zoals altijd heel goed

we vliegen al jaren enkele keren per jaar naar Alicante via Oostende en waren/zijn nog steeds heel tevreden, alleen door onverwachtse ( medische redenen )was er een tussenstop nodig in Frankrijk waardoor we 3u later zijn retour gekomen in Oostende alle begrip, dit is overmacht, maar een gratis glaasje water zou dan toch wel aangenaam geweest zijn Spijtig dat Oostende dicht gaat voor enkele maanden, hopelijk verliezen jullie geen klanten die dan toch genoodzaakt zullen zijn om via andere luchthavens te vliegen, en dan moet dit niet altijd via tui, nu zijn vluchten in Oostende heel duur aan het worden

Vlotte reservatie

Duidelijke en overzichtelijke reservatieprocedure.

Goed gevoel

We vliegen regelmatig met Tui en zijn nog nooit ontgoocheld geweest, houden zo ! Vriendelijk personeel en top begeleiding

Super snel en gemakkelijk

Super snel en gemakkelijk

Makkelijke site

Jammer dat er geen melding gegeven wordt tijdens het boeken dat er een actiecode loopt(black friday)

Super service over de hele lijn

Super service over de hele lijn

Redelijk gemakkelijk

Na het boeken van onze vlucht ( voor mij en men partner + zoon en schoondochter) vond ik mijn reserveringsnummer nergens. Ik heb dan nadien naar Tuy fly gebeld en daar hebben ze me geholpen. Nu kan ik tenminste mijn gegevens nakijken en nog zitplaatsen bijbestellen. De mail van Tuy fly die na de reservering naar mij gestuurd werd was terecht gekomen in mijn spam.

Goede ervaringc

Zeer positieve ervaring

Boeking vlot verlopen

Boeking vlot verlopen, en duidelijke uitleg op de app

EASY

De vlucht reserveren was gemakkelijk maar de tuifly app instaleren op mijn tablet lukt niet.

alles oke

alles oke geen probleem bij mijn boeking

Geen stress

Heerlijk, rustig en veel vertrouwen in Tui fly

Ging vlot

Gemakkelijk kunnen boeken. Waren tickets als verrassing voor mijn man zijn verjaardag volgend jaar. Enkel heel spijtig dat hij een paar dagen later een bericht(sms) kreeg over de boeking (terwijl is enkel mijn emailadres en gsm ingevuld heb), waardoor het geen verrassing meer is.

alles opperbest

goede vluchten,altijd op tijd, goede bediening van het vriendelijk personeel!

eenvoudig en vrtrouwd

Vlotte boeking, heel dudielijke website, alle opties zichtbaar...over verschillende luchthavens, de extras zijn heel duidelijk, bovendien zijn er tal van mogelijkheden zoals extra bagage , ook de website voelt heel vertrouwd aan, het boezemt vertrouwen in

Usagere chronique devant passer régulièrement par une autre flotte qui répond mieux à mes demandes

Plusieurs réservations depuis 4 ans car un pied à terre en Espagne près d alicante . Soucis rencontrés: pas su appliquer le code black friday car pas demandé(15%sur un achat de 2000€ quasi ça représente une forte perte) et difficultés dès qu on enregistre des animaux(en revenant en arrière sur le site au moment de payer ça bloque la possibilité d’enregistrer les animaux. J ai du déplacer d’un jour les vols) Très pénible qu il n’ y ai plus de départ de Charleroi pour alicante et départ très tôt de bruxelles

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait

Vol Ostende Ténérife du 19/11/2023 Parti à l'heure. Arrivé à l'heure. Tout OK

Boeking en prijzen ok maar teveel onnodige mails achteraf !

De app werkt niet echt. De website werkt makkelijk. Tussen de boeking en vertrek veel te veel overbodige mails. Dit is irritant en wekt desinteresse.

Prima en vlug

constructive

site interessant conseil téléphonique suffisant

Bien. Dommage que Charleroi ne vol plus vers nador.

Bien. Dommage que Charleroi ne vol plus vers nador.

Goed en vriendelijk geholpen

Er was een fout gebeurd met de boeking, via telefoon heel snel en direct recht gezet

Alles verliep vlot en zonder problemen

Geen problemen gehad met de boekingen

Zie tekst

Met Tui reizen is goed. Echter ik ben met mijn zus en neef gekomen naar Kayseri. Ik blijf 2 weken en mijn zus iets langer. Dus omdat de heenreis datum niet hetzelfde is... Hebben we geen stoelen naasten gekregen. We konden dat online niet aanvinken. De stewardessen waren gelukkig wel begripvol omdat mijn neef 2.5jaar is en mijn zus gehandicapt,hebben ze ons andere plaatsen gegeven maar dan zaten we helemaal achterin. En als de vliegtuig vol was geweest dan zou dat ook niet gelukt zijn. Dus misschien iets doen doen aan die keuzemenu van de stoelen dat familieleden en of vrienden toch samen kunnen zitten bij vertrek en of heenreis ook al is hun verblijftermijn anders.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende