gemakkelijk

alles ging vrij vlot

Gebaseerd op onjuiste/aangepaste website-informatie

Beste, Ik was de prijs voor de betreffende reis in het oog aan het houden rekeninghoudend met de "WINTERSUN23"-promotie die, op moment van boeken (zijnde 11/12/2023), zou aflopen op 16/11/2023. Toen ik 16/11/2023 op de website ging kijken zag ik dat 1. mijn reis, volgens "Prijzen en kamertypes" € 70 euro goedkoper was EN 2. dat de "WINTERSUN23"-promotie was verlengd tot 23/11/2023. Momenteel staat de reis op € 50 goedkoper. Daarbovenop heb ik ook geleerd dat de "laagsteprijsgarantie" ook enkel maar geldt op reizen vergeleken met andere tour operators en niet met zichzelf. Ik ben mij er ook van bewust dat als ik had gewacht tot 16/11/2023 de reis niet meer beschikbaar zou zijn, aangezien na mijn boeking de reis tot vandaag niet meer beschikbaar was, of nog duurder en dat het moment van boeken steeds een risico is. Buiten de bovenste kwestie ervaar ik het boeken wel als een eenvoudig proces al kan de zoekfunctie soms wat beter aangezien er soms reizen worden getoond die geen prijs bevatten. Deze zouden mogen weggelaten worden aangezien deze de sorteerfunctie op prijs onmogelijk maken.

Code de réduction qui n’a pas fonctionné !!

J’ai réservé 4 nuits sur Séville et au moment de régler, il a été impossible de bénéficier du code promo 50CITY23 !! Comme par hasard !!! Si vous pouviez revenir vers moi avec une explication et un remboursement, j’apprécierais ! Merci

Bonne expérience

Site internet bien fait , réservation rapide et claire . Contact téléphone pour explication correcte .

Alles zeer duidelijk

zeer goede informatie en makkelijk om boeking uit te voeren.

Heel duidelijke site

Alles word goed uitgelegd.

Réservation aisée

Filtres pratiques pour trouver ses vacances, réservation aisée. Toutefois la réduction de 100 € sur Wintersun n'a pas été appliquée et je me demande pourquoi.

Zeer efficiënt om online te boeken.

Facilité et relax

Tout est prévu dans l appli. Toutes mes questions y ont une réponse.

citytrip pas dans l'appli

Mon city trip n'est pas dans l'application.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik had niet gedacht dat het zo vlot zou verlopen, blij dat ik het gedaan heb.

Voor grote vakanties gaan we altijd naar Sterreizen Wieze waar ze de klanten heel goed helpen, maar nu we een paar dagen weg wilden hebben wij het direct geboekt waar we heel tevreden over zijn. Trouwens gaan wij al jaren met TUI op vakantie en zijn daar heel tevreden over.

Bonne

Très bonne

Kerstvakantie

Moeilijk om wat rond kerst iets te vinden Uiteindelijk via jullie site naar Blankenbergen Een hotel waar onze hond ook mag komen En Inc ontbijt voor 7 nachten Alleen minpunt is dat die dagen de auto duur geparkeerd staat blijkbaar naast het hotel stond er niet bij. En ze twijfelde of een husky wel mocht. Maar die is niet waaks en kan alleen blijven zonder te janken. Ook geen kerstdiner. Dus voor eten moeten we ook nog zoeken.

Réservation rapide et efficace

J’ai réservé via le site un voyage sans soucis

contact met kantoor Dilbeek na onlinebooking & kortingscode

Op vrijdagavond 6/10/23 reserveerden wij een reis naar de sneeuw. Op zaterdagochtend 7/10 stuurde ik een e-mail naar het kantoor in Dilbeek met de mededeling dat ik de kortingscode voor skivakanties vergat te melden. Ik stuurde enkele dagen later de e-mail opnieuw en mocht daar tot op vandaag nog steeds geen reactie op ontvangen. Door de grote drukte op het werk, kwam ik er jammer genoeg niet om hen te bellen. Ondertussen is de periode voor de kortingscode voorbij. Ik hoop alsnog aanspraak te kunnen maken op de kortingscode. Met vriendelijke groet

Facilité de trouver un séjour qui me convient

C'est très souvent.t que je fais confiance à Tui pour la réservation de mes séjours.

Vlot en gemakkelijk

Boeken ging vlot

Snelle en correcte boeking

expérience correcte, je suis habitué, mais...

Je ne suis pas très heureux quant au téléchargement de votre application mobile sur App Store car seule l'application en néerlandais est proposée... Même si dans notre pays les trois langues sont institutionnalisées, c'est plus facile de lire et de comprendre sa langue natale. (ou en anglais) Après avoir téléchargé votre application, je l'ai donc supprimée, ne gardant que vos emails sur ma boîte de messagerie. Dommage... P Baudour

Vlot te boeken

Boeking gaat vlot

verrassend

Dit jaar hebben we terug onze vakantie voor Gran Canaria bij Tui geboekt. Mijn verrassing was echter groot om nog geen 24u na het boeken een e-mail te krijgen met een extra brandstoftoeslag.

Via vlotte zoekengine een betaalbare last minute vakantie vinden

Via vlotte zoekengine een betaalbare last minute vakantie vinden

Parfait

Gestion du dossier impeccable !

Impossible d'introduire le code promo

J'ai essayé d'appliquer plusieurs fois la réduction Wintersun2023 mais en vain. Après avoir réservé, j'ai téléphoné pour déduire les 100 euros, chose faite. Je trouve que le système pour encoder les réductions devrait être plus simple encore.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende