Ik deed het niet de boeking wel mijn kleinzoon ... en dat ging heel snel ... zonder probleem

Mijn kleinzoon doet de boeking... ik durf het nog niet maar dat komt wel .... gij zegt toch het gemakkelijk gaat

Goede vlotte service , ik ga al verschillende jaren met Tui en ben altijd tevreden!!!

Vroeger goed, nu niet meer

Wij waren zeer trouwe tui klanten zoals vele regelmatige reizigers die een tweede verblijf hebben in Spanje. Daar kwam abrupt een einde aan door de vluchten van Antwerpen naar Murcia te schrappen. Wij hebben een huisje in Mojacar en zijn nu genoodzaakt om op Alicante te vliegen. Bij aankomst hebben we dan nog 250 km voor de boeg. Op Alicante hebben dan wel keuze uit verschillende spelers op de markt die dan ook veel goedkoper zijn. Dus we kiezen nu de beste optie uit het slechte aanbod. We vragen ons wel af waarom de vluchten naar Murcia geschrapt werden. Het vliegtuig was steeds goed gevuld en heel veel passagiers vonden het een leuke verbinding naar een luchthaven in Spanje die door niemand anders wordt gebruikt.

Zeer gemakkelijke site

Degelijke website

Goede ervaring en makkelijk te gebruiken

Makkelijk en gebuiksvriendelijke app !

Het enig wat ik nog zou willen aangepast zien, is dat er NET VOOR de betaling wordt bevestigd er nog 1 keer een samenvatting van je boekingsgegevens getoond worden zodat je nog een laatste keer alles kan nazien en lezen of controleren?

Wijzigingen

Boeken was eenvoudig, maar binnen de week was er al een vlucht gewijzigd naar een nachtelijk uur. Jammer dat je probeert om een goeie formule te vinden, dat je die betaalt en dat je bijgevolg bijna onmiddellijk geconfronteerd wordt met onaangename wijzigingen. Hopelijk blijft het hierbij, want voor de rest alles oké.

BONNE EN GÉNÉRAL

1 SEUL FOIS EN RETARD ET PAS INDEMNISÉ.

pleasant & on time

Fast boarding, on time flight, friendly staff

Zoeken en boeken even makkelijk bij Tui

De Tui app maakt reizen nog leuker!

Prix 50 euros moins cher après réservation

Pas très heureuse de voir que le prix était moins cher depuis ma réservation

• Nous recommanderiez-vous? Non

Facile et rapide.

Facile et rapide.

Verwarrende informatie via myTUI

Voor mijn toekomstige reservering (met nummer 100095481680) staan de vertrektijden op het overzicht met toekomstige reservering (hopelijk) foutief: Vlucht naar Malaga (AGP) van Brussel (BRU) Brussel (BRU) - Malaga (AGP) Heenvlucht 25 dec 2023 Vertrek 07:30 Terugvlucht 31 dec 2023 Vertrek 10:40 Bij doorklikken naar de vluchtdetails zie ik: HEEN Ma 25 Dec 2023 TB1013 06:30 rechtstreeks 09:40 en TERUG Zo 31 Dec 2023 TB1021 09:40 via Alicante 14:35 De informatie op deze twee locaties spreken elkaar tegen. Hoe kan men nu weten welke informatie correct is? Dit is niet fijn!

Gemakkelijk te boeken

Eenvoudig boeken van vliegtickets. Enig minpuntje is dat er geen suggesties voor andere dagen worden getoond indien een bestemming op die dag niet gevlogen wordt.

Assez simple

C’est assez facile de réserver un vol

Probleemloos boeken!

Perfect!

Impeccable

Très très bien sauf plus de nouvelles pour le détail du départ et retour

Ik ben tevreden.

Wij zijn tevreden over jullie maatschappij.

soms moeilijk

Site is soms moeilijk

Ik vind heel goed maar spijtig dat op de app de documenten in open gaan je moet elke keer op www. Dat vind ik spijtig

De website is zeer gebruiksvriendelijk.

Altijd al goede ervaringen gehad met TUI.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Reeds verschillende malen met jullie gevlogen maar onze datums vallen steeds buiten de korting periode !!!

Ging heel vlot en correct

Facile pour la réservation

Bien