Gemakkelijk

Formidable.

Aucun problème. Tout à été parfait. Vol, hôtel.

TUI .. daar kan je op rekenen

Correcte afspraken / goede service / betrouwbaar

Rapide

Par internet facile. Au tf toujours sympathique

Un vrai plaisir

Très facile de trouver la combinaison des vols aux dates choisies

duidelijke website

snel boeken zonder problemen

Excellent

Excellent et facile à utiliser

Duidelijk en overzichtelijk

Was snel en correct boekbaar

Gemakkelijk overzichtelijk duidelijk

Gemakkelijk

Zeer eenvoudige procedure om te boeken.

Aangezien we reeds verschillende jaren nu met TUI naar Aliocante vliegen vanuit Antwerpen, kan ik bevestigen dat de eenvoud van het boeken steeds beter is uitgewerkt. Hopelijk kunnen jullie uitbreiden naar nog meer steden, ook in Italie.

Overzichtelijk en eenvoudig.

Alles is eenvoudig te raadplegen en het boeken gaat vlot. Duidelijkheid. Ook zeer overzichtelijke samenvatting van je ingaven.

Nulle

J'ai réservé un billet pour le 14 octobre alors qu'une grève était annoncée et vous vendez quand même le billet sans le moindre avertissement.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Mooi overzicht van de vluchten

Snelle boeking

Gebruiksvriendelijke site. Gemakkelijk te boeken

Correcte prijzen, groot aanbod

Vriendelijk en behulpzaam

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd ok

Altijd een goede service en vriendelijk personeel. Jammer dat de balie op het einde ligt in Zaventem. Ook zelf inchecken zou top zijn.

Vlot kunnen boeken.

Enkele dagen later. Gevoel ******en te zijn door een doorgevoerd korting op dezelfde booking??

Heel gemakkelijk

Heel overzichtelijk en gemakkelijk om te boeken

Énorme retard la nuit

Énorme retard, en plus, arrivé a Zaventem vers 23 h 50 , pas de bus pour aller à Bruxelles, un enfer pour se déplacer avec les bagages et les enfants.

duidelijke site, vlotte boeking

duidelijk en vlot te boeken

Clair et rapide

Clair et rapide

Top website

Heel overzichtelijke website om vluchten te boeken

Overzichtelijke website

Duidelijk overzicht wat betreft vluchtmogelijkheden (vertreluchthaven, uren en prijzen) Boekingsprocedure is eenvoudig

Was easy!

I Booked on september 28 and was surprised to receive a discount code on october1. This is not fair I missed a discount of 10% or about 26 €. Don’t tell me that I, as a fidel cliënt, should have known that a discount periode was coming up.

• Would you recommend us? No

Gistelsesteenweg 1