Zeer goede uitleg,vragen wat je wilt,en zeer goede antwoorden,dus gewoon boeken bij TUI.....

Évasion en toute sécurité

De nombreux voyages, en famille, avec des amis, des clubs all-in, hôtel demi-pension, Euro Disney,.. de la Grèce en Turquie, Tunisie, Bulgarie.. en passant pas le Sud de l'Espagne,.. toujours été satisfait de notre voyage (sauf 1 hôtel qui était sur le déclin en Tunisie)

Tout très bien

Tout ok

Uitmuntend

Perfecte boeking,goede dienstverlening, Perfecte communicatie

Manque infos via un contact

Je n'arrive toujours pas a savoir clairement si la carte d identité est suffisante pour aller au Cap Vert et je voudrais aussi savoir quand et comment on vous communique les numéros de cartes d identité ou autre que vous puissiez remplir les documents d entrée merci

Vlot mijn vakantie gevonden

Heel vlot mijn vakantie gevonden en geboekt.

Buiten dat de app te snel doorgaat naar boeken van een reis en bevestiging ging alles prima

boeking

snelle afhandeling van mijn reservering

Quelques difficultés pour le choix de la chambre

La réservation en ligne s’est bien passée, à l’exception d’une difficulté dans le choix de la chambre. J’ai du m’y reprendre à plusieurs fois pour pouvoir sélectionner le type de chambre voulu et en voir la disponibilité réelle

Gemakkelijk alles kan online

Je kan gemakkelijk hotels met elkaar vergelijken. Eens je keuze gemaakt kan je makkelijk online boeken en betalen.

Réservation simple et rapide

Réservation simple et rapide Prix intéressant Vaste choix

Ontevreden

Onbereikbaar via mail. Er liep iets fout bij de betaling waardoor ik dacht dat betaling ok was maar dit niet het geval was. Boeking werd geannuleerd. Ik heb direct contact opgenomen en boeking opnieuw laten uitvoeren maar 100 euro duurder omdat jullie een korting niet meer toestaan. Weinig klantvriendelijk voor een trouwe klant!

-Soms reageert de website wat traag. -Het is ook niet altijd duidelijk welke kamer je moet nemen op hotel, en wat de kenmerken zijn van deze kamer. -De prijs op de eerste pagina (zoeklijst) werd herberekend nadat ik op de specifieke reis drukte en deze werd uiteindelijk iets hoger. Het zou aangenamer zijn om in begin (na de eerste zoekactie) al de correcte prijs te zien.

Alles tip top

Alles tip top

Quelques difficultés avec certaines pages

Sans vouloir faire de polémique, il est dérangeant, lors de la consultation de votre site, de voir la langue d'utilisation changer quand on demande une nouvelle page. C'est encore plus incompréhensible quand on voyage dans le clompte personnel.

Zeer handig om online te boeken

Ik heb geen enkel opmerking om te geven, het online boeken gaat snel en als er dan nog vragen zijn staat het team van Tui altijd direct klaar om te helpen.

Difficulté de mettre en pratique tous les Emails reçus

Je n'ai pas d' I Phone donc je ne sais pas scanner de QR code. Puis je changer le numéro de GSM et noter l'I Phone de mon épouse pour y parvenir. Sinon, j'ai compris que je recevrais un SMS deux jours avant le départ.

Gebruiksvriendelijke site

Je n'ai pas de smartphone, donc je ne sais pas télécharger votre appli

Jusqu' à aujourd'hui , je n'ai pas eu à me plaindre.

Altijd in orde om te boeken

Spijtig dat de black friday korting van 100 euro niet kan toegepast worden bij 2 boekingen van 5 nachten. Is in totaal ook 10 nachten en de korting komt per slot van rekening toch van Tui uit. Nu was er enkel de mogelijkheid om 2× 25 euro te krijgen. Eigenlijk dus 50 euro te weinig gehad en dat voor een klant dat al meer dan 10 jaar via Tui boekt elke zomer. Voor de rest liep alles heel vlot.

Beloofd niet veel goeds

Zelf de persoon aan de lijn wou niet opzoeken hoeveel mijn voorschot was!

Online boeken

Ik heb online geboekt, wegens ik in het reisbureau niet zoveel korting kreeg !

prijsverschil

jammer dat ik na het boeken zie dat vanuit Tui NL de reis meer dan 200 euro goedkoper stond met eveneens vertrekken vanuit de luchthaven in Antwerpen.

Sans embrouille

Toutes les Pub et réductions ont été appliquées

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende