bestelling via online site ging Prima

voor het eerst een bestelling voor een reis geplaatst en ging vlot.

Altijd correcte service en dienstwillige medewerkers.

Als tevreden klant is TUI voor ons de beste touroperator. Jammer natuurlijk dat de prijzen ieder jaar de hoogte inschieten wat voor sommige mensen een hele hap uit het jaarlijks budget is en wellicht ook de reden dat velen hun vakantie niet meer kunnen waarmaken.

ALTIJD GEWELDIGE VAKANTIE

Wij gaan al meer dan 25 jaar met TUI op vakantie, meestal naar Rhodos, maar ook andere bestemmingen, zoals Tunésie, Djerba, Egypte enz.... Altijd een erg verzorgde en aangename vakantie gekregen, aan een zeer aantrekkelijke prijs. De FLY DELUXE formule spreekt ons aan, ook de keuze van excursies en belevenissen ter plaatse, zijn super voordelig en bijzonder leerzaam. Wij raden steeds ook TUI aan bij vrienden om deze super belevenissen te ondervinden, echt chapeau aan het TUI-Team.

De site is erg duidelijk

het was moeilijk om de betaling van het voorschot uit te voeren.

Ik zou graag meer opties krigen voor de betaling. Nl. ook IDEAL ondersteunen. Of mogelijkheid om over te schrijven. Met de creditcard betaling bleek er een probleem te zitten in de te naamstelling maar ik kreeg geen exacte foutmelding daarvan, zodat i het niet kon herstellen. Mvg Godelieve

Bij concurrentie goedkopere prijs voor dezelfde reis wacht op antwoord Tuin laagste prijsgarantie

Zeer vlotte manier om te boeken....

Overzichtelijke site maar kan beter

Bij momenten lang nodig om te laden en ik vind het raar dat ik nu meerdere mails krijg om de app te downloaden terwijl ik die al heb.

Facile

Site super intuitif et réservation facile

Pas de circuits pour francophones (ce que je recherchais au départ)

Je constate que depuis des mois vous ne fournissez plus d'offres de circuits "Longs Courriers" avec accompagnateur en français. C'est honteux de bafouer ainsi les clients qui ne font habituellement que ce genre de voyages. Les francophones aiment aussi voyager loin et leur argent est tout aussi honorable lorsqu'il rentre dans vos caisses !!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het duurt lang tegen dat je iets vindt. En toch reclame maken!

Ik vind het vervelend dat jullie reclame maken voor een reis en dan blijkt dat het enkel voor bvb 5 d kan. Je zit uiteindelijk te zoeken naar iets dat volboekt is en je weet niet wanneer er dan wel nog plaats is. Het zou handig zijn, dat je , als je de periode intikt, je enkel de beschikbare plaatsen krijgt.

Alles is tot nog toe zeer vlot verlopen !

Snelle verwerking !

Simple et rapide.

Quelques clics et c'était réservé.

vlotte boeking

Vlotte boeking, na tien minuten voltooid. Duidelijke voorwaarden en prijssetting.

alles naar wens

tevreden met de dienstverlening tot nu toe.

In het algemeen zeer goed maar een paar punten tijdens de boekingsprocedure is wat ambigue.

La réservation s'est déroulée sans problème particulier.

Au départ, je voulais faire la réservation en agence, en faisant un essai exploratoire par internet. Le passage en agence n'a pas été nécessaire.

Klare uitleg van de hotels, waaruit ik mijn keuze heb kunnen maken.

Parfait!

La réservation très facile et très rapide. Tous les info concernant notre vacances, les document de voyage etc. sont envoyés à temps. Service au top!

Frustrating

It’s impossible to reach TUI to get the travel documents in a language I understand not Dutch. I can’t read them so do t know where to call or contact - and just replying to emails is not possible. The website when I booked was in FR so really don’t get this.

• Would you recommend us? No

Simple et rapide

Réservation très rapide avec confirmation quasi immédiate, prix compétitifs, facilité de compléter le formulaire.

Réservation facile

L’application TUI se met toujours par défaut en néerlandais malgré la demande du français en préférence dans les paramètres de l’app.

dikwijls herinlogggen omwille van foutmelding

boeking verliep niet vlot, verschillende malen moeten opnieuw beginnen na foutmelding. aanbod ok

Boeken is makkelijk

Maar wanneer krijg ik de documenten?

Snel en duidelijk

Zodra we onze keuze gemaakt hadden verliep het snel en hadden geen moeilijkheden bij het boeken.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende