Très bien

Très bien

Vlot en duidelijk

Alles goed uitgelegd, ook qua bijkomende kosten. Geen verrassingen. Ook de afhandeling qua papieren is ok.

Makkelijk en eenvoudig te boeken via website.

Zeer eenvoudig te boeken

Het was zo geregeld.

goed georganiseerd

goed en eenvoudig. georganiseerd . maar aangifte van juiste tuiden van land van aankomst hoop dat het nu eindelijk eens voorbij is , gr

C'est pas compliqué de commander et payer un billet d'avion.

Je ne prends pas souvent tui fly mais les services sont bons.

Effice et droit au but

Nous avons été super bien,avec une touche d’humour et professionnelle.

ALLES OK

NIET ALTIJD OP TIJD MAAR VOOR DE REST NOOIT PROBLEMEN

Als wijst zich zelf uit

Cela fait des Années que j'utilise l'application de Tui Fly car je voyage très souvent en Espagne.

Très Positive. Je voyage très souvent avec Tui Fly pour aller en Espagne (Almeria). J'utilise toujours l'application pour acheter les billets.

Un site formidable pour réserver,

Bonjour, le site pour la réservation est très simple et rapide, je trouve que c'est l'un des meilleurs site pour réserver un billet. Par contre lors de mon dernier voyage le 03/01/2024 , ils m'ont cassé la valise, j'ai déposé plinthe a Zaventem, aucune réponse, je trouve ça pas bien. Est pourtant je suis un grand client de tui fly. Bien a vous.

Heel vlot

De website is heel toegankelijk en overzichtelijk. Het boeken ging dan ook heel vlot.

Email spam

Booking process super smooth, but the number of emails it’s really annoying. Even though my trip is in more than two months. Please, regulate that!

Boeking was gemakkelijk

Ik vind het jammer dat Tui altijd zijn schema veranderd.Vluchten en op bepaalde tijden geen vluchten.Zoals naar Murcia En dan vluchten met tussen landing Oostende-Alicante en dan Murcia meer dan 4u Vorige maand naar Scharm el Sheikh op vakantie de vlucht 2 u vertraging en op terug vlucht tussen landing Hugarda.Bijna 8 uur onderweg.

Is oke

Geen problemen ondervonden bij de boeking

Over het algemeen goede ervaring en veilige reis, het belangrijkste

- Eén maal was het vliegtuig niet proper. - Stiptheid ook meestal in orde, behalve één maal (3 kwartier te laat) ik weet de reden niet meer. Dat is niet fijn omdat je mensen naar de luchthaven laat komen om je op te halen. - Nog belangrijke opmerking: de zeer vroege vluchten vanuit Brussel. (om 6u). Dat is om 4u á 4.5 u in Brussel zijn, plus nog een uur naar Brussel rijden. Dat is té vroeg, doen we niet. Daarom kunnen we heel dikwijls niet met Tui vliegen.

Duidelijk en overzichtelijk

Aan te bevelen.

Meilleure compagnie

Les employés sont cool et professionnel et les avions sont super propre

Gebruik het maar niet enthousiast

Teveel input en schermen door slechte instellingen ondanks jaren meldingen

Bangelijk

Alles gewoon goed

Bijna altijd top

De vele vluchten die ik al deed met Tuifly waren meestal stipt op tijd. Heel af en toe waren er verschuivingen, maar zeker aan te raden...

Ik kan het ticket niet openen

Alles goed maar heb enkel betaling bewijs en kan het ticket niet openen en afdrukken

Parfait

Excelente

pas évident sur smartphone

C est possible de faire tout sur smartphone mais ça reste compliqué

Om te boeken is het voor een oudere gemakkelijk

Enkel geef per mail een bevestiging ( ja) maar een mail als vroeger met alle gegevens om af te drukken of op te slaan, dat we niet moeten zoeken met ,,my tui,, voor veel ouderen zo als ik 79 jaar is dit te omslachtig, Wij vliegen 8 a 12 Maal per jaar, maak ons het een beetje gemakkelijk, jongeren spelen dar mee ,maar wij tellen toch ook nog mee

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende