Gebruiksvriendelijk

Ondanks mijn leeftijd ging het nogal vlot voor de boeking van mijn vliegtickets

Zo goed als altijd in orde

Al vele malen geboekt en tevreden

Facile

Facile rapide et avec une réduction

Nieuwe boeking vlot verlopen

Opnieuw:laatste boeking verliep vlot!!

Gemakkelijk

Zeer overzichtelijk.

TUI fly voor een zorgeloze vlucht.

Naar jaarlijkse gewoonte geboekt bij Tui fly, nog nooit problemen gehad.

Planter 2 fois au moment du paiement

Facile jusqu au paiement. Le site devrait permettre la possibilité d effectuer plusieurs paiements (differentes sommes). Tous le monde n a pas une carte de credit permettant de libérer plus de 4000€ en une seule transaction. Bancontact etant généralement limité a 2500 par semaine.et ou lorsque l on fait une réservation de "groupe" pour que chacun paie sa.part...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ben uitstekend geholpen

Had een boeken gedaan met een verkeerde datum, maar had het maar eerst door een dag later. Heb dan telefonisch contact opgenomen en hebben het dan naar de juiste datum verplaatst, alvast bedankt daarvoor

Heel duidelijk!

Aanrader

Ging goed en makkelijk

toujours satisfait

Ça m est arrivé de prendre d autre compagnie ou stharter mais je trouve que tuifly est au niveau...

Vlotte boeking, mooie vluchturen. Jammer dat jullie vluchten stoppen tussen april en oktober naar Gambia. Ook een optie voor de toekomst, een combinatie van Banjul naar Sal.

Duidelijk naar de klant toe

handig als je de weg kent

Ik boek zelden via de website . Ga altijd naar een kantoor. Hou van persoonlijk contact en werkgelegenheid

Eenvoudig boeken via Tui fly

Gaan de laatste jaren steeds Tui kiezen, tot dusver goede ervaring

Super makkelijk

Alles heel duidelijk en gemakkelijk verstaanbaar.

Tui is goed

Het spijtige is dat de uren van Oostende naar Tenerife steeds laat vertrekken al boek je een vriege vlucht het wordt steeds verlaat idem voor terugvlucht - veel te late aankomst (wordt ook steeds verlaat al werd er vroeger aangekondigt ) - nl. 00u06 / 00.10 —) geen leuke aankomst tijden .

Réservation aisée

Jamais de gros problèmes en plus de dix ans de relation. Seule la réservation des sièges ne fonctionne pas toujours bien

Ik heb redelijk vlot gevonden wat ik nodig had.

My Tui en de Tui-app waren in het begin wat verwarrend voor mij.

Uitstekende service met ongekende vriendelijkheid

Zeer tevreden van incheck balie tot eind van ons reis.

Onvoldoende

Na tel.contact onvoldoende info, ook na e-mail geen antwoord.

Correcta

Muy buena

• ¿Nos recomendarías?

Top service , vriendelijk en betrouwbaar

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correct, makkelijk te boeken, goeie service

Makkelijk te boeken via website, correcte opvolging, service balie en vliegtuig altijd correct

Zó makkelijk zoeken en boeken in de app!

Ik heb nu al vaker via de Tui app vliegtickets geboekt. Het gaat makkelijk en je krijgt snel de bevestiging, via mail en in de app. Van daaruit ook makkelijk extra’s te boeken.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende