Eenvoudig boekingsysteem en correcte service .

Stipte service en correcte en vriendelijke vluchten .

De taal

Was een beetje onwennig let de Engelse taal

Vlot verlopen

Al jaren goede ervaringen met Tui.

Tot heden, sinds jaren, goede ervaringen met TUI, zowel wat bestelling als het uitvoeren van de bestelling.

onduidelijkheid

we boekten een deluxe. Gezien we beiden noga groot zijn hadden we graag geboekt voor extra beenruimte. Maar dit is blijkbaar in dit pakket niet voorzien? Of word er standaard gekeken binnen de 'deluxe' om extra beenruimte aan te bieden?

En progrès mais pas pour inclure la réservation dans TUI fly

Une fois la réservation confirmée, pas possible de l'entrer comme suggéré. Il faut passer par autre chose, noter le long numéro et remettre une série d'infos. Devrait automatiquement être inclus dans notre TUI fly.

Facile pour une première fois

Très facile pour les réservations mais comme c est une première nous nous passons quand même 2 ou3 questions sur comment récupérer les billets d avion

déçu récemment ! ( Simon stephanie réservation : 100094715000)

1* je réserve très souvent mes voyages ou mes billets d'avions via votre compagnie. mais malheureusement j ai été très déçu dernièrement …. après avoir réserver mes billet d'avion pour le 31 décembre 2023 . le lendemain de cette réservation, je suis informer par email que mon horaire de départ à changé .(je l'accepte ). mais ce que je n'accepte pas, c'est de payer un billet d'avion pour vol direct vers Alicante ( durée de vol 2 h 30 ) pour passé sur un vol avec escale à malaga ( durée de vol 5h5) sachant que j ai 2 enfants en bas âge. 2* je trouve que le montant des voyages all in deviennent ABUSIVE aux fil des années en période de vacance scolaire .

Een goede reis maatschappij

Vaak mee gereisd en ik vind het een hele fine maatschappij maar ik vind dat Tui ook rekening houden met haar echte klanten door iedere trouw klant af en toe wat extra korting te geven.

Réservation facile sur un site limpide

Comme nous réservons régulièrement nos vols par TUI, cela ne génère plus aucun stress car nous sommes familiarisés avec le site par ailleurs très clair. Il est ausdi agréable de pouvoir payer par simple carte bancontact plutôt que par carte de crédit.

good

as i am from ukraine i can not instal app and use freely website , sometimes it is blocked (not by ukrainian part )

Wij zijn tevreden

Goede vliegtuigmaatschappij! Nooit erge problemen ervaren. Enkel problemen met passagiers met ‘handbagage ‘. Rugzakken en plastic zakken zijn geen handluggage. Graag daarop meer controle. Voor klanten met 1 handbagage is er heel dikwijls geen plaats meer in bagageruimte in het vliegtuig!!!

Tout était parfait

Avion à l’heure , personnel très agréable, très bon service

Vol confortable

Volons avec Tui régulièrement vers Tenerife , les vols sont généralement à l’heure. Facilité de réserver son siège et de s’enregistrer en ligne .

app niet simpel

vind het nogal moeilijk met de app downloaden

Smooth, no mishaps

Very smooth experience, maybe just the delay that was the issue. Other than all all good. I am a regular traveler to Egypt and prices from other airlines to Cairo are becoming increasingly expensive. It would be amazing if you make a flight route to the new Giza Sphinx (SPX) airport. I am sure you will get many customers for it just as the red sea cities. I will be your first if that happens.

Vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ook als je hulpbehoevende bent

Super makkelijk

Het ging zeer vlot en makkelijk om mijn reis te boeken

Easy booking including for my dog

The booking process was easy. I could easily book the bench for my dog too

vlot toegankelijk

steeds redelijk goede ervaring! enkel prijzen van eten en drank vrij duur tijdens de vlucht

Vlotte en duidelijke boeking

Vlotte en duidelijke boeking

Boeken is zeer simpel en vlug!

Over het algemeen goed

Ik ben tevreden over de werking van TUI, alleen vindt ik het jammer dat ze geregeld met een tussenlanding werken en andere maatschappijen die dezelfde landen aandoen hebben dat niet.

verloopt erg vlot

gemakkelijk en snel

Expérience concluante à tout point de vue

Facile et précis, et comme j'ai toujours voyagé avec tui jusqu'à présent je continue

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende