Tevreden over Tui

We boeken bijna altijd mee Tui. Zeer tevreden maar de vip is heel wat opgeslagen qua prijs.

tegenvallend

kan mijn vliegtickets niet afdrukken

Correct

Correcte service. Beenruimte is iets te krap

Pratique et rapide

Efficace rapide

Via de TUI app

Wij boeken zeer vaak TUI vluchten. Vooral vanuit antwerpen heel goede ervaring!

vlotte boeking

vlotte boeking....maar er zou een langere incheckperiode mogen zijn

offre claire mais choix limité

Le détail des vols est bien clair. Malheureusement le choix des horaires est limité. J'aurais aimé pouvoir choisir les sièges

Easy booking

We regulary book our trips with Tui Fly. This is easy. What has to be approved : reservation of premium seats as a choice in the start of the booking process

Cette année j'ai pris plusieurs fois votre compagnie

En général Les horaires sont -+ respecté. Le personnel est très serviable et souriant La seule chose que je déplore, c'est que l'on ne peut obtenir ses billets d'embarquement que la veille, alors que dans d'autres compagnies qui sont moins qualitative que vous on les obtient directement à la réservation.!?!

Gemakkelijk en overzichtig

Vliegen meestal va uit deurne, snelle inchek nooit problemen.

Un peu déçue

Madame Bonjour, j'ai fais ma réservation comme d abitude mais au moment du payement pas possible de payé avec bancontacte ,il n y avait que Visa,maestro ,ect....... donc j ai du demander à mon frère de faire la réservation pour moi . avant je n avais jamais de problème pour réserver. Salutations distinguées Madame verlinden Chantal

Gewoon een duidelijke site om te boeken.

Alleen jammer dat wanneer je gehandicapt ben en hulp nodig heb van je partner. En je boekt de duurste stoelen. Dat je dan nog 30 dagen voor vertrek moet wachten om je stoelen vast te zetten. In de hoop dat ik naast mijn partner komt te zitten.

Eenvoudig

Net als mijn vorige boekingen eenvoudig en overzichtelijk stap voor stap zonder probleem. Hop naar de volgende vluchten.

Vlot en duidelijk.

Ik wou eenvoudig van Oostende vertrekken en vond vluchten op gepaste dzta.

Présentation très aisée

J'étais depuis de très nombreuses années client de Jetair fly j'ai poursuivi avec Tui pour son sérieux et sa facilite d'accès.

Erogonomique

Parfait

Mijn eerste vliegreis boeken verliep zonder problemen

Het is de eerste maal dat wij het vliegtuig instappen om op reis te vertrekken. Een nieuwe uitdaging. Geen moeilijkheden ondervonden om de tickets te boeken. Enkel kan ik de TUI fly app niet installeren op mijn mobiele telefoon omdat mijn toestel niet meer compatibel is voor de versie die gedownload moet worden.

Gemakkelijke boeking. Interessant aanbod. Eenvoudige opvolging van de boeking in de app. Duidelijke en volledige informatie via de app.

Moeilijk

Heb zeker 10 maal moeten opnieuw beginnen voordat ik onze boekingen hebben kunnen vastleggen dan heb ik ook nog geen mail gekregen met de boekingsnummer dus ik weet niet of de familie Reuling erin geslaagd zijn de mail te ontvangen ik had voor mijn boeking een foto genomen gelukkig zodat ik mijn reservatie nummer op foto had

Vlot

Gemakkelijk om te boeken.

Je suis pas encore au bout de l'expérience

Ont verra quand j'aurai mes billets d'avion !!!???.

Facile d'utilisation.

Je n'avais jamais réservé de billet d'avion juste avant de le faire sur votre site, et j'ai été agréablement surpris de la facilité pour pouvoir réserver les billets. Sur le site tout est très bien expliqué et au niveau visuel c'est très épuré et simple à comprendre.

Bouteille d eau comme recompense, honteux

2 heures de retard a l aeroport de Rabat ce 28 octobre 2023, on a promi un bon pour boire et manger. A notre grande surprise, une bouteille d eau offerte sur un retard de 2h10min. C est vraiment honteux de la part d une compagnie qui encaisse énormément d argent.

Gemakelijk

Wel Iets moeilijker om een nr toe te voegen van thuisblijver

Revenir aux prix normal d'avant.

Comment faire pour vous cheter10 aller et 10 retour pour Alicante?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gistelsesteenweg 1