goed contact

Magnifique

Extraordinaire vive tui fly

Très bien

Ponctuel, crew très bien

Alles top, zoals we gewend zijn bj TUI!

Aan te raden äan alle kandidaat-reizigers!

Merci

J aime thui je ne part ca avec thui

Tres déçu

J'ai réservé un vol pour le 17 janvier 2024 en destination de Constantine. Je doit être à Constantine pour me marié, les démarche son très périlleuses et coûteuses du fait de l'annulation je vais devoir annuler ce mariage. N'ayant plus les moyens financiers pour pour tout recommencer . Désolé mais je suis vraiment déçu. Et très en colère.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Je n’arrive pas à me faire membre

Bien

Gemakkelijk om te doen

Boeking is gemakkelijk maar sommige zaken zijn beetje hinderlijk

Super professionele dienstverlening

Na problemen met boeking van huisdier Tui Fly brussel gebeld. Daar een echt vriendelijke begripvolle dame aan de lijn gehad die daadwerkelijk het probleem in 3 minuten opgelost heeft , veel respect en waardering hoe het probleem ( zeer vriendelijk) aangepakt werd. Bernard

Choix privilégié.,

Liégeois, faisant de nombreux vols dont sur Tenerife (9 cette année), Tui est mon choix privilégié. Tout est parfait, tout est parfait. Mes bagages légers sont compris. Et surtout nous vole depuis Liège!

Topervaring

Check-in en boarding verliep super vlot, vriendelijk personeel.

Réservation facile

Choix pour aéroport et horaires. Tarifs sans surprise.

Goed 1opmerking Als ik wil gaan kijken wanneer ik vertrek dan moet je u familie naam opgegeven en u geheime nummer + de vertrek datum Bij mij geeft hij aan dat het niet bestaat Heb dit al 2x meegemaakt Voor zekerheid heb ik dan naar tui zelf gebeld om de juiste info te kennen De uren waren veranderd van s’avons naar s’morgens vroeg Dat is eigenlijk 1dat minder in Spanje wat me wel wat betreurde Misschien 1tip Als de persoon vertrekt 2dagen ervoor een mail sturen als de uren zijn veranderd Beste groeten Brigitte

Global player

Mainly nice staff, often punctual, not responsible for their chaotic guests, more destinations desirable, more flight days desirable

La réservation est facile .

Mais les messages qui l'a concerne ensuite ne le sont pas du tout

matig

Laatste vlucht was het een lui team in een fly delux programma: vroeger kregen we een flesje Pommery, nu is het een half glaasje champagne, als je een xtra glaasje vraagt kan het niet. Eten was laauw en werd zeer snel opgediend. Nadien gordijntjes dicht en de niet - geschreven boodschap was: " val ons niet meer lastig".

Matig

Te weinig beenruimte bij de basic plaasen.

teveel mails....

Gemak van boeking en prijzen zijn dik oké... maar veel te veel mails daarna...

Alles was duidelijk

Alles was helder

Tout était impeccable

Toujours très satisfaite. Rien à dire et à recommander

Eenvoudig

Zeer eenvoudig om mijn vlucht te boeken.

Handige app.

Duidelijkheid en handige boeking.

Minder aanbod - duurdere prijzen

Wij boekten al regelmatig met Tui Fly maar dit seizoen vind ik het aanbod aan vertrekluchthavens teleurstellend alsook de prijzen die torenhoog zijn in de (zomer)vakantieperiode. Daarom hebben we deze keer besloten om via Easyjet via Orly te vliegen met 13 personen. In de toekomst zullen we meer op dit aanbod ingaan vrees ik mits ze vanuit Rijsel zullen vertrekken. Van de Tui service zijn we wel meestal tevreden.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende