citytrip pas dans l'appli

Mon city trip n'est pas dans l'application.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik had niet gedacht dat het zo vlot zou verlopen, blij dat ik het gedaan heb.

Voor grote vakanties gaan we altijd naar Sterreizen Wieze waar ze de klanten heel goed helpen, maar nu we een paar dagen weg wilden hebben wij het direct geboekt waar we heel tevreden over zijn. Trouwens gaan wij al jaren met TUI op vakantie en zijn daar heel tevreden over.

Bonne

Très bonne

Kerstvakantie

Moeilijk om wat rond kerst iets te vinden Uiteindelijk via jullie site naar Blankenbergen Een hotel waar onze hond ook mag komen En Inc ontbijt voor 7 nachten Alleen minpunt is dat die dagen de auto duur geparkeerd staat blijkbaar naast het hotel stond er niet bij. En ze twijfelde of een husky wel mocht. Maar die is niet waaks en kan alleen blijven zonder te janken. Ook geen kerstdiner. Dus voor eten moeten we ook nog zoeken.

Réservation rapide et efficace

J’ai réservé via le site un voyage sans soucis

contact met kantoor Dilbeek na onlinebooking & kortingscode

Op vrijdagavond 6/10/23 reserveerden wij een reis naar de sneeuw. Op zaterdagochtend 7/10 stuurde ik een e-mail naar het kantoor in Dilbeek met de mededeling dat ik de kortingscode voor skivakanties vergat te melden. Ik stuurde enkele dagen later de e-mail opnieuw en mocht daar tot op vandaag nog steeds geen reactie op ontvangen. Door de grote drukte op het werk, kwam ik er jammer genoeg niet om hen te bellen. Ondertussen is de periode voor de kortingscode voorbij. Ik hoop alsnog aanspraak te kunnen maken op de kortingscode. Met vriendelijke groet

Facilité de trouver un séjour qui me convient

C'est très souvent.t que je fais confiance à Tui pour la réservation de mes séjours.

Vlot en gemakkelijk

Boeken ging vlot

Snelle en correcte boeking

expérience correcte, je suis habitué, mais...

Je ne suis pas très heureux quant au téléchargement de votre application mobile sur App Store car seule l'application en néerlandais est proposée... Même si dans notre pays les trois langues sont institutionnalisées, c'est plus facile de lire et de comprendre sa langue natale. (ou en anglais) Après avoir téléchargé votre application, je l'ai donc supprimée, ne gardant que vos emails sur ma boîte de messagerie. Dommage... P Baudour

Vlot te boeken

Boeking gaat vlot

verrassend

Dit jaar hebben we terug onze vakantie voor Gran Canaria bij Tui geboekt. Mijn verrassing was echter groot om nog geen 24u na het boeken een e-mail te krijgen met een extra brandstoftoeslag.

Via vlotte zoekengine een betaalbare last minute vakantie vinden

Via vlotte zoekengine een betaalbare last minute vakantie vinden

Parfait

Gestion du dossier impeccable !

Impossible d'introduire le code promo

J'ai essayé d'appliquer plusieurs fois la réduction Wintersun2023 mais en vain. Après avoir réservé, j'ai téléphoné pour déduire les 100 euros, chose faite. Je trouve que le système pour encoder les réductions devrait être plus simple encore.

très bon site de réservation...

nous avons réservé facilement un séjour de trois nuits en Alsace, deux nuits et la troisième gratuite... site bien conçu, facile, à recommande...

Impeccable conforme aux attentes

Vu sur le site, commander et dans la minute réponse positive

Agréable et rapide

Très rapidement et une Confirmation tout parfait et lisible

Changement de date par téléphone réponse rapide

Très bonne prix correct

niet zo gemakkelijk te vinden wat je echt zoekt

Had hotels in gedachte en ze stonden in de lijst Doch, zodra ik bevestigde kreeg ik te lezen dat er geen kamers beschikbaar waren voor mijn gezelschap. Dit heb ik een keer of drie gehad, ook met andere hotels EN met andere data in te vullen. Dan ben je een tijdje bezig eer je IETS vind dat je ook wel wil proberen maar dus niet zeker van bent dat het naar je zin zal zijn. Van de hotels waar we graag naartoe gaan zijn we wel zeker.

Niet moeilijk

Voor een eerste keer ging dat nog vlotjes.

Boeken ginger vlot

Bonne expérience

Bonjour cela fut très facile et le tout très bien expliqué donc pas de problème merci à vous

geweldig

Alles vlot afgehandeld online, boeking, reservatie, online check inn. Alle nodige info via mail ontvangen.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende