Usagere chronique devant passer régulièrement par une autre flotte qui répond mieux à mes demandes

Plusieurs réservations depuis 4 ans car un pied à terre en Espagne près d alicante . Soucis rencontrés: pas su appliquer le code black friday car pas demandé(15%sur un achat de 2000€ quasi ça représente une forte perte) et difficultés dès qu on enregistre des animaux(en revenant en arrière sur le site au moment de payer ça bloque la possibilité d’enregistrer les animaux. J ai du déplacer d’un jour les vols) Très pénible qu il n’ y ai plus de départ de Charleroi pour alicante et départ très tôt de bruxelles

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait

Vol Ostende Ténérife du 19/11/2023 Parti à l'heure. Arrivé à l'heure. Tout OK

Boeking en prijzen ok maar teveel onnodige mails achteraf !

De app werkt niet echt. De website werkt makkelijk. Tussen de boeking en vertrek veel te veel overbodige mails. Dit is irritant en wekt desinteresse.

Prima en vlug

constructive

site interessant conseil téléphonique suffisant

Bien. Dommage que Charleroi ne vol plus vers nador.

Bien. Dommage que Charleroi ne vol plus vers nador.

Goed en vriendelijk geholpen

Er was een fout gebeurd met de boeking, via telefoon heel snel en direct recht gezet

Alles verliep vlot en zonder problemen

Geen problemen gehad met de boekingen

Zie tekst

Met Tui reizen is goed. Echter ik ben met mijn zus en neef gekomen naar Kayseri. Ik blijf 2 weken en mijn zus iets langer. Dus omdat de heenreis datum niet hetzelfde is... Hebben we geen stoelen naasten gekregen. We konden dat online niet aanvinken. De stewardessen waren gelukkig wel begripvol omdat mijn neef 2.5jaar is en mijn zus gehandicapt,hebben ze ons andere plaatsen gegeven maar dan zaten we helemaal achterin. En als de vliegtuig vol was geweest dan zou dat ook niet gelukt zijn. Dus misschien iets doen doen aan die keuzemenu van de stoelen dat familieleden en of vrienden toch samen kunnen zitten bij vertrek en of heenreis ook al is hun verblijftermijn anders.

Reeds vele jaren vlieg ik meerdere keren per jaar met Tui , zelden problemen gehad , nooit stakingen gehad wat ik heel belangrijk vindt,

Bijna perfect

Alles vlot gegaan behalve dat tui haar belofte niet helemaal invult: geen priority boarding bij vertrek in Deurne.

Very easy to book a flight

Had a flight with TUI last year for our vacation. Everything was good.

Een beetje teleurgesteld

Ik vlieg regelmatig naar Spanje, vlieghaven Murcia/Corvera uit Antwerpen. Van november tot maart gaat dit niet. Heel veel mensen moeten naar Alicante toch wat verder niettegenstaande dat zij ook in Murcia en meer naar het zuiden logeren. Waarom kan men dit niet verdelen en een paar vluchten vanuit Antwerpen naar Corvera te laten vliegen zo is iedereen gelukkig.

Prijzen veranderen voor kinderen vanaf 11 jaar naar 12 jaar

Spijtig

Tres simple

Facile

Alles is ok

Heel gemakkelijk te verwerken,alles is goed om toe te passen

Très satisfaite

contente sauf repas du retour toujours froid et paraît de moindre qualité

satisfaite de mes voyages avec TUI sur les départs de Bruxelles, un effort parfois aux arrivées

online boeken ok

Is niet moeilijk om online te boeken maar wij betalen nu al over de 1000 euro voor 2 volwassenen en een hondje Gevolg is dat we nu met de auto gaan Enkel als ik alleen ga, neem ik het vliegtuig

4/5

Les prix sont un peu élevés

• Zou u ons aanbevelen? Yes

site internet facile, prix attractifs.

Régulièrement, nous choisissons Tuifly deluxe pour nous déplacer. Par notre fidélité, nous aimerions avoir la possibilité d’obtenir des prix plus compétitifs à certaines périodes de l’année, surtout lorsque l’avion n’est pas complet.

Snel en gemakkelijk

De side is overzichtelijk, je kan kiezen tussen verschillende uren en luchthavens, de vluchten zijn snel en gemakkelijk te boeken.

Gemakkelijk boeken….

jammer dat ik de TUI app niet kan downloaden omdat die een ge-update instelling vraagt, terwijl mijn (oude) Ipad dat niet aankan….. Gevolg geen snelle/gemakkelijke toegang.

Snelle boeking

Het is gemakkelijk om één ticket te boeken en goed opvolgbaar

Très bien

Très bien ce n'est pas la première fois

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende