De très bons vols

Je voyage 2 fois par an ça c'est toujours bien passé de la réservation à l'arrivée je suis très content c'est pour ça que je continue à voyager avec TUI il n'y a aucun soucis et je continuerai merci TUI

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte app booking maar site is nog voor verbetering vatbaar!

De boeking van de vluchten gaat heel vlot via de app maar de site zelf vraagt steeds om alles te resetten als je een aanpassing wenst door te voeren! Ook eens de boeking gerealiseerd is, dan w je naar de website doorverwezen voor je nodige documenten en vind je deze niet automatisch terug in de app!

Boeking zonder problemen

Correcte boeking . Fijne ervaring

Zeer gemakkelijk

Heel eenvoudig om te boeken en onmiddellijk te kunnen betalen.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Alleen als je via de app. boekt en heel even de app verlaat en terugkomt, is al hetgeen je hebt ingevuld weg. Voor de rest heel gemakkelijk te boeken

Vlot verlopen

Waarom altijd goedkoper in Charlerloi dan in Brussel.

Het boeken met Tuy fly was heel eenvoudig!

Heel positieve ervaring

Pas de souci, tout s'est bien passé een réservant nos tickets.

Jamais eu (jusqu'à présent) un quelconque problème avec TUI. Tout a toujours été respecté.

GEWOON GOED

Wij vliegen reeds vanaf het begin met tui, 2 of 3 maal deurne - alicante is altijd al tof geweest soms met een kleine hinder die snel was opgelost wij zweren bij tui.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heb telefonisch contact gehad en supervriendelijk personeel en enorm behulpzaam

super vriendelijk personeel en enorm behulpzaam aan telefoon

MODIFICATION D'UN VOL SANS AUCUNE EXCUSE NI EXPLICATION

Paiement et réservation confirmée d'un vol TUI. Une semaine plus tard, un email m'informe, sans aucune explication, que le vol est avancé de 4 heures sans possibilité de choisir un autre vol ni explications concernant les droits du passager. Quand je pense que j'ai toujours évité Ryanair pour éviter ce genre de problèmes .....

• Nous recommanderiez-vous? Non

Verwarrend

Ik klik op de TuiFly app en kan mijn reserv nr niet invoeren. Er staat nog een reservering van 2020 naar Valencia in mijn account Ik wil mijn booking controleren, geraak er niet via tuifly.

alles goed,in orde

nog nooit problemen gehad

aucun probléme de reservation

Le site de réservation est très facile d'application

Réservation facile et rapide mais...

Pas d'infos sur la possibilité de réserver les sièges sur l'aile par exemple. Le site renvoie sur l'appli TUI (qui est en néerlandais... sans possibilité de changer la langue - en tout cas, je ne l'ai pas trouvé). Pas très clair non plus de savoir quand et comment télécharger un résumé des vols.

Simple

Le site est très facile à utiliser, très clair, aucun problème pour faire ma réservation.

Een gemakkelijke tool die je moeiteloos door alle stappen loodst.

Heel aangenaam en positief

BONNE EXPERIENCE

EN GENERALE BONNE EXPERIENCE

Vol sans problème

En moyenne les vol sont assuré et le petit soucis est de temps en temps de léger retard au porte d embarquement

soms positief

Jammer dat er steeds wijzigingen komen in de vluchturen nadat je geboekt hebt ! Nu reeds 2 x wijziging terugvlucht Alicante-Brussel op 24/02/2024. Dit iedere zonder enige tegemoetkoming ! Indien wij een wijziging aanbrengen dient er steeds betaald te worden, zelfs als dit heel ruim op voorhand is.

top

tui fly is voor ons het beste maatschappij voor onze vluchten te boeken.

Snel en duidelijk

Boeking gaat snel omwille van duidelijkheid

Super gemakkelijk

De site is na enkele kinderziektes nu zeer eenvoudig te begrijpen en een boeking te doen.

Gemakkelijk te boeken

Pas de confirmation à ce jour pas de billets

Je n´ai pas reçu confirmation ou je ne trouve pas la confirmation de mes billets après le paiement du 26 novembre vers Tenerife . C´est la première fois que ça arrive Rien dans ma boîte mail pourtant mon compte a bien été débité.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende