Drie keer moeten boeken

Tot mijn grote frustratie heb ik 3 keer moeten boeken, na de betaling bleef de app via mobiel gewoon hangen na de bankapp bevestigd te hebben en kreeg ik geen bevestiging na bevestiging van betaling via de bankapp bleef alles hangen en ging ik niet terug naar de Tui app. Was het nu geboekt of niet? Uiteindelijk ben ik de 3de keer via de website moeten gaan en is eindelijk gelukt. Ik blijf wel met de vraag zitten of ik geen 3 keer geboekt heb… tot hier toe heb ik één bevestiging…

Application Facile pour réserver

En tant que clients chez tuifly. Ma famille est toujours ravie pour réserver ses billets tranquillement et en plein sécurité. Très contente de tous nos expériences avec vous et très contente d'avoir choisi tuifly Bien à vous.

vrij goed maar kan nog beter

Het boeken op de website verloopt vlot en zoals het hoort, behalve voor wat betreft de reservatie van de stoelen. Dit kan niet bij het vroeg boeken maar pas vanaf 30 dagen voor de vlucht. Dat is storend omdat dan de boeking niet ineens kan afgerond worden en zelfs niet bij een "Fly deluxe" waarbij voor de stoelreservatie toch enig voordeel zou moeten zijn. Bovendien is het mij in het verleden, bij vorige vluchten, niet gelukt om stoelen te boeken zoals ik ze had willen boeken.

Reservatie Alicante

Het afronden / betalen van de bestelling verliep moeizaam.

Het scherm bleef hangen op een pop-up dat in naar de betaalpagina zou worden doorgestuurd. Er stond bij dat ik eventjes geduld moest hebben, maar na een half uur brak ik dit af. Na refresh te hebben gedaan lukte het wel. Opletten hiermee want voor hetzelfde geld boekt men tickets bij de concurrentie. … Hopelijk was dit eenmalig. Het boeken van de tickets verliep vlot en duidelijk waardoor in het voordeel van de twijfel geef.

Dit wordt mijn eerste ervaring met Tui fly

Na jaren met andere maatschappijen te hebben gevlogen wil ik Tui Fly eens proberen.Ben venieuwd en hopelijk blijft ik deze maatschappij gebruiken voor mijn verplaatsingen.

Booking flight

Booking flight was easy to do via app Tuifly

Good

Like I expected

Tui fly c est le top

Tout est parfait

Sublime

Toujours un plaisir de voyager avec TUI

Superbe

Franchement rien a dire moi qui a la phobie se l'avion pour le coup tout c'est tres bien passé bonne équipe de cabine a l'écoute souriante vraiment très bon vol je recommande et reprendrais très prochainement un vol pour le maroc sur tuifly

Heel tevreden

Heel tevreden over het reserveren Hopelijk verloopt alles met inchecken, vluchten, ... ook goed

Vrij vlot te boeken , wel de dag erna een bevestigingsmail

Makkelijk

Snel en duidelijk!

Heel snel en duidelijk onze vlucht kunnen boeken.

I always fly tui and never a problem occured

Always very accurate.

Super easy

Vind wat ik zoek bij Tui

parfaite

tout a tres bien fonctionne, pas de problemes de réservation

Veel te veel e-mails, respecteer de AVG!

Ik heb met jullie een vlucht geboekt naar Gran Canaria in februari. Jeuj! Ik vond het wel vreemd om bij de informatievoorkeuren een lijstje te zien met opties om aan te vinken om aan te geven hoe ik NIET wens gecontacteerd te worden. Dat wil zeggen dat het sturen van info, nieuwsbrieven standaard AAN staat, met andere woorden: opt-out. Ik moet als klant actief een keuze maken als ik niet wil gecontacteerd worden. Ik dacht dat de AVG bepaalde dat dit op basis van “opt in” gebeurt: standaard staat alles UIT en alleen als ik wens gecontacteerd te worden, geef ik dat zelf actief aan. Tweede bemerking: het was niet mogelijk om de boeking te voltooien zonder een “thuisblijver” aan te duiden. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb noodgedwongen de persoonsgegevens van een bekende ingegeven maar welk gerechtvaardigd belang geeft jullie het recht om contactgegevens op te vragen van mensen die an sich niets met mijn vlucht te maken hebben? Zogezegd voor als er mij iets overkomt ter plaatse? Maar ik boek enkel een vlucht bij jullie? Jullie zijn enkel verantwoordelijk voor mijn veiligheid en gezondheid tijdens de vlucht toch? Zodra ik ter plaatse ben dop ik zelf wel mijn boontjes en hoeven jullie zich over mij niet meer te bekommeren. Meer nog: als mij iets zou overkomen ter plaatse zouden jullie dat zelfs nooit te weten komen. Ik verduidelijk hierbij ook even dat ik de terugvlucht met een andere maatschappij boek. Zodra ik het vliegtuig uitstap hebben jullie geen zaken meer met mijn doen en laten. Ik kreeg voor deze eenvoudige boeking al 7 mails van jullie (inclusief de mail voor deze enquête)! Een mail ter bevestiging van de boeking: ok. Daarna: een mail om mij te bedanken met jullie te boeken en een uitnodiging om een verzekering aan te gaan, eentje met de e-tickets, één met uitnodiging om jullie app te gebruiken, twee keer dezelfde voor allerlei extra’s, en nu dus deze enquête. Zijn jullie helemaal gek geworden? Veel te veel mails! Don’t stalk me! Wie vindt zoiets uit?

Vlotte vlucht maar teveel stappenen en 1 controlelane?

Waarom steeds lijn 11 of 12 voor inchecken en geen extra balie daar voor assitentie. Dan het hrlr stuk teruglopen maar nergens zitbanken. Er was bovendien geen zitplaatsen voor de gesloten assistentiebalie, waar mensen wel al in het kantoor waren om 3u30. Toen maar zelf doorgelopen, maar er was maar 1 controlelijn vrij bij security dus weer extra lang aanschuiven. Jullie fastcheck..daar was niemand en stond personeel te draaien. ...en dan kun je pas zitten na de roltrap Tenzij je terugloopt naar de 1⁰ rij . Misschien toch meer aan moeilijk stappende mensen denken?

Verliep zeer vlot en duidelijk

Klacht kan alleen na datum,

Na 3 mislukte pogingen tot boeken, kreeg ik een e-mail, mis deze vlucht niet! Alles was al netjes vooraf ingevuld. Achteraf werd mij pas duidelijk dat vertrek en aankomst luchthaven verwisseld was. Onmiddellijk heb ik contact genomen met uw klantenservice, die me doodleuk vertelde, spijtig voor u, u kan de vlucht aanpassen aan 70 € p/persoon, veel duurder dan de vlucht. Ik probeerde online een klacht in te dienen, maar lukt alleen na de reis datum. Ik neem heel vaak het vliegtuig, en andere maatschappijen hanteren 24 u aanpassingen, jullie duidelijk niet. Dus mijn conclusie nooit meer Tuifly. Als u kan nakijken heb ik een heen en terugvlucht op 24/1/2026. Spijtig dat de klantenservice niets doet, ik zal dan ook slechts in laatste instantie een Tuifly vlucht boeken.

app is outdated

Boking with the app. Enter your flights and then you are redirected to the web browser and start all over again....

• Would you recommend us? No

rapiditer

Rapide,securiser et très clair

Good, but…

The way to make a reservation is excellent but I speak Dutch and not one application, even this one, is in the Dutch language. The app Tuyfly was even in French (sic) and I cannot manage to change the language in the settings.

Makkelijk boeken on line

Zeer overzichtelijke site om te boeken

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende