Positief

Handige website om de gepaste vliegtickets te boeken. Prijzen en vluchturen zijn vlot beschikbaar. Je krijgt een mail zodra stoelreservatie mogelijk is.

Korting is niet op alles!

Korting enkel op de vluchten vroeger was dit op alles wat je boekte ( stoelen, ….)

Excelent and fast booking

Excelent and fast booking

heel goed

vlot, super

très bien

Excellente expérience

Ik reis graag met tuifly

Vriendelijke personeel, ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt.ik ben erg tevreden hier over

Duidelijk en heel simpel

De service is goed, daarom boeken wij bij tui al jaren.

vriendelijk maar krappe beenruimte

We hebben al regelmatig met tui gevlogen en alles is vlot en vriendelijk verlopen, Voor iemand met beetje lange benen is het wel wat krap. Om iemand aan de telefoon te krijgen is het ook zeer moeilijk?

Alles oké

Alles oke

zoals altijd heel goed

we vliegen al jaren enkele keren per jaar naar Alicante via Oostende en waren/zijn nog steeds heel tevreden, alleen door onverwachtse ( medische redenen )was er een tussenstop nodig in Frankrijk waardoor we 3u later zijn retour gekomen in Oostende alle begrip, dit is overmacht, maar een gratis glaasje water zou dan toch wel aangenaam geweest zijn Spijtig dat Oostende dicht gaat voor enkele maanden, hopelijk verliezen jullie geen klanten die dan toch genoodzaakt zullen zijn om via andere luchthavens te vliegen, en dan moet dit niet altijd via tui, nu zijn vluchten in Oostende heel duur aan het worden

Vlotte reservatie

Duidelijke en overzichtelijke reservatieprocedure.

Goed gevoel

We vliegen regelmatig met Tui en zijn nog nooit ontgoocheld geweest, houden zo ! Vriendelijk personeel en top begeleiding

Super snel en gemakkelijk

Super snel en gemakkelijk

Makkelijke site

Jammer dat er geen melding gegeven wordt tijdens het boeken dat er een actiecode loopt(black friday)

Super service over de hele lijn

Super service over de hele lijn

Redelijk gemakkelijk

Na het boeken van onze vlucht ( voor mij en men partner + zoon en schoondochter) vond ik mijn reserveringsnummer nergens. Ik heb dan nadien naar Tuy fly gebeld en daar hebben ze me geholpen. Nu kan ik tenminste mijn gegevens nakijken en nog zitplaatsen bijbestellen. De mail van Tuy fly die na de reservering naar mij gestuurd werd was terecht gekomen in mijn spam.

Goede ervaringc

Zeer positieve ervaring

Boeking vlot verlopen

Boeking vlot verlopen, en duidelijke uitleg op de app

EASY

De vlucht reserveren was gemakkelijk maar de tuifly app instaleren op mijn tablet lukt niet.

alles oke

alles oke geen probleem bij mijn boeking

Geen stress

Heerlijk, rustig en veel vertrouwen in Tui fly

Ging vlot

Gemakkelijk kunnen boeken. Waren tickets als verrassing voor mijn man zijn verjaardag volgend jaar. Enkel heel spijtig dat hij een paar dagen later een bericht(sms) kreeg over de boeking (terwijl is enkel mijn emailadres en gsm ingevuld heb), waardoor het geen verrassing meer is.

alles opperbest

goede vluchten,altijd op tijd, goede bediening van het vriendelijk personeel!

eenvoudig en vrtrouwd

Vlotte boeking, heel dudielijke website, alle opties zichtbaar...over verschillende luchthavens, de extras zijn heel duidelijk, bovendien zijn er tal van mogelijkheden zoals extra bagage , ook de website voelt heel vertrouwd aan, het boezemt vertrouwen in

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende