90% perfect, maar toch heb ik een bedenking
Na het boeken en betalen kreeg ik van Tui verschillende mails waaronder eentje dat ik nu mijn stoelkeuze kon aanvragen. Ik had wel premium en assistentie gevraagd. Toen ik keek voor de stoel merkte ik dat er niets meer vrij was behalve de 4 stoelen aan de vleugels. Ik moest deze dan wel boeken gezien het moeilijk rechtstaan en stappen van mijn vrouw. Dat is ook de hoofdreden van mijn premium. Ik boekte toen mijn stoel, 14A, geen probleem, maar dat lukte dus niet bij de tweede stoel. Na een 5-tal pogingen heb ik dan naar Tui België gebeld, en ik kreeg een heel vriendelijke en geduldige vrouw aan de lijn die mij zou helpen bij deze boeking, hetgeen ook met haar hulp NIET lukte. Bij navraag door deze dame naar een andere dienst kwam aan het licht dat mijn vrouw de 2e stoel niet kon krijgen door haar assistentie aanvraag, maar alle andere stoelen waren niet meer vrij. Na een 2e contact met een andere dienst wist deze dame mij te zeggen dat onze stoelen op 3A en 3C automatisch geboekt waren door de premium en onze situatie. Conclusie: waarom wisten wij dat niet, op geen enkele mail is dat gemeld geweest, en zelfs de contactdame was van deze werkwijze blijkbaar niet op de hoogte, Dus toch een minpuntje, ondanks alle goede service, waar we veel tijd hebben ingestoken. groetjes, Hugo De Kegel