Is gemakkelijk om reis online te boeken.

Was eerste maal dat we online boeking deden, andere keren altijd via reisbureau gedaan. Hopelijk is de service nadien zo goed als in reisbureau. Is zekers een ervaring en hopelijk goede voor naar de toekomst toe.

Als je niet handig bent met internet mankeert de optie met overschrijving te betalen.

Goed, maar kan beter

****

Ik vond de website enorm traag.

Ik heb mijn vakantie kunnen boeken alles was zeer duidelijk. Maar zeer trage verwerking.

Séjour en Espagne

Nous sommes partis une fois avec Tui, c’était une cata. Nous étions étudiant et nous avions un petit budget. A présent nous travaillons et investissons dans nos vacances. Cette année je pars seule et j’ai choisi de donner une seconde chance à Tui. J’ai téléchargé l’app. Je me pose une question, je clique sur l’espace de contact dans l’app qui me renvoi vers une adresse e-mail « no reply ». J’ai essayé d’envoyer un e-mail, il n’est évidemment pas parti. Ça commence mal. Est-ce normal? À régler de toute urgence.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Service parfait

Service+amabilité +patience. Impeccable !!

Problème de paiement

Vous devriez utilisez ITSME autant pour visa que pou bancontact. Cela m'a causé des soucis. Heureusement à l'agence, on m'a trouvé une solution

duidelijk

alles is duidelijk

Tiu Shopping Nivelles

Le représentant Tui m'a très bien conseillé et a pris le temps qu'il fallait.

Zeer goed .

Zeer goede communicatie , zowel van TUI als van het hotel . De manier van betalen zou iets eenvoudiger mogen zijn .

Met een paar klikken kan je een mooie reis boeken

Snel en eenvoudig, je weet meteen hoe je reis er ongeveer zal uitzien en het is gemakkelijk te boeken en te betalen, na het boeken kan je je reis verder opvolgen in de app , wat ook heel gemakkelijk is , zeker aan te raden

Prachtige service

We hadden een pakketreis naar Jamaica geboekt (31/8-7/9) om mijn achoonmoeder te bezoeken. Spijtig genoeg is zij enkele dagen geleden overleden. Ik heb gebeld om de reis om te boeken naar 7-14/9, voor de begrafenis, en was in contact met Veerle van je kantoor in Gent. Een prachtige, vriendelijke en serene service! In moeilijke tijden een baken van licht. Mijn vote voor Belgisch employee van de maand, nee, jaar.

1ère expérience TUI

Réservation facile mais Beaucoup trop de notifications en flamand.

Makkelijk en snel

Heel duidelijk en gemakkelijk te boeken

Zeer vriendelijk en lieve meid in Hasselt die ons vakantie boekte !!!

handig en gemakkelijk

Heel overzichtelijk om een geschikt hotel te zoeken en te boeken. Ik merk wel op dat je de reis en annulatieverzekering niet per persoon afzonderlijk kan boeken. Ik heb een reis voor 4 personen geboekt en wil slechts voor 3 personen de verzekering en dat lukt niet. Ik heb al een messenger bericht gestuurd en daar krijg ik als antwoord dat ik naar een tui shop moet gaan of bellen . Dus dat kan blijkbaar niet online

Très bien conseillé

Excellent site

Il faudrait développer un peu plus les filtres en fonction du choix de départ. J'ai du me rendre en agence pour faire encoder ma réduction

Pure bonheur

Tres bien conseiller

Alles vlot verlopen tot nu toe. Ik hoop dat we ter plaatse ook zo een goede service hebben, zouden we ze nodig hebben In de Tui shop Waasland, heel vriendelijk onthaald, rustig de tijd genomen om ons alles uit te leggen. Ook aan de telefoon zeer vriendelijk om u te woord te staan met je vragen. We zijn heel tevreden

vlotte service , duidelijk

tui reageert snel na de boeking - duidelijk info - gemakkelijke app

Zeer goed en vriendelijk

Excellent comme d’hab

Rien à reprocher à part la place dans les avions parce que je suis grand !

Facile

La réservation est très aisée mais malheureusement le prix varie un peu entre une première consultation et l1 prise de décision

Eenvoud

Handige www