Vlot geboekt

Boeking was zeer eenvoudig en goed begeleid

Positief

Ik kan een correcte handelswijze waarderen! Steeds attent en flexibel.

Valt goed mee

Soms is het wat sukkelen met luchthaven die je wil ingeven,maar over het algemeen werkt de app goed

Kinderlijk eenvoudig

Vlotte Boeking

Gemakkelijk, goed overzicht

Duidelijke prijzen en overzicht

Duidelijk

Het ging heel vlot met het zoeken en boeking van de vluchten

Efficace,simple

Facile à acheter un billet et très efficace.

Al jaren trouwe klant...

Van waar je ook vertrekt. TUI fly geeft u alle service die je nodig hebt. Het overzicht van deze vliegmaatschappij op de website, is correct. Via de app van TUI fly, is alles gemakkelijk te vinden.

Tres bien

Tres satisfaite

Alles goed verlopen

zeer vlot verlopen....

Duidelijk informatie en zeer gemakkelijk in te vullen.

Duidelijk

Voor de eerst keer Tui gebruikt zeer goed te volgen.

Preise springen zu schnell

Abend gebucht mit dem Hinweis die letzten Plätze für den Preis. Man kauft uns am nächsten Tag ist der Flug 100 Euro billiger. Das ist nicht seriös.

Une inscription claire et facile et un prix concurrentiel !

Un site clair et précis ! Facile à utiliser….

Ok

Boeken online is eenvoudig en duidelijk Ik ben niet tevreden, heb geboekt en de dag Erna is er 10 % korting vanwege SALES!!!!

zeer goed

overzichtelijke website

Prima ervaring

Gewoon handig dat je ruim een jaar van te voren al kunt boeken.

Snel en eenvoudig !

Onze vluchten waren heel snel en makkelijk te boeken ! Een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en makkelijke betaal opties.

good

good offers and good service

vlot geboekt

we konden onze vlucht heel vlot boeken, geen opmerkingen

Super maatschappij

Online gemakkelijk te boeken en 10 kg inb. Vriendelijk personeel en bijne ontime vertrekken

Ik zie nooit de luxe classe

Wat mij tegenvalt is dat ik al twee keer een klacht heb ingediend. Ik had luxe klasse geboekt de laatste keer dat ik vloog met Tui. Ik heb de hele reis van Amsterdam naar aruba geen eten gehad omdat men dacht dat ik diabeet was???!!! Is helemaal niets mee gedaan. Terwijl het personeel voor mij zat te eten werd mij gezegd dat er geen eten beschikbaar was. Wat een teleurstelling. Via reisbureau een klacht ingediend en zelf via internet maar geen oplossing.

Eenvoudig te boeken en mooie prijs

Voelt goed met met Tui te reizen

Ideaal Voor mij regelmatige vluchten van en Antwerpen en Malaga

Zie hier boven