Tout est parfait avec Tui

Comme d'habitude, des superbes vacances avec Tui où tout est pris en charge pour nous. On part l'esprit tranquille et on profite !

Makkelijk een vakantie boeken

Alles staat duidelijk beschreven

Facilité pour réserver

En quelques clics une réservation sans problèmes

prijs

21 SEPTEMBER GEBOEKT 23 SEPTEMBER 100 € GOEDKOPER GIELKENS EDDY DOSIER NR 288930392 HOTEL ELEGANSE MARMARIS TURKEYE VAN 12/10 TOT 22/10 RESERVERINGSNUMER /PNR 101686456 . 24/10 GEBELD NAAR TUI MAAR GEEN REACTIE VAN DE TELEFONISTE. NU BEN IK WEL BENIEUWD NAAR UW REACTIE OP DIT SCHRIJVEN.

Pas de problème, informations claires

Pas de problème, Informations claires.

eenvoudig te boeken

makkelijk te boeken, juist iets moeilijker om peroonsgegevens te veranderen en terug te vinden.

Très facile d'utilisation

Toujours satisfait

Gemakkelijk

Zonder problemen alles kunnen doen zoals het hoort.

Zeer duidelijk

Duidelijk elke stap te volgen, geen onverwachte toestanden. Het was recht toe recht aan

super

eenvoudig snel en gemakkelijk

ingewikkeld

Momenteel lijken er 2 websites te zijn met verschillende inhoud. Zo is navigatie heel moeilijk, als je in januari wilt reisen. Vaak vul je alles in voor een zoektocht, en pas erna blijkt dat je toch naar de andere website moet, om daar opnieuw te beginnen. Vaak krijg je eerst de vakanties zien, met vertrek nog dit jaar, en je moet echt zoeken hoe je naar de nieuwe website geraakt om januari te kunnen instellen als vertrek. Verder heb ik geen optie gevonden om op adults only te zoeken, ik moest dit apart gaan uitvissen bij ieder hotel. Mss bestaat die optie, maar dan is het veel te moeilijk om te vinden. Er is ook geen optie om aan te duiden welk bed we zouden willen (in kamers met keuze uit 2 singles of 1 dubbele), hiervoor moest ik bellen.

handige tool

dankzij e-mail van Tui een super aanbieding geboekt naar Turkije in November

Excellent service

Ca fait maintenant la deuxième fois que je réserve via l'application et toujours aussi content de la façon dont cela se déroule, facilité et rapidité. La première fois c'était pour notre voyage de noces au Mexique et cette fois-ci c'est pour la Tunisie, j'espère que nous profiterons autant que la première fois. Idem pour le service à bord de l'avion....

super ervaring

super ervaring

Verwarrend

Één reservatie,één bankoverschrijving drie reserveringsnummers….. Heb moeten bellen.Het Het SYSTEEM zegt dat.Heb moeten navraag doen welke het juiste reserveringsnummer was!!!

Positief

Duidelijk , lo

Toch liever binnen stappen in een bureau

Ik ga toch nog steeds liever via het reisbureau in Sint-Truiden. Super goede service. En om alles betaald te krijgen liever gewoon via een overschrijving ipv online betaling doen. Ben nu ook naar het bureau moeten gaan om de betaling in orde te brengen. Lang leven de reisbureaus.

Gemakkelijk

Het boeken gaat snel en je werd steeds op de hoogte gebracht.

leuk en minder leuk

op zoeken en boeken geen probleem. betaling onmogelijk ben via reisbureau moeten passeren dus eenvoudig en snel is het niet en leuk ook niet omdat je toch naar een reisbureau moet.

Simple et efficace

Tout fonctionne bien à chaque fois

Tui laat de mensen koud eten eten

vanaf dag 1 gemeld dat het 'WARM' eten koud of lauw was, na dagen via knop 'CONTACTEER DE REISLEIDING' , tot vaststelling gekomen dat hier geen gevolg aan werdgegeven, ze gingen het eens bekijken als de reisleiding het hotel eens ging bezoeken. Uiteindelijk zeld via receptie , keukenpersoneel moeten klagen, tot vaststelling..... nog steed lauw eten, met drie belgische koppels gaan klagen aan receptie, geen soelaas, van HOTEL uit geen enkel sorry of compensatie, uiteindelijk heeft TUI voorgetseld een kleine compensatie te geven (eigenlijk te weinig), Dit hotel is echt geen4 sterren waard , maar een 2 sterren . Hotel zelf was goed maar eten heel pover.

Tui is heel goed, prijs kwaliteit perfect

Réservation facile

La réservation a été réalisée très facilement.

Site Tui au top

La réservation est super facile à faire et le site est très convivial. On espère que le reste sera également parfait. Merci beaucoup.

Rapide et efficace

Réservation faite rapidement et sans aucun problème

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende