Duidelijk en netjes

No stress ervaring

Heel tevreden

Ik ben zeer tevreden, ik ga in de toekomst meer boeken met jullie vliegmaatschappij, en kan het iedereen aanraden

Snel makkelijk

Gaan we nog meemaken

Top maatschappij

Eenvoudig om te boeken,overzichtelijke prijzen, gemakkelijk telefonisch contact. Super vriendelijke crew,zeer goede vertrek en retour uren. Wij Reizen ALTIJD met hondje en goede verdraagzaamheid met crew tijdens de vlucht……

Heel gebruiksvriendelijk.

Het boeken van de vlucht ging als een fluitje van een cent. Achteraf kwam de mail met de tickets snel binnen.

Vlot verlopen

Geen probleem

Te veel emails

Ik krijg dagelijks emails. Dit is te veel.

Zeer gebruiksvriendelijke website

Heel gemakkelijk om je ticket online te boeken, alles wijst zich duidelijk uit. Alleen jammer dat de prijzen op een paar dagen tijd soms al enorm gestegen zijn.

Je n ai jamais était déçue

Ca fait plus de 20ans que je voyage régulièrement avec vous

Simple easy and clear, no hidden extras.

Unlike many others TUI is up front and very transparent - the extras are clear to see and the price you pay does not suddenly increase due to some concealed registration or subscription process required to benefit from the best price. Beautiful site - clear and intuitive, does exactly what it should do but with style. Thank you, I am a repeat customer because I like the way you operate.

Correct

Alles is altijd correct

goede service

Als we al eens met een andere maatschappij vliegen zien we onmiddellijk het verschil. We zijn nog nooit ******en uitgekomen. Vriendelijke goede service...

efficiënt en gemakkelijk

efficiënt en makkelijk. Duidelijke website.

Dans les temps et à un prix raisonnable

Cela fait maintenant plusieurs mois que j'utilise les services TUIFLY. Précédemment j'utilisais une autre compagnie. Avec TUIFLY, vous avez la garantie de pouvoir bénéficier d'un support client efficace et compréhensif. Après 4 expériences, les vols sont à l'heure. Je recommande.

J’ai réservé mes billets très facilement !

Je suis content de voyager avec votre compagnie !

facile à prendre ton billet

Le site est bien fait. Pas de bug

Alles behalve de reservering van stoelen die je pas later kan doen!

Het reserveren van de plaatsen in vliegtuig kan bij andere maatschappij direct! Wat gemakkelijker is met 2 kleine kinderen!

Impeccable

Réservation très facile Aucun soucis rencontré. Expérience au top comme d'habitude

Overzichtelijk aanbod

Zoektocht naar de best passende vluchten verloopt snel. Doorlooptijd voor de boeking erg kort.

Je voyage bcp avec tuyfly et je suis satisfaite

Je ne suis pas expressives, mais je pense bcp de bien

Ontgoocheld

Bij onze visakaart is er een reisverzekering inbegrepen , jammer dat er net hiermee geen betalingen doorgaan …. Of is dat jullie truck om zo bij jullie een verzekering te nemen en extra te betalen .

Simple et clair

Rien de spécial

Onoverzichtelijk

Je kan makkelijk de verkeerde plaats aanklikken. De goedkoopste is vaak naar Brussel, maar je moet naar Eindhoven

Compagnie aérienne sérieuse

J aimes bien tuy comme compagnie aérienne pour son sérieux

Overzichtelijke site

Gemakkelijk te boeken