Non comment

Merci !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Duur

Veel duurder dan Vueling of Transavia. Wij reizen zonder bagage

Jamais de problème avec la compagnie

Je suis satisfait et je changerai jamais pour une autre compagnie tant que les prix restent raisonnable

Goed maar jammergenoeg werkte kortingcodes niet

Het boeken van mijn vlucht ging heel gemakkelijk behalve bij het gebruiken van de kortingcodes voor black friday,waardoor ik mijn korting ben mislopen en na telefonisch contact met tui konden ze dit niet meer aanpassen (jammer)

For ever !

Behoudens soms kleinigheden reizen we altijd met Tui en denken er niet aan om te veranderen.

Vluchtdata: 27-01-2020 - 31-01-2020 Totaal : 319.98 EUR

vlucht gereserveerd met nummer 027433949 betaling gelukt gekregen, maar 30 minuten later krijg ik mail ;Wij hebben de betaling voor deze reservering niet tijdig ontvangen. Uw reservering onder nummer 027433792 werd automatisch geannuleerd.Zoals u ziet reserverings nummer zijn verschillend.Vlucht geanuleerd maar mijn geld nooit teruggekregen,Er werd mij door tui operator gevraagd nogmals te booken ,de eerste betaling gaan ze terugstorten,bij 2de booking krijg ik 027435984 als reservering nummer..dus nu al bijna 4 jaar geleden heb ik 2 keer 319.98 betaald terwij de tuifly deed geen moeite om een deel terug te betalen.Verschillende keren bij tui operatoren geweest,maar wat kun je doen tegen ongescholde dieven zal ik maar zeggen. Elke keer werd mij gezegd dat wij dat gaan regelen en binnen 2 weken bedrag word op uwe nummer gestort.Mensen toch.....de deadline is inmiddels verstreken, Niemand neemt zelfs de moeite om contact met mij op te nemen of via email of zo ........bedankt voor niets.

Je krijgt wat je betaald...

Goedkope vluchten, dus kan je niet meer verwachten Personeel doet hun best, maar hou mijn hart vast moest er echt iets gebeuren, hoe zij zouden reageren.

ik gebruik deze app zeer regelmatig waardoor het gekend is

Vrij eenvoudig in gebruik. Eens je het gewoon bent, doe je een reservatie op minder dan 5 minuten.

Weinig eten voor een vlucht van 9u! Geen snacks te verkrijgen .

Vriendelijke hostessen maar we vlogen van Brussel naarGambia en dan naar Sal. Totaal 9u. Enkel 1 pistolet met kaas en 1 cake. Geen snackservice verkrijgen. Enkel snoepgoed. Iedereen had honger.

Boeken met de app is niet hetzelfde als via de site

Ik ben reeds geruime tijd bij Tui en steeds tevreden geweest over de service tot nu. Met de actie van Black Friday wou ik onze vluchten boeken. Ik kreeg vorige week maandag de melding dat dit via de app al van toepassing was om 15% korting te ontvangen. Ik boek steeds via de site maar deze keer, naar aanleiding van de mail, boekte ik via de app. Ik ben 3x herbegonnen omdat ik geen kortingscode kon zien die ik moest gebruiken. Uiteindelijk dan toch geboekt en na ontvangst van bevestigingsmail gezien dat bij het openen van de app dan wel de kortingscode vermeld stond. Voor mij is dit misleidende reclame. Na telefonisch contact heb ik de melding gekregen, stuur een email. Toen ontdekt dat het emailadres gesloten is. Opnieuw telefonisch contact opgenomen. Andere medewerker aan de lijn gehad die bevestigde dat er nooit via mail gewerkt wordt... Zij stelde voor om een nieuwe boeking te maken met de kortingscode en dus ook opnieuw te betalen. Nadien een aanvraag doen naar terugbetaling van de eerste boeking. Bij mijn vraag naar garantie of dit wel degelijk zou terugbetaald worden, werd de lijn verbroken... Mijn mening: service bij deze situatie kan veel beter en misschien kortingsacties via app en website op zelfde moment lanceren. De boeking via de app kan ook niet aangepast worden door de medewerkers omdat deze niet samengaat met boekingen via de website. Wat mij betreft kan hier dus wel nog aan gewerkt worden. Conclusie: ik boek niet meer via de app.

Zeer vlot geboekt vriendelijk personeel op de grond zoals ook in de lucht

Bon prix et personnel serviable

A quand les vols directs de Liège comme avant ? C’est pénible ce stop à Alicante.

the app crash sometimes

the experience could be a bit smoother, and the emergency contact should be optional. I don't like that now we only receive a booking number via email , without the flight details of the flight like time and day

Réservation et suivi renseignements au top

Réservation et renseignement suivi au top

altijd tevreden

stipte start vriendelijk en behulpzaam personeel.

vos meilleures offres en vert genial

vos meilleures offres de prix billets d avions en vert devraient toujours apparaître.

Vlot kunnen boeken en onmiddellijk bevestiging gekregen

Vlot kunnen boeken en onmiddellijk bevestiging gekregen

Heel vlotjes

Gemakkelijk en snel

Very good

So clear and easy to do

Fijne ervaring

Mijn zoon heeft de booking gemaakt en het was heel snel gebeurt.

The worst

Thunder**** at checkin separated my family and downgraded us from extraleg rooms seats we booked 30days in advance. WORSE IMPOSSIBLE

• Would you recommend us? No

Makkelijk

Misschien niet altijd de beste koop maar nog nooit problemen gehad met geboekte vluchten.

Kortingsmisleiding

Naar aanleiding van Black Friday actie -10% boek ik mijn vlucht . 2 dagen later komt tui opnieuw met blackfriday actie van -15%…. Voel mij beetje belazerd

De boeking verloopt altijd heel vlot.

Zoals elke keer bij een boeking is alles heel duidelijk en gaat het vlot

Zeer vlot en correct traject

Na meerdere ervaringen met Tui, kan ik zeggen dat alles tot nu toe vlekkeloos verlopen is. Is voor mij een betrouwbare keuze. Prijs/kwaliteit is ook ok.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende