Alles duidelijk

Korting van benefiet at work niet kunnen toevoegen...

Laat zijn reizigers nooit in de steek.

De reservatie ging vlot

Wel enorm ontgoocheld omdat de dag nadien black Friday in werking ging en ik dus 100 euro korting mislopen ben

Goed zonder meer

Jammer dat black friday niet explicieter werd geafficheerd. Ik liep hierdoor een korting van 75 euro mis.

Goed maar graag meer selectiecriteria

Ik vond de website goed maar een nog selectievere filter zou super zijn. Zo mis ik bvb: connecting room

Simple efficace

Pour moi TUI c’est la meilleure compagnie aérienne que je connais

Goed, maar met een opmerking

Waarom naast de app, waar je alles mee kan doen, Nog een registratie met wachtwoord. Verwarrend. Ook kon je een tijd geleden niet registreren.

Réservation top, service clientèle bof.

La réservation de mon voyage sur le site s'est très bien passée. Par contre, 2 jours après ma réservation, Tui propose une remise de 100€ durant le black friday. En tant que client fidèle et régulier chez Tui, j'ai contacté votre service clientèle pour savoir si je ne pouvais pas aussi bénéficier de cette remise. La réponse fut un non catégorique. Je n'ai pas trouvé cette attitude très commerciale.

Alles was correct.

Hebben geen problemen gehad.Maar voorouderen is werken met een app niet vanzelfsprekend.In oktober 2023 zijn wij naar Turkije geweest Tui kwam 6 keer per week naar het hotel. Daar stond een mededeling hoe laat men kwam alsook QR code. Maar dat werkte niet.Zijn de dag voor terugreis naar de vertegenwoordiger van TUI gegaan,persoon kon geen nederlands hij wist ook niet hoe laat we zouden opgehaald worden.Hij heeft dan wel een webadres gegeven om het te vinden. Is het niet mogelijk om ons als ouderen op een andere manier te verwittigen? Wij zijn 80+

goed overzicht

duidelijk en een correcte informatie.

positief

Alles was duidelijk zodat ik een goed overzicht had van wat ik in gedachte had te boeken.

Vond het wel spijtig dat ik de korting van black friday heb gemist,1 dag na mijn boeking,korting van 25€ en 100€.Had 1 dag langer op vakantie kunnen gaan voor dezelfde prijs.Jammer

Reeds jaren na elkaar ons reis geboekt via Tui nog steeds tevreden over de kwaliteit van de medewerkers goed ontvangst en alles goed uitgelegd

Machtig.

Alles ging vlot.

Bien

Service

Makkelijk om gericht te zoeken

Toch opletten geblazen met alle mogelijke extra’s. Iets minder vind ik dat je met een vriendin een kamer deelt dat je steeds allebei de verzekering miet nemen. Hoewel ik een jaarabonnement reisverzekering heb moest ik er ook een nemen bij de boeking.

Réservation facile

Dommage qu en aillant réserver 2 jours avant le Black friday, je n ai pas pu bénéficier de la réduction de 100€. Un geste commercial serait bien venu.

De boeking ging heel vlot

Na de boeking had ik wel graag een berichtje ontvangen van de uitbater van het hotel. Dat zou een vertrouwen scheppen. Nu blijft het een koel zakelijk contract. Verder, om vergissingen te voorkomen een duidelijker onderscheid tussen tui.be en tuin.nl. Dank

Helder en duidelijk

Onze reis geboekt naar Trier. Duidelijke en heldere afhandeling.

Opgelicht

Kortingen veranderen steeds (%) van uur tot uur en dag tot dag. Je krijg een prijs te zien maar er komt nog een hele reeks kosten bij.. bagage, verzekering enz.. vroeg werd er een totaal pakket voor gesteld, nu niet meer. Men gaat de weg op zoals alle andere “low” kost maatschappijen.

très simple et bon suivi

La réservation s'est très bien déroulée. Je me suis rendu compte d'une erreur après réservation et paiement ( erreur de date de naissance impactant aussi le prix) . J'ai été pris en charge directement concernant cette demande d'adaptation. Dans la journée c'était réglé et avec le montant adapté. Top service

tres bien

premiere fois

Gaat goed

Gaat goed maar niet zoveel ervaring vanwege mijn leeftijd . spijtig dat ik niet terecht kon in het kantoor in Willebroek om een fout te melden .er was iets verkeer geboekt .als ik thuis kwam en moest dirigent hulp hebben .kantoor Willebroek heeft mij moeten doorverwijzen naar Mechelen en daar hebben ze me heel goed geholpen .dank voor die dame

3 ème fois que je pars avec Tui en Espagne

Facilité de réserver par internet Le suivi pendant le covid et le rapatriement ont été excellents Infos quotidiennes et réponse aux messages dans le quart d heure Rectification par tui l an passé qd j ai réservé 3 fois le même voyage et payé 2 accomptes ,cela a été regroupé sans problemes

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende