Verliep zeer vlot en duidelijk

Klacht kan alleen na datum,

Na 3 mislukte pogingen tot boeken, kreeg ik een e-mail, mis deze vlucht niet! Alles was al netjes vooraf ingevuld. Achteraf werd mij pas duidelijk dat vertrek en aankomst luchthaven verwisseld was. Onmiddellijk heb ik contact genomen met uw klantenservice, die me doodleuk vertelde, spijtig voor u, u kan de vlucht aanpassen aan 70 € p/persoon, veel duurder dan de vlucht. Ik probeerde online een klacht in te dienen, maar lukt alleen na de reis datum. Ik neem heel vaak het vliegtuig, en andere maatschappijen hanteren 24 u aanpassingen, jullie duidelijk niet. Dus mijn conclusie nooit meer Tuifly. Als u kan nakijken heb ik een heen en terugvlucht op 24/1/2026. Spijtig dat de klantenservice niets doet, ik zal dan ook slechts in laatste instantie een Tuifly vlucht boeken.

app is outdated

Boking with the app. Enter your flights and then you are redirected to the web browser and start all over again....

• Would you recommend us? No

rapiditer

Rapide,securiser et très clair

Good, but…

The way to make a reservation is excellent but I speak Dutch and not one application, even this one, is in the Dutch language. The app Tuyfly was even in French (sic) and I cannot manage to change the language in the settings.

Makkelijk boeken on line

Zeer overzichtelijke site om te boeken

Moins facile que précédemment

Lors de ma réservation je n’ai pas pu ajouter directement le type de siège à choisir ni lors de la réservation du type de siège je n’ai pas eu accès au numéro du siège alors que je paie un supplément pour ça

Vlot en duidelijk

Vlot, snel kunnen boeken, met duidelijke voorwaarden.

Site bleef hangen om te betalen

De website bleef hangen toen ik wou betalen , ben 3 x opnieuw moeten beginnen en tegen dan waren de prijzen met 30 euro omhoog. Heel jammer

Gemakkelijk

Heel gemakkelijk en overzichtelijk en snel .

De service op alle gebieden was perfect ook de maaltijd!

Zeer goede service

Déjà pris beaucoup avion avec tuifly

Habitude de prendre avion avec tuifly, dommage plus chez nous a liège

Gemakkelijk en overzichtelijk

Steeds met Tui opstap, altijd dezelfde route. Malaga - Oostende of Brussel en terug. Ook met de hond in cabine. Nooit problemen gehad. Zeker een aanrader om te reizen. Hulpvaardige en vriendelijke crew.

de chef de cabine was een professionele en fijne kerel

Wel een uurtje vertraging, maar we kregen steeds tijdig de juiste informatie en tijdens het wachten een drankje. Eten was superlekker, en de champagne maakt de reis compleet. Ik raad dan ook iedereen de Fly De Luxe aan!

Gemakkelijk en snel

Ik boek regelmatig vliegtickets naar Sal. Ia de app gaat dit snel en is het gemakkelijk.

alles ging vlot

Connexion

Beaucoup trop de problèmes de connexion sur l'application ou ici.

Vlotte reservering

Super app

Vlot en duidelijk

Vlot en duidelijk, keuze datum en prijzen op 1 oogslag.

vlotte boeking

vlotte boeking met een welgekomen korting

Je suis satisfait

Je prends les vols TUI et je n’ai jamais eu de soucis

erg gemakkelijk en duidelijke site

het is fijn als je zo makkelijk kan boeken, de site is duidelijk en een fijn overzicht voor de vluchten die je nodig hebt.

Altijd zeer tevreden!

Zeer handige site om vluchten te vinden. Makkelijk een dagje vroeger of later bekijken of andere opties voorgesteld zoals andere luchthavens.

Correct en vriendelijk

Het verloopt vlot