Parfait excepté que vous abandonner l aéroport de Liège.

A+

Gemakkelijke boeking

De site is zeer duidelijk en geen problemen bij de boeking. Spijtig dat je niet bij de boeking een zetelreservatie kan doen.

Gemakkelijk

Gemakkelijk om te boeken en alle info.

Rien à dire trop fort

J'ai une petite fille fragile plusieurs problème de santé elle est alimentée par une pompe ... En a décider moi et sa mère de voyage avec elle . J'ai contacté la compagnie TUI fly pour savoir si c'est possible de voyager avec notre fille sachant que elle a beaucoup de matériel à transporter sur l'avion. La compagnie elle nous a facilite tous les problèmes de transport de matériel médical au bord de l'avion ils ont pris notre fille en charge. Franchement chapeau à cette compagnie TUI fly merci beaucoup ils ont rentré la joie à ma famille

Un peu difficile

Un peu difficile et parfois pas très clair. Mon numéro de réservation ne passe pas toujours

Te duur en zelfde service

Duur in vergelijking met de zelfde rit vanuit Brussel of Charleroi

Slechte communicatie

Onlangs boeking gedaan voor vlucht binnen 8 maand. 1 dag geleden mail ontvangen dat zowel heen als terugvlucht beiden zijn gewijzigd, in nadeel van mij. Ik verlies 2x halve dag! Half jaar terug bij een terugreis, was een vlucht geannuleerd wegens staking. Ik kreeg dit te horen via het nieuws en kreeg pas na 2 dagen (1 dag vòòr vertrek) info via mail, dat vlucht 1 dag uitgesteld is, maar de dag van oorspronkelijke vertrek toch nog een avondvlucht moesten nemen waardoor extra kosten bijkwamen zonder tegemoetkoming!!

Compliqué

Réservation trop compliqué et trop cher ça ne motive pas les voyageurs a prendre vos billets saufs en urgence comme mon cas.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Simple and easy.

Simple and easy to book.

Heel blij dat handbagage inbegrepen is in de prijs

Er komen geen onverwachte prijsverhogingen door handtas of handbagage na boeken nog bij te rekenen, vliegen het liefst met Tui, simpel toch?

Facile

Appel téléphonique rapide et de bons conseils

Zeer tevreden !

Reis al jaren met Tui en ben uiterst tevreden over de ganse lijn !

Faux tarifs

J'ai tenté plusieurs fois de nous upgrader via l'application car les tarifs pour le fly deluxe étaient très intéressants. Une erreur s'affichait chaque fois que je voulais finaliser le paiement. Quelques jours plus tard, le tarif a considérablement augmenté. Pareil pour l'option siège Confort, un tarif affiché mais une finalité 3x supérieure au tarif indiqué. Bref, des tarifs exorbitants sans certitude d'être placés aux sièges choisis et payés.

Gemakkelijk, zelfs voor een digibeet als ik .

Geen enkele moeite om te boeken, ging vlot. Interessante prijs!

Best goed

Tussen het opzoeken van de reis én de bagagekosten en het boeken van de vlucht zelf, waren de prijzen van de bagage met enkele euro's gestegen en dat in nog géén uur tijd. Toch wel eigenaardig! Ook in enkele weken werden de vluchten naar Tenerife duurder. Wél heb ik gebruik kunnen maken van de 10% korting, waarvoor dank.

Tot hiertoe kunnen wij niets aanmerken en verliep de vluchten die we geboekt hebben vlot.

Goed maar kan steeds beter

Makkelijk om te boeken. Alleen kan ik buiten de zomerperiode niet dichtbij vertrekken (Almería of Murcia). Alleen via Alicante wat ver weg ligt en ben ik genoodzaakt om een taxi te nemen die duurder uitvalt als mijn vluchten. Familie bezoeken naar België zijn vanaf eind oktober tot april beperkt daardoor. Spijtig dat één vlieghaven van de twee niet bereikbaar blijft , al was het maar met één vlucht per week.

Website is beyer dan de app. Maar integratie met het personal account werkt voor geen metet.

De website en de Tui-app werken niet goed samen. De gegyworden niet overgebracht. (Je moet in je persoonlijke app het boekingsnummer zelf overbrengen!?) De vele mailtjes om extra's te bestellen zijn storend en onaangenaam. Maak van de app een echte reisapp in plaats van een louter marketing-instrument. SAS is op dat vlak superieur aan jullie.

Eenvoudig en snel geboekt

Werkt zoals het hoort

Alles was heel duidelijk.

Heel praktisch

Vriendelijk en heel efficiënt geholpen.

super reis met Tui Fly

zeer vriendelijk stewards steeds paraat kunt altijd terecht om iets te gaan vragen dus kant niet beter tis een aanraden om met Tui Fly te gaan vliegen voor jan en alleman zeker een 10 krijgen zij dus met deze aftellen naar de zomer 2026

Snel gevonden wat ik wou.

Ik zocht vlucht tijdens specifieke periode, de website hielp mij om snel te vinden wat ik wou. Vlotte afrekening ook.

Eenvoud siert de mens .

Een kleine luchthaven met alle faciliteiten zoals Antwerp airport is gewoon zalig ! Enkel het openbaar vervoer zou beter kunnen !

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende