hôtel OK

Aucune façon de communiquer en français avec tui....

• Nous recommanderiez-vous? Non

Terug uitkijken naar een weekje egypte

Weer naar hetzelfde hotel in Egypte met de zelfde goede service van tui die we gewoon zijn .

info en boeking ok maar betaling ging mis

info op de website en boeking ok maar de betaling ging mis, liep vast en daarom moesten we opnieuw aanloggen, we zagen wel onze reserveringsnummer maar niet het bedrag dat we moesten betalen en we konden dit niet terugvinden door opnieuw aan te loggen en op het reserveringsnummer was dan niet het te betalen bedrag vermeld

Accueil chaleureux et grande expertise des employés

Très bon accueil Recherche active pour me satisfaire Bonnes réponses aux questions posées

Duidelijk

Alles staat goed uitgelegd op de website en tijdens u verblijf wordt alles goed via de app doorgestuurd,snelle service,jullie zijn een toppertje

Het was mijn echtgenote die het gedaan heeft en zij is/was super tevreden

Het was mijn echtgenote die het gedaan heeft en zij is/was super tevreden

Vlotte verwerking

Vlotte boeking

De boeking gaat goed, alleen jammer dat je vervoer van Zaventem naar huis kan boeken.

Chgt d’hôtel

Plus d’un mois avant de partir mais en ayant fait un choix d’hôtel en Tunisie, j’ai regardé les appréciations qui étaient toutes très négatives, je suis allée à l’agence Tui Liège airport afin de changer d’hôtel. Ce qui a été fait immédiatement. Merci à Tui et aux personnel de votre amabilité et votre gentillesse à notre égard. Fidèles depuis 13 ans, nous continuerons à vous faire confiance

Gemakkelijk te boeken

Gebruiksvriendelijke website, wel raar dat de lastminute korting pas vanaf 8 dagen telt

efficace

organisation parfaite et départs d ostendes pratique et très agréables.

Boeken van mijn reis

Mijn boeking in Overijse verliep heel vlot .Christophe heeft ons perfect geholpen .We reizen 12 maart naar Egypte .Hij heeft mijn tuiap aangepast .Ben zeer tevreden .

Adepte de la formule par net

Je trouve que le choix est est plus grand possible via cette formule

simple ,efficace pas besoin de se déplacer pour réserver je le fait de chez moi dans mon canapé

troisièmes fois que je pars avec TUI et tjs était bien guidé ,respecté personnel bienveillant qualité prix transparent avis négatif et positif point faible comme point fort des hotels

Enchanté

Je suis enchanté de cette compagnie pour réserver mes vacances

Toujours contente du service

Sans problème

Zeer vriendelijk

Heel vriendelijk personeel en klantvriendelijk. Ze maken altijd tijd voor alle vragen.

Geen obstakels tegenkomen. Dus OK

Geen obstakels tegenkomen bij het boeken. Dus OK

gemakkelijke boeking

Zeer vlot gegaan, wel moeilijk om te onderzoeken wat wij juist geboekt hebben. Met het invoegen van de TUI-APP op mijn I phone is dit vlot gelukt. Op de bevestiging van reservering zou alles vermeld moeten worden, de diverse toeslagen voor bagage en verzekering, alsook de kameraccomodatie, waren wensvol.

Top filiaal, met deskundig personeel die dat extra stapje meer doet voor de klanten

Ons contact Julie heeft onze skivakantie voor januari geboekt. Zowel in persoonlijk contact in het filiaal als via mail, uiterst deskundig, beleefd en vriendelijk. Julie ging ook dat stapje verder door ons ook skigebieden aan te bieden die met TGV bereikbaar waren, zonder dat we daar naar gevraagd hadden. Topservice!

duidelijk en eenvoudig om online te boeken

Het online boeken van de reis was gemakkelijk . Het zoeken naar een last minute heeft wat tijd in beslag genomen omdat we 1 week vakantie hebben en deze optimaal wensen in te vullen . Er waren niet zoveel last minute aanbiedingen voor 1 week , wel voor 4 dagen en het was wat puzzelen en rekenen wat de beste formule was , ondanks het feit dat we de data hadden ingebracht en het aantal nachten .

Duidelijk

Alles overzichtelijk , gemakkelijk te vinden

Déception 4 jours après réservation

Quelques jours après ma réservation, je découvre que le même séjour bénéficie d'une remise supérieure. J'espère que vous allez y remédier. J'ai déjà envoyé un mail pour signaler ce problème. Réservation 101670838

Leek vlot te gaan, maar nu toch niet duidelijk

Ik had geboekt en met gewicht voor bagage op de vlieger, maar vind dat nergens terug op de bon die ik achteraf kreeg. Waar nu niet meer welk gewicht. Bij inloggen bij tui kan ik het ook niet terug vinden.

Facile de réservé

Les prix son compétitif belle promotions

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende