niet zo gemakkelijk te vinden wat je echt zoekt

Had hotels in gedachte en ze stonden in de lijst Doch, zodra ik bevestigde kreeg ik te lezen dat er geen kamers beschikbaar waren voor mijn gezelschap. Dit heb ik een keer of drie gehad, ook met andere hotels EN met andere data in te vullen. Dan ben je een tijdje bezig eer je IETS vind dat je ook wel wil proberen maar dus niet zeker van bent dat het naar je zin zal zijn. Van de hotels waar we graag naartoe gaan zijn we wel zeker.

Niet moeilijk

Voor een eerste keer ging dat nog vlotjes.

Boeken ginger vlot

Bonne expérience

Bonjour cela fut très facile et le tout très bien expliqué donc pas de problème merci à vous

geweldig

Alles vlot afgehandeld online, boeking, reservatie, online check inn. Alle nodige info via mail ontvangen.

goeie keuze

goed en dikwijls mooie vakantie die toch betaalbaar blijven

Alles is prima verlopen

Site agréable, beaucoup d’informations

Si vous avez une idée des vacances que vous souhaitez, le dire est très bien fait pour trouver la meilleure formule de vacances et réserver facilement. Il y a beaucoup d’informations sur les hôtels. Petit bémol pour l’application qui se remet systématiquement en néerlandais.

Ik ben 83 jaar en heb niet zoveel ervaring met een PC

Er zijn veel vragen waarbij ik goed moet nadenken , en voorstellen van bijkomende verzekeringen waar ik reeds een verzekering heb zoals ziekteverzekering en zo meer

de prijs is nooit correct

de prijs is nooit correct dit komt er bij of de uren veranderen het is altijd iets

Réservation aisée par Internet

J’ai réservé ces vacances sans connaître a priori la destination, hésitant entre Dubaï, le Cap-Vert et les îles Canaries. Le menu (tant sur l’application que sur le site Internet de Tui) est très pratique, le menu défile facilement et le booking est très aisé.

Een vlotte zoektocht

Makkelijk te gebruiken. Alternatieve data snel te vinden. Veel criteria die je kan ingeven en die maken dat de selectie vlug gebeurt.

Ik voel me ******en door de manier waarop de brandstoftoeslag wordt uitgelegd.

Als je boekt wordt je gevraagd of je wil bijbetalen om een vaste brandstofprijs te hebben. Je neemt aan dat de prijs die wordt gevraagd berekend is op de brandstofprijs van de dag dat je boekt. Aangezien ik boek op het moment dat de brandstofprijzen hoog staan reken ik erop dat die kwasi niet meer zullen stijgen. Maar Neen VERRASSING, amper een week na de bestelling moet al een brandstofverhoging betalen. Blijkbaar heeft die toeslag dus niets te maken met de prijs het moment dat je de reis gaat maken en is die willekeurig. Een zeer laakbare praktijk, die me de volgende keer zal doen nadenken of ik nog bij TUI zal boeken.

Mooie aanbieding en makkelijke site

Weer zeer mooie aanbieding gevonden. Ook de site is makkelijk in gebruik. Je kan op een eenvoudige manier de reis zoeken die bij je past en waarnaar je op zoek bent.

Moyennement satisfait

Autant je pars à chaque voyage avec votre compagnie mais pour le prochain la réservation était compliquée , pas possible de réserver le Duluxe, obligé de passer via un collaborateur, j avais réservé les place dans l avion avant la formule deluxe, du coup je dois attendre d être rentré pour déposer une réclamation pour être remboursé. Je trouve cela très compliqué.

Best çava

Tot hiertoe, goede en duidelijke digitale communicatie en opvolging !

Reservering ok maar enkele dagen later toeslag te betalen.

Reservering zeer gemakkelijk, volledige informatie. Maar … enkele dagen na boeking krijgen wij een mail en is er al een toeslag te betalen. ( brandstofprijzen zijn nochtans de laatste tijd gezakt) Wettelijk natuurlijk maar dit voelt wel aan als een trucje om de prijs laag te houden op de site. Een slecht gevoel nog voor de reis begint.

Geen consistente prijs als je je cookies niet wist

Ik ervaarde dat de prijs van een promotie op een bepaald moment plots met 30% gestegen was. Toen ik de opzoeking opnieuw deed na het wissen van mijn cookies, kreeg ik terug de oorspronkelijke prijs. Dat voelt niet prettig aan. Anderzijds zijn wij altijd al zeer tevreden geweest van de vele reizen die we via Tui hebben gemaakt.

Premier voyage avec TUIque je connaissais que de nom .

Reservation très simple horaires de vols qui me correspondent bien ainsi que les transferts.

Moet ik nog afwachten

Dit zouden ze beter na de vakantie.

Décevante et difficilement joignable par téléphone

Une semaine après notre réservation, nous avons déjà une augmentation de carburant pour notre voyage de février prochain. Comment déjà connaître les prix du carburant 4 mois 1/2 à l'avance ?? Sur notre "nouveau" bon de commande, nous avons une augmentation de plus de 70 € et encore 21,84€ en plus à payer pour le 03/10 et nous avons reçu le mail le 05/10....??? A quoi correspondent ces 21,84€ puisque l'augmentation du carburant est de 70 € environ qui est reprise dans le solde pour le paiement de janvier ?? A chaque réservation, nous avons des problèmes et pour vous joindre par téléphone, c'est vraiment TRES compliqué !! J'espère avoir une réponse de votre part...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Eenvoudig en snel boeken .

zoals hierboven vermeld : eenvoudig , snel , goed overzicht en vlotte betalingssite . Eén enkele opmerking : bij eertste poging bleek comfortkamer niet meer beschikbaar , 10 minuten later geen probleem . Vreemd .

Freebird ...pas trop

Ce n'est qu'après avoir réservé notre voyage que l'on a remarqué que le voyage se ferait avec la compagnie freebird et non TUI , cette compagnie a, selon certains commentaires, la fâcheuse habitude d'être en retard, de plus il faut se présenter 3 heures à l'avance, donc des points très très négatifs pour nous prochaines vacances

Matig uitleg

Matige uitleg over de het verblijf. Ik mis de info over de kledij. Volgens het hotel is het inbegrepen maar Tui kan hier nog gene duidelijkheid over geven. Tevens lastig dat Tui niet via de app bereikbaar is.

Makkelijk door jaarlijkse boeking

Door jaarlijks tweemaal met tui op reis te gaan is het boeken een routine klus geworden

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende