Dans l’ensemble content du service

Je suis contente de me déplacer avec tuifly Par contre je suis très mécontente que Tui Fly ne va plus à l’aéroport de Liège. Ça causera beaucoup de problèmes pour les gens de la région surtout pour se déplacer jusqu’à Bruxelles. Je crois que certaines personnes choisiront une autre compagnie.

je weet wat je betaalt voor wat je krijgt

het totaalpakket

Frustrante

J'ai réserver le 13/11/25 à 22h et le lendemain commençait une promo black friday de moins 20%. De plus, ce même jour, le retour coûtait 10€ moins cher. Donc au final , j'ai réservé un aller-retour pour 2 personnes à 220€ alors qu'à quelques heures près cela m'aurait coûté 55€ de moins. Dommage que la promo n'ait pas été annoncé avant!

Overzichtelijk en handig

Qua vluchten zoeken en boeken verloopt alles handig en makkelijk wat ik spijtig vind is dat je wel de bagage kan boeken maar geen stoelen reserveren. Wij reserveren altijd stoelen aan de nooduitgang voor de extra beenruimte maar spijtig genoeg kan dat dus niet gelijktijdig zoals bij Transavia. Dit is voor mij een minpunt

Gaat heel vlot via Deurne

Het inchecken in Alicante verloopt in tegenstelling tot Deurne heel stroef met lange wachtrijen.

Het is nogal ingewikkeld

Had Oostende aangeduid maar mijn tickets zijn vanuit Allicante. Als ik het onmiddellijk wilde wijzigen kwam er 300 euro bij. Heel jammer.

Heel makkelijk

Staat allemaal duidelijk in beeld

Tui is duur in vergelijking met anderen en boeken enkele reis is onmogelijk

Ik probeer regelmatig een enkele reis vanuit Alicante naar Oostende te boeken maar dit lukt niet. Ik vlieg daarom met een low-cost maatschappij terug naar België.

Voor online te reserveren en op de hoogte te worden gehouden tip top

Vlot maar heel duur

Gelukkig van pre black friday want anders heel duur

Gemakkelijk boeken via app

Goed dat ze geregeld promo geven op de tickets. Altijd al vriendelijke stewardessen op vliegtuig. Een aanrader

De boeking was snel geregeld

Maar baal nu enorm als vaste klant van Tui , ik heb vorige week tickets geboekt voor Curacao in de periode van 15 maart T/m 29 maart . Nu krijg ik net een mail voor de black friday 20% korting en baal dan ook enorm dat er uit coulance voor vaste klant geen aanpassing gemaakt kan worden . Er is toch wel iets van TUI uit coulance kan doen ? Ik zou normaal Tui wel adviseren , maar op dit stukje klantenservice niet en baal dan ook stevig hiervan

TUI ( ou FREEBIRD ) REDEVIENT COMPETITIF !!!

Bonjour ! Les tarifs de Tui fly sont plus intéressants que Corendon, cette fin d'année ! Ces 2 compagnies sont les seules à desservir Bodrum, en vol direct ! C'est vrai que Tui sous-traite avec Freebird ! On verra ce que cela vaut en qualité de vol et de personnel ! Bonnes fêtes de fin d'année

depuis de nombreuses années

depuis de nombreuses années

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Als minder mobile persoon wordt ík altijd goed geholpen

Tout ok

Aucun problème pour la réservation tout facile

Goed, maar spijtig dat je je stoel maar 30 dagen voordat je vertrekt kan kiezen. Bij andere maatschappijen kan je direct je stoelkeuze doen.

Tui is top en alles correct en duidelijk.

topervaring

De app werkt niet naar behoren

In de app zelf als ik vluchten zocht : deze bestaat niet meer En via de alg site, heel moeilijk om bestemming op te slaan.

Bonne expérience

Facile à utiliser.

Boek altijd iets voor black Friday met 20% want heb maar een klein pensioen. Zo kan ik bij vriendin

Heel goede ervaring met Tiu fly. Heel correct. Sinds ik terug met vakantie kan gaan, boek ik via Tui Fly. In Oostende

C'était bien efficace et assez rapide,(Très bien)

altijd goed

nooit geen problemen alles altijd in orde

Gemakkelijk en overzichtelijk

Website is gemakkelijk , snel en overzichtelijk Communicatie na boeking ook helder

Easy & Simple to find the possible options

Simple process. Only the luggage section is a bit confusing (you can split the weight over multiple bags)

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende