toujours avec tui fly

toujours avec tui fly

Perfect!

Intelligent organization! Friendly communication! Facility of reservation and exchange! Good prices! Thank you!

Vite fait

Pas assez de bons prix

Goede website

Prijzen naar Canarische eilanden en Kaapverdie veel te duur

Pas toujours intuitif

J’ai réservé un vol pour 2 personnes, mais sans bagages supplémentaires, donc pas toujours évident de savoir si nous serons assis l’un à côté de l’autre ? Mon voyage est réservé mais je ne sais pas imprimer des billets à l’avance , donc petite source de stress , avec certaines compagnies low-cost c’est possible plusieurs semaines à l’avance

Spijtig om geen flydelux te kunnen boeken

Vinden het spijtig dat men geen flydelux kan boeken. We kopen maanden op voorhand onze tickets. Waarom niet klanten belonen die tot 7 maanden op voorhand al boeken. Paar weken voor afreis kan het wel en soms in combinatie met goedkopere tickets.. het ergste is dan nog de meerdere mails van Tui na de boeking om extra’s bij te boeken waaronder “flydelux” als met dan belt naar het vermelde telefoonnummer.. krijgt men te horen dat het niet mogelijk is… gewoon belachelijk om mails te versturen met valse reclame..

Veel mails

Ik heb sinds ik bij jullie heb geboekt elke dag mails ontvangen

tout va bien

je suis voyageurs avec tuifly depuis plusieurs annees tout va bien , merci.

stresserend

het inloggen om zetel te kiezen of online inchecken is redelijk ingewikkeld, meerdere malen moeten alle gegevens ingevuld worden om nadien een scherm te zien waarop staat dat zetel kiezen of inchecken nog niet gaat ......dit desondanks na 2 mails van jullie waarop staat dat inchecken of zetel kiezen nu werkt ondanks dit probleem zal ik toch aanbevelen

Deux voyages en Tunisie

Personnel d'accueil et de cabine au top. Serviables et toujours prês a aider. Rien que du bonheur

sans Faille .

merci pour votre organisation au Top .

Snel en goed

Vlot

Upgrade benefits not offered at time of booking

Ok but I find it alter/change fees to be excessive. If I wanted to modify the flights it was €250 per passenger. Also, I booked and paid for the baggage. Some weeks later we get the offer to upgrade to “Deluxe package” which does interest me and included baggage. Told I can’t get that discounted if I upgrade - so paying twice for hold luggage. Where is the sense in that ? Also, whole party has to upgrade. My teenagers would be happy in economy but husband and I would appreciate the extra leg space.

Disappointing

It is very disappointing that, when a certain period a discount of 10% is ongoing, not everyone is able to enjoy it. It would be more descent to just calculate the discount for everyone during the period the discount is applicable. I must honestly admit that I simply forgot to enter the discount code "sale2023" in my focus while booking our flight to Madeira. Not smart but can happen. I called Tui requesting if we could still use the discount somehow but that was not possible. That's very disappointing.

• Would you recommend us? No

Goed verlopen, na wat ervaring wordt het gemakkelijker

Verliep vrij vlot. Ik moest verschillende data controleren terzelfdertijd. Zodoende was ik vergeten mijn kortingscode SALE 23 in te geven. Naderhand vernam ik telefonisch dat de toepassing van deze code niet meer mogelijk was. Ik was wel wat ontgoocheld hierdoor. Waarom gebeurt dit niet automatisch ?

TOUJOURS SIMPLE

TRES BON RAPPORT QUALITE PRIX

after costumer care is very bad

Dear, Sadly I have to tell you about the really bad experience when it comes to lost luggage. the flight is good

Teleurstellend

Na de vele publiciteitsmails aan mijn adres boek ik vluchten en een deel van mijn gegevens zijn reeds ingevuld omdat ik klant ben. Er blijkt achteraf dat het vak van de naam verkeerd is ingevuld met het gevolg dat ik 70 euro heb moeten bijbetalen om het te veranderen.

le traitement

vraiment satisfait du services

• Nous recommanderiez-vous? Non

Sorry de prijs is er compleet over

Bijna onbetaalbaar geworden

Très bien

Très bien passé

Vlotte boeking , alles lijkt vanzelfsprekend

Vlotte boeking, alles leek vanzelfsprekend

Teleurgesteld

Vorige week een vlucht voor 2 personen geboekt naar Tenerife om te vertrekken vanuit Antwerpen en ook terug te komen via Antwerpen. Gisteren een e-mail gekregen dat de terugvlucht niet via Antwerpen is maar via Brussel. Diep teleurgesteld voor verscheidene redenen.... wij wonen maar 20 minuten van Antwerpen, voor de bagage 15 minuten wachten en in Brussel de laatste keer 1 uur en dan nog een trip van Brussel naar huis. Waar moet ik nu mijn wagen parkeren?

Vlot geboekt!!

De boeking ging zeer vlot. Duidelijke website ! Jammer dat jullie geen soepelere annulatie of veranderingsvoorwaarden hebt....

Heeft een score van 9

Niet altijd duidelijk om de betaling te regelen,hebben verschillende kaarten en banken moeten proberen. Anders Tui is een betrouwbare keuze, gaan nooit met een ander maatschappij

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende