Parfait

C est super comme compagnie je recommande

Tui fly est parfaite

Pour moi personnellement est 100% mieux que raynair c'est pour je voyage qu'avec tuifly

Boarding duurt veel te lang: te veel passagiers nemen veel te veel handbagage mee.

Het inchecken zou beter veel strenger opgevolgd worden. Doordat te veel mensen te grote bagage mee nemen duurt het borden veel te lang. Zeer vervelend!!!

Mon chat est calé sous un siège

Bon sauf pour le bien être animal en cabine dans l’avion

Je boekt een vlucht en deze wordt enkele dagen later verzet naar een meer dan 4 u later

Vluchten geboekt, enkele dagen later wordt deze verlaat met meer dan 4 uur. Als je de vlucht nog wil aanpassen dan mag je €150 ophoesten, schandalig dit.

Alles duidelijk en vlot

Geen problemen om te boeken....het is ook niet de eerste keer!

Zie verder.

Boeken gaat vlot, maar daarna wordt je dagelijks bestookt met mails om de app te ontdekken (die ik al een paar jaar gebruik), om te upgraden, om bagage bij te boeken ( hoewel ik voor beide passagiers 25 kg bagage heb geboekt)

Vip

Nooit heb ik een tegenbericht bekomen op onze negatieve ervaring met vip . Een heel gedoe om een vraag te kunnen stellen, zelfs op mailing van ons zelf of van onze vrienden is nooit beantwoord geweest. Maar dit kan dus wel . Raar hè

Topi

Alles ok

1ère expérience, semble bien à première vue.

facilité pour réserver, choix correct prix correct (promo) d'autres offres seraient les bienvenues

Very good flight and services

Ok

Voyage magnifique avec la compagnie Tui fly

C'est toujours un plaisir de voyager avec cette compagnie. Les hôtesses de l'air sont très professionnelles et souriantes.

makkelijk gebruik

makkelijk

Tegenslag gehad 2x technisch defect vliegtuig

Zowel op de heen als terugvlucht technisch defect vliegtuig dat geeft wel een zekere terughoudendheid om weer te boeken bij TuiFly. Opvolging door TuiFly was wel redelijk goed.

Goede service en gebruiksvriendelijke website.

jamais de problème

tui fly depuis de nombreuses année toujours satisfais

Satisfaisant

Il faudrait pouvoir réserver ses sièges au moment de la réservation, comme pour toutes les autres compagnies aériennes, et non un mois avant le départ.

Vrij positief

duidelijke, transparante richtlijnen qua reservatie op My Tui-website is ok. Stoelreservatie daarentegen welke meer en meer richting gedwongen betaling van tevoren gaat -om toch maar naast mekaar te kunnen zitten, ook al gebeurt de boeking lang van tevoren- puur uit commerciële overwegingen, vind ik persoonlijk geen goede zaak & geeft blijk van minder bekommernis qua klantgerichtheid bij Tui, echter eerder geldgewin wat primeert.

Dat men toch niet reageert op meldingen!

Heb gemeld dat men dringend controle moet uitvoeren op de grootte van de handbagage. We vliegen steeds Fly Delux en hebben geen plaats om onze handbagage boven onze zitplaats op te bergen? Dat noemt dan Fly Delux?

Aucune surprise en général bon vol

Seul bémol.. en général je prends TUI fly Je me trouve souvent au deuxième rang Vous privilégier les enfants Au premier rang !! Le repas toujours pas top . Toujours très bon service

Depuis 2017 nous voyageons avec TUI

Chaque année nous faisons 4 vols avec TUI. Et j'apprécie les améliorations que vous avez introduites dans votre application de réservation. Mon (TUI fly) est maintenant très facile a compléter, les rubriques sont bien lisibles et surlignées. Les programmes de vols devraient inclures plus de destinations en début d'après midi. Les réservations achetées longtemps a l'avance devraient être moins cher. Bien a vous. Jacques

Zeer duidelijk en juiste prijs

Vlot alles gevonden. Duidelijk. Was de eerste keer dat ik zelf boekte thuis en is zeer vlot gegaan.

Teveel e-mails

Na het boeken krijg ik bijna dagelijks mails en sms’jes. Dit hoef ik echt niet. Ik ben bang dat ik belangrijke mails daardoor niet meer zie.

Gemakkelijk

Easy