best ok

Onze ervaring met Tui reizen is al al jaren goed enkel een minpunt,nl te weinig beenruimte op het vliegtuig en dat je tegenwoordig al best je stoel bij reserveert om naast elkaar te kunnen zitten met je vrouw ( man ) alles moet tegenwoordig geld kosten!!! en dat is wat telt...Voor de rest van al onze reizen ( 35j ondtss) zeer of goed tevreden...Groeten van klanten uit Grasheide...

Vlotte boeking

Goede app

Toujours filtres défaillants

Filtres défaillants par moment par ex sélectionner des dates amène à chambre non disponible alors que si Obligation de choisir le lieu pour accéder aux dates dans les menus déroulants pas top pour les last minutes l’ancienne version était mieux

Bijna stalking via facebook

Alle dagen gestalkt met fakeaanbiedingen. Goed dat ik zelf ben blijven zoeken uiteindelijk toch nog iets gevonden.

Jusqu'à présent ça va

Pas encore eu de problème. Mais je ne suis pas encore partie...

We zijn fan !

We reizen altijd met Tui. Zeer tevreden !

Rapide efficace

Nous avons réservé un séjour au Mexique avec l’agence Laurence voyage au bizet , impeccable , olga est très réactive et très à l’écoute des clients

Duidelijk en makkelijk

De site is duidelijk overzichtelijk en makelijk om een reis te booken

Surfer sur votre site c'est déjà être en vacances !

Le site est agréable à regarder, facile d'utilisation, la réservation c'est bien passée.

Zeer makkelijk een reis kiezen en een boeking maken.

Ben tevreden over de website en de reizen die ze aanbieden.Het is een gebruiksvriendelijk website om alles te boeken.Ik ben dus zeker tevreden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlot en correct

We konden onze gekozen reis vlot boeken. Het vinden van een reis duurde iets langer. Meestal voor dit gezelschap geen kamers meer beschikbaar. Daardoor verloren we heel wat tijd en zou toch vlotter moeten kunnen.

laborieux

la réservation en ligne a été laborieuse au niveau des réservations de bagages qui n'indiquaient pas ce que j'avais choisi. j ai appelé tui au téléphone et la première opératrice n'avait pas du tout les tarifs promotionnels. j'ai en fin de compte réservé en ligne et j ai ensuite appelé pour modifier la réservation des bagages. C'est la première que cela arrive. j'ai l'habitude de voyager avec tuifly et en général tout se passe bien

Facile à effectuer.

Réservation facile. Bon contact téléphonique.

Boeken is kinderspel

De site en het boekingssysteem zijn zeer gebruiksvriendelijk. Tijdens de betaling liep er iets mis en kon ik niet meteen het bedrag dat moest betaald worden terugvinden, maar de klantendienst hielp me perfect verder en dat zelfs op een zondag!

Aangenaam

De boeking verloopt vlot. Het zoeken naar een last minute vakantie is gemakkelijk bij Tui, overzichtelijk. Bij last minute vakantie krijg je een mooie reductie, dus meegenomen !

Un descriptif complet, de belles photos et un fonctionnement simple d'utilisation

Trouver l'endroit idéal et l'hôtel qui répond le mieux à nos attentes, voilà ce que Tu parvient très bien à faire. Les horaires de vol , les particularités locales, les informations sanitaires ou autres sont claires. Le site et l'application sont un soutien non négligeable à la réussite de vacances paisibles et riches de souvenirs merveilleux

Très facile

La réservation s'est déroulée sans problème. Nous avons déjà réservé via Tui et nous voyage s'est passé comme convenu dans le contrat. Nous recommandons Tui les yeux fermés. Dans le cas présent, nous sommes tout de même un peu frustrés car à peine réservé, les prix ont baissés...

Duidelijk

Zeer makkelijk te boeken

Zeer vlotte boeking

Probleemloze boeking, snelle bevestiging.

Site convivial

Informations sur site suffisantes et de qualité.

Nog geen week na onze boeking mochten we al 40€ brandstoftoeslag bijbetalen.

Nog geen week na onze boeking mochten we al 40€ brandstoftoeslag bijbetalen. Benieuwd of men geld teug stort als de brandstofprijzen terug verminderen?

Petite escapade à Rhodes

De la recherche à la finalisation de la réservation, tout s'est bien passé. L'application et le site web sont très "friendly". Confirmations du voyage très claires et bien documentés. Nous avons hâte de partir.

Simplicité

Comparé avec d autres tour opérateur et finalement je choisis tui à chaque fois

Reservatie en betaling gingen super vlot

De website (zoekmogelijkheden, reservatie en betaling) werkt prima. Minpunten: de app en de website ("Mijn reserveringen") werken niet voor reservaties waarbij de vlucht niet bij Tui geboekt werd. Dit staat nergens vermeld: dus eerst 20 keer geprobeerd en dan toch maar de klantendienst gebeld: die wisten het direct. Het is dus een "gekend probleem": dan had het ook wel op de website kunnen staan. Suggestie: een vergelijkingsmogelijkheid tussen verschillende hotels invoeren.

Facile

Réservation facile juste pour les bagages déçue du montant… Choix des sièges…

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende