Site très facile sauf qu'il me mets d'office en Néerlandais

En général je trouve rapidement mon voyage

Overzichtelijke site om reis te boeken

Ondanks het feit dat ik voor de service altijd bij een reisbureau mijn vakanties boekte heeft Corona me laten kennis maken om on line te boeken en dit doe ik nu sindsdien

veel keuze

reizen spanje is altijd in orde

Moeilijk om reisdocumenten terug te vinden.

Het zoeken en reserveren ging vlot. Het installeren en het gebruiksgemak zijn super. De herinneringsmails zijn handig om de stoelreservering niet te vergeten. Een weekje voor het vertrek is het toch even zoeken op de site naar je vliegtickets, je gemaakte stoelreservering e.d. en je wordt dan doorverwezen van myTui naar TuiFly, nog een APP. Graag één app waar je bij je reservering gemakkelijk je reisdocumenten terug kan vinden.

Très bon service

Irréprochable

Kan er niet aan yit

Vond niets terug ben dan naar het tui center gegaan en ment hun hulp vond ik mijn vakantie

handige website

handige website maar mag nog vollediger zijn

Lastig contacteren

We kijken natuurlijk enorm uit naar onze reis! Maar om enkele kleine zaken te vragen, ondervind ik problemen om contact op te nemen met het TUI-team. Vanuit de app kan ik een bericht aanmaken, maar kan dit niet worden verzonden (het pijltje blijft grijs en reageert niet). Een aparte mail sturen naar een no reply-adres is natuurlijk ook niet mogelijk. Is de enige manier van contacteren via telefoon? Alvast bedankt voor jullie hulp! Vriendelijke groetjes Axelle

Réservation rapide et claire

Nous avons réservé notre hôtel auprès de Larissa (agence de Rocourt). Elle a écouté nos souhaits et veillé à ce qu'ils soient respectés. Renseignements clairs et réservation irréprochable. Merci

Sérieux

Nos vacances se sont toujours bien passées Dommage que nous soyons obligés de nous rendre à Bruxelles pour prendre l’avion C’était beaucoup plus facile via Charleroi

Je reçois tout en néerlandais

J ai fais une réservation en français et je reçois tout en néerlandais ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super!!!

Duidelijke en overzichtelijke website.

Certains liens ne fonctionnent pas toujours mais c’est pas grave

Content

Très bien renseigné

Et bien accueilli

echt super en volledig vriendelijke afhandeling

heb een super ervaring ermee zeker in het kantoor

Fijn

Heel gemakkelijk

Manque d'informations

Aucune information concernant les bagages (dimensions et poids max) que l'on peut prendre dans les vols réservés. D'autre part, impossible de mettre la réservation dans l'App TUI. D'après les renseignements qu'on a eus, il n'est pas possibles d'ajouter une réservation pour un city trip. Pourtant, j'ai reçu plusieurs messages email de TUI me suggérant de mettre la réservation dans l'App !

De boeking ging zonder problemen.

Geen enkel probleem.

réservation via agence TUI !

j'ai l'impression que votre enquête est basée sur une réservation en ligne mais je ne réserve jamais en ligne mais via une agence TUI mais je consulte prix et disponibilités via le site TUI et quand j'arrive a l'agence l'employé a les mêmes infos prix et dispo ( bon faut dire aussi je suis une ancienne employée de TUI mais pensionnée maintenant depuis plus de 15 ans )

Alles in orde zoals ik wil

Alles in orde zoals ik gevraagd heb

Ik heb geboekt via een reisbureau van Tui in Geraardsbergen

Ik heb geboekt bij Tui reisbureau in Geraardsbergen niet online zelf gedaan.

Voorbarig ,ongepast

Vertrek in Januari 2024 en nu feedback ???

Altijd leuk om in de shop te boeken

Zoals altijd heel vriendelijk en hulpvol

Praktisch en gemakkelijk.

Heel eenvoudig, dit kan echt iedereen. En je moet jezelf nog niet eens verplaatsen.

Poepsimpel

De site is overduidelijk. Klein minpuntje: nogal trage reactie na ingeven van keuzes

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende