zeer goed

alles perfect verlopen

Goed avond ik heb verkeerd geboekt van oujda marrokko naar Brussel ik wil graag mijn geld terug

Handig en gemakkelijk dichtbij

Wij vertrekken graag van Oostende wat voor ons gemakkelijk en dichtbij is

voyage djerba

Vous connaîtrez mon avis après mon atterrissage à Djerba et ma récupération de mes bagages ....

simple au possible

plusieurs vols avec vous et jamais déçu. par contre j'aimerais que votre personnel de cabine parle plus volontiers en Français que systématiquement l'anglais .

Efficacité et gentillesse

Quel plaisir de vous appeler au téléphone, pas de temps d’attente et une interlocutrice aimable et efficace.

Gemakkelijk

Snel en efficiënte te doen

Er zou een mogelijkheid moeten bestaan om en enkel bij te boeken voor de plaats en fastlane. Eten is op de korte vlucht niet belangrijk maar upgrade was enkel mogelijk via VIP …

Via de app… makkelijk

Makkelijk, snel kunnen beslissen

acceptable

sommes des habitués, avons une résidence à l’étranger et regrettons de ne pas trouver un système de membre avec nos informations donner une fois pour toute

Gemakkelijk en snel

Geboekt vanuit mijn luie zetel.

dramaties systeem voor de luxe fly

Vorige week vrijdag voor mij nog een luxe seat voor mij kunnen boeken terzelfde tijden wilden we dat doen voor GuyVandenboscche. We kregen de seat te pakken maar bij betaling flipten we er uit. Heel veel telefoontjes en herproberen gedaan maar tevergeefs .. 10 verschillende antwoorden gekregen Jammer .. zeer tijdrovend zonder resultaat

Niet vlot

Een uur voor het verstrijken van 10% korting kon je bij het boeken niet meer betalen , vind ik raar en oneerlijke praktijken

Aangenaam

Aangenaam

Heel goed maar de tickets zijn wel duur spijtig genoeg

Makkelijk boeken

Vel Mogelijkheden van luchthavens ,Antwerpen , Bussel,Amsterdam ...

Pour réserver un vol, Tui Fly est l'idéal.

Réservation effectuée rapidement et avec facilité. Les prix sont abordables par rapport à d'autres compagnies aériennes. Le site en ligne est clair et précis.

Steeds de beste

Wij vliegen ongeveer 8 keer per jaar naar Murcia Onze vaste vliegmaatschappij is steeds Tuy. Wij raden onze vrienden dit ook aan

Mon erreur lors de la réservation m'a permis d'être en contact avec votre service client très aimabl

J'ai recommencé 3 fois la procédure de réservation car certaines zones pourtant remplies n'étaient pas validées par le système

Plus de dix fois que je voyage avec TUI

Tout est clair comme d’habitude

J'ai réservé et le lendemain vous m'avez annoncé une réduction

J'ai réservé et le lendemain vous m'avez annoncé une réduction .. Je trouve cela très frustrant et maladroit. Bien à vous Hanane.

Changement de vol

A changé le temps de départ vers la nuit, très inconfortable et sans aucune excuse ...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Telkens opnieuw de gegevens van passagiers moeten invullen.

Ik had online geboekt, verscheidene malen alle gegevens moeten invullen . Ook promotie van 10% korting. Na eindelijk boeking gelukt te zijn , gemerkt dat korting niet afgehouden werd. Onmiddellijk TUI gebeld maar konden aan korting niets meer doen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Pas compliqué

6ème voyage avec TUI, et jusqu'à présent pas de soucis

Tevreden over Tui

We boeken bijna altijd mee Tui. Zeer tevreden maar de vip is heel wat opgeslagen qua prijs.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende