zelfs een kind kan de was doen

Web site is gebruiksvriendelijk. Een vlucht zoeken gaat zeer gemakkelijk en je krijgt verschillende mogelijkheden aangeboden. Als je eenmaal een vlucht hebt gekozen loopt het invullen van benodigde gegevens overzichtelijk en duidelijk. Betaling gaat vlot en veilig. Kortom zelfs voor een 70 plusser is een reis zoeken en boeken gemakkelijk.

Coincée à l'arrière de l'appareil avec toutes les turbulences

J'étais placée sur la toute dernière rangée de l'appareil et ai subi toutes les turbulences durant le vol. De plus, pas de hublot et impossibilité d'abaisser mon siège vers l'arrière. Selon moi, il s'agit d'une place qui devrait coûter moins cher que les autres places standard.

Het wijzigen van vluchturen na het boeken

Je boekt je vlucht met perfecte vlieguren en enkele tijd er na worden de uren gewijzigd zodat je geen gebruik mee kan maken van openbaar vervoer om naar huis of naar luchthaven te gaan. Dure overnachting of taxi als gevolg!

J’adore voyager avec tui pas de complication

Blij

In zijn complexiteit is eenvoud troef.

snel makkelijk en duidelijk

heel makkelijk en snel om vlucht te boeken heel duidelijk

No option to book via a company

I'm trying to get an invoice to my company ... which seems not possible. Too long time is needed to reach your contact centre (no details on Website) and wrong information was given.

• Would you recommend us? No

Good app

Wij vliegen altijd met Tui fly , kijken er naar uit om terug vanaf Ostend airport te kunnen vliegen naar Hurghada

Every time

I am not good writing!

La réservation à l'agence TUI de Mons a été une mauvaise expérience.

Nous avons réservé à l'agence de Mons ( grand pré) notre voyage pour le Mexique. La réservation a été catastrophique. On a réservé un hôtel ibis à Cancun à l'arrivée pour une nuit pour ensuite faire un vol intérieur vers México City le lendemain. ( durée de la réservation (3h30). On reçu le mail de confirmation pour 12 nuits à l'ibis et un vol intérieur de Cancun pour une arrivée à Cancun!!!! Nous sommes retournés à l'agence qui a reconnu son erreur et nous a proposé de rectifier la réservation. Les prix pour les vols intérieurs ne correspondaient pas à ce qui avaient été dis lors de la réservation. Le prix donné était sans les bagages, ce qui a changé considérablement le prix. Malgré cette mauvaise expérience, les vols réservés se sont super bien passé. L'erreur est humaine mais le geste commercial n'a pas été à la hauteur du préjudice subi. ( plus de 10h00 passé dans l'agence pour réserver 2 vols aller retour). Nous avons réservé un vol pour Malaga pour début décembre via TUI mais sur le site et plus par agence. Malgré cette mauvaise expérience, nous avons toujours confiance en votre société.

Kan beter

Geen kaartje gekregen voor in te vullen visa voor als je Egypte binnen komt.

Facile et rapide

Facile et rapide

Hobbelig

Het heeft me toch enige moeite gekost om te reservatie te kunnen voltooien. Onderdeel bagage was mij niet duidelijk. Ik dacht de geboekt te hebben voor m'n man en mezelf met 1 koffer maar op bevestiging zie ik dit niet staan. Indien GEEN bagage geboekt, gelieve dit toe te voegen voor heen- en terug vlucht.

gemakkelijk voor te boeken

Kleine opmerking: Vlucht geboekt, maar de week nadien reeds een e-mail gekregen dat de vluchturen volledig gewijzigd zijn.

Alles vlot verlopen

Alle wijst zichzelf uit ging zonder problemen

Makkelijk te boeken

Ik had geen problemen om te boeken naar Alicante

Heel gemakkelijk

Ik boek altijd online

100 euro aanrekenen voor een fout. Softwarematig geen verwittiging

Beste, Ik heb een fout gemaakt bij boeking. Vergist van terugvluchtluchthaven. Moest dezelfde zijn als vertrek (Brussel), maar om één of andere reden staat er Oostende. Van het verschil in luchthaven komt er geen verwittiging, je boekt 2 verschillende luchthavens ? (Kan softwarematig éénvoudig). Ik probeer dit onmiddellijk recht te zetten. Direct een aanrekening van 100 euro extra. Gebeld naar Tui klantendienst. 100 euro komt niet te vervallen. Maw Totaal geen commerciële feeling.

exellent

Alles ging vlot geen enkel probleem tegen gekomen.

Problemen bij het boeken.

Sommige datums kunnen niet aangeklikt worden in de smartphone app omdat er een label met feedback in de weg staat. Betaling bevestigen met de Easy banking app lukt niet. Dan moet je opnieuw beginnen en werken met de kaartlezer. Dit is omslachtig en volledig uit de tijd! De digitale instapkaarten die gedownload zijn, werden al 3 keer geweigerd op de luchthaven ... zowel in België als in Spanje.

Zeer tevreden over tui, een aanrader, altijd stipt.

Al zeer veel met tui gevlogen, altijd alles tot in de laatste details in orde. Echt top.

service de pro

toujour aussi satisfait avec Tuifly rien a ajouter

Super gemakkelijk

Heel duidelijk en logisch om te boeken

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende