch toegevoegd werd in mijn account. Mogelijks kwam dit door het geopend hebben staan van meerdere tabbladen, of door het eenmalig terugkeren naar een vorige pagina door middel van de back-toets tijdens het boekingsproces? Het betrof hier weliswaar identiek hetzelfde hotel en identiek hetzelfde type kamer als vorig jaar. Dit zou natuurlijk niet mogen gebeuren en is een kritische fout in het boekingsproces. Gelukkig was dit type de dag nadien nog steeds beschikbaar en konden we, ondanks de vroegboek- en Black Friday periode en beperk aantal kamers in dat type, het verblijf toch nog boeken.

Een heel goed bedrijf met goed personeel.

Heel gemakkelijk om te kiezen en te boeken .

Ik reis al vele jaren met "TUI"(vroeger "Jetair")ik heb nooit echte problemen gehad !

Simpel

Alles is heel gemakkelijkste volgen

Nombreux voyages

Pas vraiment eu de gros soucis !!

Altijd goede hotels, goede service en ben goed geholpen nadat ik fout had gemaakt bij de boeking

NNNNNNNNNN

NNNNN

Facile, complet, tout ce qu'il faut est proposé

Seul bémol: Tui experience. Sur l'application mobile, il n'y a jamais d'excursion proposée alors que sur le site Internet il y en a. Donc très difficile de réserve une activité via smartphone

Site confus

Site confus, peu réactif, filtrage difficile et n'aboutissant souvent à rien, mélange du fr et nl, paiement aboutissant à des messages d'erreurs incompréhensibles

prima service

Persoonlijke misser bij boeking direct en uiterst vriendelijk gecorrigeerd!

Déçu cette année

Nous avons l'habitude de reserver 2 séjours d'une semaine au domaine westhoek club d'Oostdinkerk en profitant des promotions de 100 euros. Une semaine en juin et une en septembre . Malheureusement cette destination n'a été inclue dans votre brochure d'été que a partir du 5 décembre, d'où nous navons pas pu profitervdes reductions de 100 euror lors du black friday. Et du coup nous n'avons réservé qu'une semaine cette année. Tres déçus.

Het hotel was zeer goed.

Het vertrek was een ramp, vier uur op voorhand kwam de bus en het was maar 20 min rijden van hotel naar de luchthaven.We konden NIET meer ontbijten , de bus kwam te vroeg. dan kies je een 5 sterren hotel en betaal je ook nog een ontbijt dat je niet kunt nemen. Het vliegtuig vertrok maar om 10.25. We moesten klaarstaan om 6.30. Dan kon men maar past binnen om te ontbijten. Terwijl er tijd genoeg was om naar de luchthaven te gaan. Dus hebben we een taxi genomen om 8 uur en om 8.20 stonden we in de luchthaven.Daar mag toch een compensatie voor komen. We zijn trouwe klanten .

Super goed

Heel super goed

Vlot

Het boeken verliep zoals vorige x vlot

Fiable

C'est quand on est confronté à des problèmes que l'on se rend compte de la qualité des services rendus

OERZICHTELIJK

DE SITE IS GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

bien

Bonjour j'aime bien partir avec vous, je pars au moins 3 fois par an . Cependant je ne recois jamais de réduction ... es ce normal? Biot cedric

positief

enkel positieve ervaring, voldoen aan onze verwachtingen

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende