Vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ook als je hulpbehoevende bent

Super makkelijk

Het ging zeer vlot en makkelijk om mijn reis te boeken

Easy booking including for my dog

The booking process was easy. I could easily book the bench for my dog too

vlot toegankelijk

steeds redelijk goede ervaring! enkel prijzen van eten en drank vrij duur tijdens de vlucht

Vlotte en duidelijke boeking

Vlotte en duidelijke boeking

Boeken is zeer simpel en vlug!

Over het algemeen goed

Ik ben tevreden over de werking van TUI, alleen vindt ik het jammer dat ze geregeld met een tussenlanding werken en andere maatschappijen die dezelfde landen aandoen hebben dat niet.

verloopt erg vlot

gemakkelijk en snel

Expérience concluante à tout point de vue

Facile et précis, et comme j'ai toujours voyagé avec tui jusqu'à présent je continue

Afhandeling de

Ik ben erg teleurgesteld over de afhandeling van de klacht door TuiFly België. Op 17 november is de vlucht ( marrakesh-rotterdam) door een technisch probleem niet doorgaan. Daardoor moet ik een extra nacht blijven. Ik heb onkosten gemaakt die ik vergoed wil krijgen. Ik heb het geld hard nodig. Ondanks vele pogingen 3 wekenlang weet ik nog steeds niet. Klantenservice reageert niet op mijn mals en op de berichten via Facebook worden genegeerd. Waarom????

bonne

bonne expérience

Superbe voyages

Cela va faire la deuxième fois que je voyage avec tui,c est un bonheur .

Vlotte website

Reis boeken en betalen zonder problemen. Was vroeger niet steeds zo

Facile et pratique

Depuis que j ai connue tuifly.be je ne voyage qu avec L heure d arrivee a Dakar j aime

Vol agréable et à l heure

Vol agréable. A l heure. Hôtesses à l écoute

réservation très facile et rapide.

Réservation très facile et rapide, comme toujours !

Facile clair et rapide

Nous réservons chaque année depuis de nombreuses années sur votre site et nous n'avons jamais rencontré de problèmes. Il nous permet également de consulter facilement les offres des vols avant ou après la date demandée qui peuvent s'avérer moins chers. Le site est clair et tellement facile à utiliser.

allemaal heel vlot, maar wel onduidelijkheden over bagage en zitplaatsen

ik heb nu pas ontdekt dat je een handtas en een bagage van 10kg per persoon mee aan boord mag nemen. Ik dacht echter dat het alleen een handtas was en heb daarom één stuk ruimbagage geboekt van 20 kg. Dit is eigenlijk niet nodig voor ons. We willen wel graag naast mekaar zitten en dat is met de standaardplaatsen dan blijkbaar weer niet gegearandeerd?

Rapidité et clarté

Rapidité efficacité

Alles in orde

Wachtrij tijdens het inchecken viel goed mee. Jammer dat er nog steeds niet online inchecken mogelijk is voor Tunesië . Onthaal op de vlucht volledig in orde .

Uiteindelijk tevreden na vele kostbare telefoonminuten

Ga regelmatig met TUI, maar na update was het niet mogelijk om stoelen te reserveren, ook de telefonische hulp kon dit niet, na 3 maal contact te hebben via betaalde lijn stoelen inorde. Spijtig dat er géén compensatie werd gegeven ook nadat wij vorig jaar 2 maal reis hebben moeten laten gaan door ziekte echtgenote, 2 maal waren ook de stoelen betaald. Weet wel dat als je een reis alleen boekt dat er weinig te doen is qua terugvordering, ook géén luchthaven taksen . Nadien liep de boeking normaal, alleen conversatie in het Engels, terwijl Nederlands als voorkeur staat. :)

Site trop compliqué pour vérifier et réserver sièges

Réservation facile à faire par contre beaucoup de contraintes quand à la visibilité des billets et Réservation des sièges. Je ne réserverai plus en ligne. Il es préférable d aller en agences.dommage pour les personnes plus âgées.je vous recommande pour les agences car personnel très sympathique, cherche des solutions, professionnels.

Reuze goed

Alles picobello Heel tevreden

Très bien

Très bien passée rien à dire vol très souvent avec thii suis très contente

Ik heb gemmakelijke mijn vluvht gevonden. Ik ga zeker nog met Tuy remise.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende