Déjà quelques voyages aves TUI

Nous avons à plusieurs reprises voyagé avec TUI et sommes très satisfait de vos services grâce à votre amabilité, votre accueil , votre simplicité administrative et votre ponctualité .

Excellent vol,

Vols aller et retour réservés séparément pour séjours à Tenerife.

Magnifique voyage

Mais il n'y a pas de réduction sur les vols Bruxelles-Alicante pour les personnes qui vont à leur appartement, bien à vous Lété Eric

Plutôt facile d'utilisation mais big pour l'assurance

L'app est facile d'utilisation mais jai eu.1.bug avec l'option assurance qui n'était pas possible à réserver. J'ai essayé sur le site Web et c'était le même problème. Sinon j'ai attendu début janvier pour bénéficier d'une réduction mais les prix avaient..augmenté par rapport à 1 simulation faite 2 semaines auparavant et du coup je n'ai gagné que 10€ au lieu de 60 Ca devient très cher les vols ppur Tenerife

zeer tevreden

Goede klantendienst, correcte verwerking van mijn vraag.

Très facile

Réponse du service clientèle excellente

Fantastisch service zelfs na vroegboeking

Wij hebben met 10 vrienden onze vlucht geboekt begin Januari. Dankzij de vriendelijke service van TUI hebben wij nu alsnog kunnen genieten van de SALE24. Waarvoor onze oprechte dank.

Niet klantvriendelijk

Vorige week ticket geboekt en de actiecode voor10% korting vergeten in te voeren. Direct daarna naar klantservice gebeld met de vraag of ze de reservering konden aanpassen en mij de 10% alsnog konden geven. Nee dit kon niet. Ik reis altijd met tuifly en ben een zeer goede klant van jullie Maar er was geen enkel begrip

ALLES VERLOOPT STEEDS VLOT

NOG NOOIT PROBLEMEN GEHAD

vlot en toegankelijk

Bij het reserveren verloopt alles vlot en correct. Waarvoor dank

Ok pour le billet réservé mais problème pour l’encoder dans l’application

Je ne parviens pas à encoder un voyage supplémentaire dans l’application. L’aide au téléphone tourne en rond.est-ce que mon billet pour dans 7 mois est trop loin pour être encodé ?

makkelijk en snel

De site is duidelijk en het reserveren is makkelijk. Meer hoeft dat niet te zijn. De mails die jullie daarna versturen vind ik overbodig.

Website needs urgent fresh-up

When making flight reservations, one cannot book the "Deluxe" flight category for example; while email campaigns seem to pretend you can. Secondly, when you make an error when choosing your seat on the flight, you have to wait up to 1 hour before your error gets deleted / released. Thirdly, 30 days prior to booking seat assignment, you receive an email that bookings are open .... but you have to wait until 30 days as of same time your flight leaves. Annoying !! At last, when you are overseas and wish to book your seat for the return, and because of time difference, the bookings open in the middle of the night and you don't get to participate in first seat assignments. I don't recommend TUI; the only reason why we flight TUI is because it is the only airline that has a direct flight from Belgium to Mexico. As we have family, we make this flight regularly.

• Would you recommend us? No

Totaal niet flexibel

Omwille van een fout door de verhuurfirma van onze accomodatie kon onze reis niet op de geboekte datums doorgaan. Er is geen enkele mogelijkheid om flexibele tickets te boeken (ook niet met deluxe fly) terwijl je bij de pakketreizen wel een flex optie kan selecteren. Het is totaal onlogisch waarom dit bij fly-only tickets niet voorzien kan worden. De aanpassing van datums (een week vroeger) heeft ons 805eur gekost en daardoor zal het ook de laatste keer zijn dat we voor tuifly hebben gekozen.

Gemakkelijk overzicht

Impeccable

Je viens d'effectuer ma deuxième réservation chez Tui ( vols aller-retour Liege-Tenerife) - bientôt, du 2 au 9 février. J'ai choisi ce tour operator car nous voyageons avec notre petit chien (5kg) et franchement, le personnel est aux petits soins avec nous. Tout est impeccable ! merci !

Handig en betrouwbaar.

Zeer overzichtelijk. Goede prijsvergelijking. Alles voor elkaar in enkele klikken.

Geen korting ontvangen!

Ik kreeg in mijn mailbox de melding van TUI dat toen ik wou boeken ik enkel via de TUIFLY app al 10 % korting zou krijgen, maar die heb ik niet gekregen. Ik dacht , omdat er geen code nodig was, dat dat dan automatisch verrekend zou worden, maar dat was dus niet zo. En nu het geboekt is, krijg ik constant mails dat er een code is om 10 % korting op uw tickets te krijgen. Niet zo eerlijk!

Heel gemakkelijk

Heb geboekt vía de app maar heb niet de korting gekregen van 10%in de namiddag kwam de code op booking.com gegevens

Geen problemen ondervonden, alles is zoals gepland/geboekt

Vriendelijk,behulpzaam,gewoon blijven met Tui vliegen.

Gewoon geweldig.

Oké

Duidelijk en vlot

Drie vluchten geboekt in 5 min tijd

Très facile à faire

Je voyage souvent avec tui fly ,je réserve mon billet sur le site, facile et rapide, ça me prend que quelques minutes.

Alles ging soepel

Gistelsesteenweg 1