Vlucht boeken ging snel

Vlucht boeken ging snel

Nog een achterwege blijvende terugbetaling waarborg huurauto, na meer dan 10 weken?

Op 22 december '25 huurauto, op luchthaven Malaga, op tijd en netjes ingeleverd, met een volle benzinetank, maar tot op vandaag nog steeds geen beloofde terugbetaling van de betaalde waarborg van €55,20 op mijn kredietkaart gezien. Wat is de normaal gebruikelijke termijn?

Tui is TOP

Wij vliegen altijd met Tui en ,nog nooit problemen gehad.

correct, en zeer vriendelijk personeel Vliegen zeer veel met Tui ! Bij stakingen zorgen ze altijd dat de passagiers op hun bestemming geraken , gewoon top

slechte eerste ervaring

doe mijn boeking. doe mijn betaling. krijs mijn boekingsnummer en wanneer ik mijn boekings nummer opvraag bestaat deze niet. dus nieuwe boeking moeten doen en opnieuw moeten betalen. door de stress en de vraag of ik mijn geld van de eerste boeking wel ging terug krijgen foutje gemaakt bij het ingeven van vertrekdatum. zag dit en heb dit binnen de 2 minuten dat ik betaling heb gedaan direckt aangepast en waarvoor ik 140€ moest betalen en dit terwijl ik nog geen bevestiging had ontvangen . beetje schandalig. Dus ik hoop dan ik deze 140€ van jullie terug krijg. mijn boeking is wel in ordehoop ik om te vertrekken op 25/3/2025

Zeer goede uitleg

Zeer goede uitleg

Voorbarig

Voorbarig. We hebben nu enkel betaald . De service moeten we nog leren kennen.

Ik vlieg steeds met tui daar ik daar de beste ervaring mee heb

Excellent

Voor de 1ste keer VIP genomen !8 Vriendelijk bediening, lekker eten en drinken , het was Top

Spannend

De prijs veranderd ieder dag en dat maakt het mogelijk om te boeken.

Difficile

J'ai tenté de réserver un siège dans un avion via le site de TUI et effectué le paiement avec l'application Belfius. Après avoir été invité à patienter, constatation que le paiement n'avait pas abouti et qu'il était impossible de finaliser l'opération ou de racheter le siège. J'ai tenté à plusieurs reprises, y compris le lendemain et le surlendemain, sans succès. Ma connexion Wi-Fi étant mauvaise, cela a pu compliquer le processus. à l'heure actuelle, il m'est plus possible de faire la réservation du siège pour mon vol !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Very good, but need an email address as a contact service

I like flying with tuifly.be a lot and have recommended you a lot already. But i would need an email address, because i had a problem while booking and lost money .... I can't call. I can't do fb. I would need an old-fashioned email address to communicate. Please ! Thanks ! You also have MY email address. Why can't i have one of your service people ???

Simple and straight forward booking experience

Following the simple steps you are being guided to the final booking. You get a nice booking confirming email.

Simple clair plate forme intuitive

Dommage je n'avais de code promos j'aurai apprecie en avoir plus souvent. Pour une cliente fidèle

J'écris quoi ?

Bonjour tout et bien le voyage avec vous eest bien

Altijd correct

Altijd correct, duidelijk, goede kwaliteit/prijs. Gemakkelijke boeking. Geen verassingen

Simpel en snel boeken

Vlieg al jaren met Tui.

Pas trop content

Vous m'avez atribué une réduction de 10% qui n'a jamais fonctionnée après plusieurs tantatives lors du paiement .

• Nous recommanderiez-vous? Non

It was great to see the various options so clearly!

I’ve flown with TUI many times, always happy with them!

Makkelijk

Al meermaals geboekt via de site.

Het boeken gaat eenvoudig

Maar ik kreeg al 2 maal een wijziging in het vluchtschema niettegenstaande ik pas 2 weken geleden heb geboekt. Ik koos initieel met opzet een directe vlucht en nu wordt er mij een vlucht gegeven met tussenstop :-( Dat vinden wij niet leuk.

Ríen à signaler

Très bonne

Vlot, handig en duidelijk!

Voor de eerste maal vlucht online geboekt. Zeer eenvoudige tool. Vlot, handig en duidelijk.

Goede ervaring met de TUI site

Vluchten overzichtelijk te boeken. Vluchtgegevens makkelijk te beheren en op te volgen.

Tuifly app werkt niet goed genoeg

Ik heb een enkele reisticket geboekt naar SAL Kaapverdië. Omdat ik niet weet wanneer ik terugvlieg naar Brussel. Toch wou ik de mogelijkheden vanuit SAL Kaapverdië bekijken; maar de app herkent SAL noch KAAPVERDIË als startplaats. Ook ‘zie’ ik niet in mijn huidige reservatie van zitplaats of die aanvaard is. Ik moet daarom zélf in mijn bankrekeningenuittreksels kijken of reservatie van de stoel betaald is . Een ‘gemis’ in informatie.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende