Nous prenons souvent l’avion avec Tui

Nous voyageons avec Tui car nous avons un chien que nous prenons toujours avec nous .

perfect

correcte prijzen en correcte opvolging

La réservation à plutôt été facile à faire

C'est la première fois que je vais voyager avec Tui fly, très satisfaite de la réservation et de plus, au départ de Liège airport qui est à 30 minutes de chez moi. J'ai eu un peu plus de difficulté à finaliser le paiement car je ne possède qu'une simple carte bancaire. J'aurais voulu savoir à partir de quand vais-je avoir accès aux cartes d'embarquement pour les imprimer. Bien à vous.

Spijtig van het wegvallen van de luchthavens

Het boeken zelf ging snel

Heel leuk

Het boeken gaat heel vlot. Ik heb dan wel wat ervaring want ik boek steeds bij tui wegens de steeds aanwezige kwaliteit

Het was spannend

Alles ging vlotjes nu nog hopen dat alles effectief in orde is ! Kijken ernaar uit .

Teleurgesteld

Vlucht na 2 dagen verplaatst? Was dit wel een echte vlucht of lokaas om te boeken?

ALLES OK ..

ALLES OK .. ECHTER .. ENKELE JAREN GELEDEN EEN VLUCHT GEBOEKT EEN HALF JAAR OP VOORHAND .. MIJN HANDBAGAGE WAS VOLGENS DE VOORSCHRIFTEN .. DOCH DAARNA VERANDERDEN ZIJ HET REGELEMENT VAN DE HANDBAGAGE .. ZIJ PASTEN DIT NIEUWE REGLEMENT TEN ONRECHTE TOE OP MIJN HANDBAGAGE EN SMETEN MIJN HANDBAGE BIJ DE KOFFERS .. RESULTAAT .. ONGEVEER 1300 EURO GESTOLEN UIT MIJN HANDBAGAGE .. SUPER LOMP .. HANDBAGAGE GING GEMAKKELIJK OPEN EN TOE .. TUI FLY WILDE ER NOOIT OVER PRATEN OF COMMUNICEREN .. WAS WEL SUPER LOMP ..

Minder klantvriendelijk dan brussels airlines

Ik vond het moeilijker, maar het was ook de eerste keer, trouwens jullie zijn duurder!!!!

Leuk

Voor mij is het leuk als je kan boeken zonder stress Dus als het niet te ingewikkeld is

Geen vluchten naar Almeria voor einde maart verplicht ons andere maatschappijen te zoeken.

Jaarlijks vertrekken wij begin maart naar Zuid Spanje. Het klimaat is dan ideaal voor ons noorderlingen. Helaas wordt het steeds moeilijker om vluchten te vinden naar Murcia of Almeria. Malaga is te ver afgelegen.

Alles super ok

Beter kan niet alles ok

Behoorlijk makkelijk om reservatie te regelen.

Heb behoorlijk snel mijn boeking kunnen doen en de prijs kwam ook duidelijk op het scherm. Wel al eens moeten teruggaan op de website omdat aantal personen blijkbaar al eens wegvalt en automatisch terug op '1 volwassen' komt te staan.

goed maar prijzig

het boeken gaat heel vlot maar ik vond het dit jaar zeer prijzig in vergelijking met vorige jaren

Een prettige ervaring bij TUI fly.

Gemakkelijk en duidelijk te reserveren met de prijzen van de dagen voor en na de vertrekdatum aangegeven.

Een vlucht boeken gaat heel vlot

Alle vluchten worden overzichtelijk weergegeven en opvolging van de boeking verloopt prima.

Al jaren klant met Tui fly

Ik doe alles online om te reserveren en loopt vlekkeloos heel gemakkelijk zelfs voor een leek .

comfort aan boord

Spijtig dat de uren gewijzigt zijn

Très bonne expérience

Très facile quand on sait dans quel aéroport on va et qu'il ne faut prendre que les billets, bagage et assurance.

Veel voordeliger dan in reis agenchap

réservation faite par quelqu'un d'autre !

Par contre pour avoir une réelle réservation comme dans le temps, rien ! ! je suppose que la veille ou l'avant veille de mon départ, quand je confirmerai mon vol, tout sera en ordre ! J'ai des difficultés à noter avec les étoiles car je n'ai pas en ma possession, une complète réservation ! !

Ça c'est bien passer décollage attéréssage

Moi je suis ancien avec les avions ✈️ il y a depuis longtemps que je reçoit des choses par la société par exemple comme les mouchoirs parfumés en cas de nosé ça sera utile les boissons au moins une petite bouteille par passager et ce n'est pas tous les passagers ont des cartes de crédit en euro moi j'ai une carte de crédit mais en DA j'ai voulu acheter des choses pour mes enfants l'hôtesse n'a pas voulu prendre l'argent liquide euro ce sont des points négatifs essayer de les régler

Boeken op zich ging heel vlot, opvolging was moeizamer.

De app is blijkbaar niet te installeren op mijn telefoon, want "niet compatibel". Hoewel daar in verschillende mails én een sms op gedrukt werd. Aankondiging dat e-tickets te downloaden zijn via site, maar nergens op site te zien. Wat dan met elektronische check-in? Dan maar gebeld. Boodschap; "je hoeft die tickets helemaal niet te hebben. Gewoon met IK naar check-in op luchthaven". Wel heeeeel erg veel mails om te wijzen op de verschillende mogelijkheden tot upgrading en opties.

Het boeken ging vlotjes, enkel om te betalen was het wat omslachtig, bleef heel lang draaien

Bien! Mais prix pas toujours stables

Toujours quelques problèmes au moment de payer par carte de crédit. La remise de 10 pc n'apparaît pas toujours à l'écran au moment de la réservation.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende