Makkelijk door jaarlijkse boeking

Door jaarlijks tweemaal met tui op reis te gaan is het boeken een routine klus geworden

Les meilleurs prix !

Site facile à utiliser. Prix très intéressants.

Vlotte boeking

Vlotte boeking, alles duidelijk. Enkel als je nadien betaalde kon je niet vlot terugvinden hoeveel je juist moet betalen.

Makkelijk, eenvoudig.

Het zoeken gaat vlot, maar... Niet altijd duidelijk waarom bepaalde accomodatie niet meer in het aanbod zitten en het waarom van kortingen die wel of niet worden gegeven is ook niet altijd doorzichtig.

Gemakkelijk om iets te boeken en ruime keuze

Gemakkelijk een last minute gevonden en met ruime korting kunnen boeken

Vlotte afhandeling, goeie info achteraf

Alleen zeer spijtig dat 10 minuten nadat ik reserverde dezelfde reis (hotel en data) voor bijna 300€ goedkoper te boeken was... Is hier een compensatie mogelijk...?

Klantvriendelijk

Tijdens de boeking verkeerde geboortedatums ingevuld. Via Messenger een berichtje geplaatst waar ik snel antwoord op heb gekregen met een telefoonnummer waar ik naar toe moest bellen. Heb daar naar toe gebeld en werd zeer goed en heel klantvriendelijk geholpen.

Geen All-in en **** waardig

Hallo, "All-in clausule" moet herzien worden, en de informatie over het hotel op de website van TUI, ook vinden wij, De glazen zijn extreem klein, wijnglazen zijn eigenlijk thee-lichtjes, er is geen cola-licht of cola-zero of andere suikervrije dranken, wat mensen die geen suiker kunnen verdragen, meteen reduceert naar water, Bierdrinkers moeten het doen met een glas dat nog kleiner is dan een Nederlands pilsglas, vreemde gezichten bij de Duitse en Belgische gasten... Het woordje "mini-bar" in de opsomming is misplaatst, je kan er tegen betaling van 5TD per dag, een LEGE "koelkast huren" in je kamer, dit is ook van toepassing op de kluis, deze is tegen betaling, (maar dat is tegenwoordig meer en meer gebruikelijk) Verder moet je ook betalen voor een dunne matras op het strand, de blote (harde) plastieke ligzetels zijn wel gratis, Verder zijn er veel stukken van het hotel leegstaand, en komen langzaam in verval, de ver-gelegen bungalows en kamerblokken aan de beide uiteinden van het domein, staan leeg, te verkrotten, met open ramen, en gescheurde gordijnen, Het restaurant aan het strand staat er verkommerd en stoffig bij, het zou de overrompeling en drukte in het main-restaurant behoorlijk kunnen verminderen, wat de **** in gevaar brengt... Met het mooie weer, wil de meerderheid buiten eten, en hebben we toch kunnen bekomen dat het terras van het buitenrestaurant ook terug opgedekt werd, eten afhalen aan het buffet binnen, en buiten eten was toen terug mogelijk, wat meteen de drukte en wachtende gasten op het terras van het main-restaurant verminderde. Ook het aanbod eten was beperkt, de properheid op z'n Afrikaans, voor ons ok, voor dit verblijf aan verminderde prijs, Graag ook de transferbussen beter laten onderhouden of opvolgen, wij hadden gisteren bus 311 naar de luchthaven, die constant alarm aangaf op het dashboard, en "STOP" vermelde, ook de brandstofmeter stond op "0", hopelijk stuk, maar het geeft wel extra spanning tijdens de rit.

betalen zeer moeilijk

zeer veel problemen bij online betalen, waarom geen itsme ???? of een overschrijving??

Sûr et rapide

Pour l'instant top SAUF l'application !

Simpel en duidelijk

Je weet direct hoeveel je reis kost, ruime keuze en goede service

zeer duidelijk

voor de eerste keer is alles goed gegaan ik ben niet zo goed met computers alles is zeer duidelijk

Mooie gestructureerde website

De website is mooi opgebouwd. Zoekfuncties zijn duidelijk en makkelijk te gebruiken. Website is soms wat traag. Foto zijn ook mooi en geven realistisch beeld

Présentation très claire

Nous sommes déjà partis l année passée en République Dominicaine et nous souhaitions y retourner à un prix raisonnable. En réservant bien a l avance, les prix sont intéressants.

zeer goed

zeer goed en vlot verlopen;

Gemakkelijk te boeken met de app

Alles zeer duidelijk en snel.

Très mauvaise

Faible réactivité suite à l’annulation par TUI de ma réservation suite à une surréservation. Quasi pas joignable par téléphone.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Fijne website en overzichtelijk aanbod.

TUI is een geweldige reisorganisatie. Hun webpagina is zeer overzichtelijk en het aanbod aan reizen is meer dan voldoende. De gebruiksvriendelijke interface maakte het vinden van de perfecte vakantie een fluitje van een cent. Ik waardeer ook de gedetailleerde informatie en foto’s van de bestemmingen, wat mijn besluitvorming veel gemakkelijker maakte. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn ervaring met TUI en zou ik ze zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een geweldige vakantie.

Site clair

Accès facile, réactif et complet

Bon rapport qualité prix

De bonnes propositions all inc Bon rapport qualité prix

vlot te boeken.

makkelijk te boeken. 0nline boeken zou wel in minder boekingskosten moeten resulteren.

Reisje boeken? Zo gedaan bij Tui :).

Vlot, snel en efficiënt boeken doe je bij Tui

Tot hiertoe alles vlot verlopen

Het is de eerste keer dat ik rechtstreeks bij Tui boek.

Tout est parfait avec Tui

Comme d'habitude, des superbes vacances avec Tui où tout est pris en charge pour nous. On part l'esprit tranquille et on profite !

Makkelijk een vakantie boeken

Alles staat duidelijk beschreven